Billige flybilletter til Indien

Populære byer at besøge i Indien

Billigste flyrejser til Indien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.625 kr. for en enkeltbillet og 2.999 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Swiss International Air Lines
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Etihad Airways
Etihad Airways
Air India
Air India
Qatar Airways
Air India

Rejse til Indien

Expedia tilbyder flyrejser til Indien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Indien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Indien på grund af COVID-19?
Gennemse vilkårene og betingelserne for dit foretrukne flyselskab, hvis du stadig ikke har booket dine billetter. Benyt vores kundeservice, hvis du allerede har booket din flybillet til Indien. Her vil du finde oplysninger, der kan gøre dig klogere på, hvilke COVID-19-politikker der gælder for din reservation, og guide dig gennem de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Indien?
Søg efter billige flybilletter til Indien, og marker feltet “Intet ændringsgebyr” under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Det kan ikke gøres lettere. Vi forstår, at rejseplaner kan ændre sig, og at fleksibilitet er væsentligt, så du kan roligt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Indien under COVID-19?
Med nye COVID-19-sikkerhedsretningslinjer at forholde sig til er det lidt anderledes at rejse lige nu. Her er et par ting, du bør vide, før du pakker din kuffert til Indien:

 • Undersøg restriktionerne og reglerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så vær sikker på at tjekke myndighedernes vejledning, inden du booker.
 • Behold dit mundbind på under helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned for at verificere din identitet.
 • I stedet for at aflevere dit boardingkort til en medarbejder skal du selv anbringe det direkte foran læseren. Når du har gjort det, skal du holde det op til kontrol.
 • Du må nu medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den ud til røntgenkontrol.
 • Placer dine personlige ejendele (for eksempel pung, nøgler og telefon) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at reducere smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Tag eventuelle madvarer op før sikkerhedskontrollen. Når du lægger dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at sikkerhedspersonalet skal kontrollere og røre ved dine ejendele.

Hvor finder jeg billige billetter til Indien?
En af de bedste måder at score billige billetter til Indien på er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Søg efter din flyrejse, og klik derefter på “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her kan du sammenligne de bedste priser for dagene før og efter. Den bedste pris for en flyrejse til Indien i løbet af de sidste syv dage var 2.999 kr.. Hvis du er ude i god tid, kan du som regel få et endnu større tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Indien?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returflybillet til Indien så lidt som 2.999 kr., mens den højeste pris lå på 4.805 kr.. Enkeltbilletter fra København (CPH) i det samme tidsrum kostede helt ned til 1.625 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Indien?
Din afrejseby, dit budget og dit udvalgte flyselskab er med til at bestemme, hvilke af disse vigtige lufthavne i Indien du ankommer til:

 • Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) - 15419 fly per måned.
 • Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji Intl.) - 9689 fly per måned.
 • Bengaluru (BLR-Kempegowda Internationale Lufthavn) - 7543 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Indien?
I løbet af de sidste syv dage kostede flybilletter til Indien mellem 2.999 kr. og 4.805 kr.. Priserne stiger typisk tættere på rejsedatoen, så få fingrene i et godt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Indien?
Du kan ofte købe budgetvenlige flybilletter til Indien i September. Det er værd at bemærke, at det i Danmark er dyrest at booke billetter om sommeren eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til Indien?
Din flyrejse kan være kort eller lang, afhængigt af din afrejseby. For at hjælpe dig med at arrangere din rejse til Indien har du her en liste over den gennemsnitlige rejsetid for tre af de travleste indenrigsruter:

 • Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji Intl.) til Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) - 2 timer og 8 minutter
 • Bengaluru (BLR-Kempegowda Internationale Lufthavn) til Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) - 2 timer og 34 minutter
 • Srinagar (SXR-Sheikh Ul Alam Intl.) til Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) - 1 time og 35 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Indien?

 • Start dit eventyr i Indien i den hektiske by Mumbai. Der er masser at tage dig til her, fra berømte seværdigheder som Porten til Indien til mad, kunst, shopping med mere.
 • Mumbai har tropisk savanneklima. Inden du rejser, kan du dog med fordel tjekke vejrforholdene under din ferie. Uanset om det er varmt, vådt eller tørt, er det altid en god idé at være klar på alt.
 • Cirka 120 km sydøst for Mumbai ligger Pune Distrikt, der også fortjener en plads på din rejseplan. De mest besøgte attraktioner her tæller Lohgad Fæstning – sørg for at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Indien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Indien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Indien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Indien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Indien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Indien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Indien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Indien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.