Billige flybilletter til Sydkorea

Populære byer at besøge i Sydkorea

Rejse til Sydkorea

Expedia tilbyder flyrejser til Sydkorea, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Sydkorea eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Sydkorea på grund af COVID-19?
Gå til vores hjælpsomme kundeservice for at få vigtig information om, hvordan du ændrer din flyrejse på grund af COVID-19. Du kan også tjekke vilkår og betingelser for det flyselskab, du overvejer, før du booker dit sæde.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Sydkorea?
Vi forstår, at rejseplaner kan ændre sig fra den ene dag til den anden, så det er altid en fornuftig idé at vælge en fleksibel flyrejse med Expedia. Klik blot på feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din budgetvenlige og fleksible flybillet til Sydkorea er få klik væk!
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Sydkorea under COVID-19?
Som følge af COVID-19-pandemien indebærer rejser nu større udfordringer. Kig nærmere på disse værdifulde råd, inden du går ombord på dit fly til Sydkorea:

 • Bliv klogere på reglerne og restriktionerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af lokale omstændigheder er det muligvis ikke muligt at rejse, så vær sikker på at tjekke, inden du booker.
 • Ifølge kravene skal du bære mundbind under din rejse, også under helbredsundersøgelser. Vær forberedt på at justere dit mundbind, når lufthavnspersonalet beder dig om det, så det er muligt at kontrollere din identitet.
 • Giv ikke dit boardingkort direkte til en medarbejder. I stedet skal du placere det foran læseren og holde det op, så personalet kan kontrollere det.
 • Det er tilladt at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den op til kontrol.
 • Tøm alle lommer for dine personlige ejendele som din telefon, dine nøgler og din pung, og læg dem i din håndbagage i stedet for en bakke. Dette vil reducere risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Tag dine madvarer op før sikkerhedskontrollen. Fødevarer kan udløse alarmen. Når du lægger dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at en lufthavnsmedarbejder skal røre og kontrollere dine ejendele.

Hvor finder jeg billige billetter til Sydkorea?
Book dine billetter i god tid i forvejen, find en alternativ lufthavn, og undgå ferieperioder – der er mange metoder! En anden er at benytte Expedias funktion til fleksible datoer. Søg efter en flyrejse til Sydkorea, og se priserne for lignende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris for en flyrejse til Sydkorea kun .
Hvor meget koster en flyrejse til Sydkorea?
Du kunne have købt en returbillet med fly til Sydkorea for mellem og i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet fra () var den laveste pris i samme periode kun .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Sydkorea?
Du kan næsten vælge og vrage i Sydkorea. Når du har fundet din endelige destination, bliver det nemt at vælge blandt disse væsentlige lufthavne:

 • Jeju (CJU-Jeju Intl.) - 7576 fly per måned.
 • Seoul (GMP-Gimpo Intl.) - 6612 fly per måned.
 • Seoul (ICN-Incheon Intl.) - 6311 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Sydkorea?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Sydkorea mellem og .
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Sydkorea?
Køb din billet i for at drage fordel af billige flyrejser til Sydkorea. Sommermånederne og højtiderne er normalt de dyreste tidspunkter at booke billetter på.
Hvad er de bedste oplevelser i Sydkorea?

 • Tag hul på dit eventyr i Incheon, så får du masser at lave. Spændende seværdigheder som Songdo Centrale Park er bare begyndelsen. Hvad enten du elsker kunst, gastronomi, shopping eller noget helt andet, er der en lang række muligheder i denne levende by i Sydkorea.
 • Det er selvfølgelig en fordel at kende til den lokale vejrudsigt, inden du begynder at pakke til din ferie. Incheon har fugtigt subtropisk klima, men kast et blik på den lokale vejrudsigt, så du har en idé om, hvad du kan forvente. Tænk også over, hvor længe du skal rejse, og hvilke aktiviteter du forventer at lave.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Sydkorea på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Sydkorea.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Sydkorea med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Sydkorea. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Sydkorea!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Sydkorea under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Sydkorea tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Sydkorea, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.