Billige flybilletter til Seoul

Billigste flyrejser til Seoul

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.138, kr for en enkeltbillet og 3.198, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Turkish Airlines
LOT-Polish Airlines
Turkish Airlines
LOT-Polish Airlines
Air France
KLM
KLM
Finnair
Etihad Airways
Qatar Airways

Anmeldelser fra verificerede kunder

3. jul. 2019

Vi kan godt rejse igen med flyselskab

En verificeret rejsende
Guangzhou til Seoul · Korean Air

Om Seoul

Fly til Seoul

Seoul, hovedstaden i Sydkorea, ligger i den nordvestlige del af landet ved grænsen til Nordkorea. Seoul er kendt for at have en af verdens mest fantastiske skylines; med mere end 20 millioner mennesker, inklusive forstæderne, og en fantastiske samling af skyskrabere er det intet under, at Seoul kaldes en ”megacity”.

Men udover at tilbyde en fantastisk, moderne storbyferie og enestående shoppingmuligheder kan du på en ferie i Seoul også finde et væld af historiske seværdigheder og flotte templer. Seoul er en fascinerende blanding af det traditionelle og det topmoderne.

Finder du et billigt hotel i Seoul, vil du kunne lære mere om byens spændende historie, der går helt tilbage til år 18 f.Kr. Det imponerende økonomiske opsving, der skete i Seoul efter afslutningen af Koreakrigen, hvor store dele af byen blev ødelagt, var så kraftigt, at det har fået tilnavnet ”Miraklet ved Han-floden”. Dette opsving er grunden til, at du i dag kan opleve Koreas traditionelle kultur i ultramoderne omgivelser.

Billigt fly til Incheon Internationale Lufthavn

De fleste rejsende til Seoul flyver til Incheon Internationale Lufthavn, der er den største lufthavn i Sydkorea og én af de største i verden. Der findes også en anden international lufthavn, Gimpo Internationale Lufthavn, i Seoul, men de fleste fly herfra går til Japan og Kina.

Incheon Internationale Lufthavn er muligvis stor og travl, men den anses for at være en moderne og effektiv lufthavn. Udover butikker, restauranter, caféer og kaffebarer finder du endda en spa, en skøjtebane, et kasino, en golfbane og et museum for koreansk kultur.

Fra lufthavnen kan du enten vælge en af mulighederne for biludlejning i Seoul hos de forskellige biludlejningsselskaber. Derudover går der regelmæssige tog mellem lufthavnen og Seoul Station i den centrale del af byen. Turen tager mellem 45-55 minutter alt efter, hvilket tog du vælger. Du kan også tage en af de såkaldte limousinebusser, der stopper forskellige steder i Seoul og ved nogle af de større hoteller. En taxa er også en mulighed, men naturligvis noget dyrere end toget eller bussen. Det er en god idé at have navnet på dit hotel skrevet ned på koreansk, hvis du har mulighed for det, da det ikke er alle chaufførerne, der kan flydende engelsk.

Fly til Seouls flotte seværdigheder

Hvor Seoul ligger i dag, blev byen Wiryeseong bygget i år 18 f.Kr. I dag kan du stadig se resterne af den oprindelig by i udkanten af Seoul. UNESCOs Verdensarvsliste har flere af Seouls bygningsværker på sin liste, blandt andet Hwaseong-fæstningen, Changdeokgung-paladset og kongegravene fra Joseon-dynastiet.

Flyrejser til Seoul med shopping og underholdning

Seoul er den perfekte storbydestination, hvis du er interesseret i shopping. Besøg for eksempel markederne Namdaemun og Dongdaemun, eller læg turen forbi området Myeongdong. Verdens største temapark, den imponerende Lotte World, findes i Seoul. Har du købt billige flybilletter til Seoul, vil du derfor kunne opleve timevis af underholdning i denne park, der indeholder en forlystelsespark, shoppingcentre og biografer. Lotte World siges at være indehaver af den største biografskærm i verden.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Seoul

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.138, kr for en enkeltbillet og 3.198, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Turkish Airlines
LOT-Polish Airlines