Billigste flyrejser til Mumbai

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Mumbai

Om

Fly til

Er du på udkig efter en eksotisk ferie? Så er en rejse til i Indien måske det helt rigtige valg. Når du går efter flybilletter til , skal du som regel mellemlande i en europæisk lufthavn inden rejsen går videre. Inklusive mellemlanding tager flyrejsen fra Danmark sammenlagt omkring 11 til 14 timer fra både Billund og København alt efter ventetiden, når du skal skifte fly. Fra Aalborg tager turen lidt længere, men det er også muligt at finde afgange med kun en mellemlanding undervejs.

Fly til – ankomst i lufthavnen

Når du ankommer med fly til , lander du i Chhatrapati Shivaji Internationale Lufthavn (BOM), der er Indiens næst travleste lufthavn. Lufthavnen ligger i Andheri, der befinder sig omkring otte kilometer nord for centrum af . Lufthavnen er resultatet af sammenlægningen af to lufthavne, nemlig Santa Cruz Lufthavn og Sahar Lufthavn, der i dag kaldes henholdsvis terminal 1, indenrigslufthavnen og terminal 2, udenrigslufthavnen. Så når du skal med fly til , kan det være en god idé at undersøge hvilken terminal, du skal til og fra, for de ligger nemlig fem kilometer fra hinanden.

Transport til og fra lufthavnen, når du kommer med fly til

Der er flere måder at komme fra Chhatrapati Shivaji Internationale Lufthavn til centrum af . Den eneste direkte måde er at tage en taxi eller Uber, som alt efter trafikken kan tage fra 25 minutter til to timer. Gå efter de officielle taxier, og husk at spørge om prisen som er fast, hvis du kører med de forudbetalte taxier.

En anden mulighed er at tage toget, her skal du tage enten en taxi, bus eller rickshaw til den nærmeste togstation, som for terminal 1 er Vile Parle Station og for terminal 2 Andheri Station, som kan nås på henholdsvis 20 og 30 minutter. Du kan også overveje at arrangere billeje i . Det er muligt at leje en bil med chauffør, eftersom trafikken i den enorme by kan være noget voldsom.

Det skal du se, når du har sikret dig flybilletter til

Når du er ankommet med fly til og har tjekket ind på dit hotel i , er du klar til at udforske byen. Et af byens mest kendte vartegn er Gateway of India. Denne imponerende basaltbue, der ligger ud til Det Arabiske Hav, blev bygget under den britiske kolonisering.

Under din ferie bør du også sætte tid af til at besøge grotterne på Elphanta Island. Dette netværk bestående af syv grotter er udsmykket med kunst, der er dedikeret til Shiva-kulten, og det menes, at de er blevet bygget et sted mellem det 5. og 8. århundrede.

Oplysninger om flyrejsen til Mumbai

Destinationslufthavn Mumbai
IATA-kode til destinationslufthavn BOM

Populære flyrejser til Mumbai

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.