Billige flybilletter til Shanghai

Billigste flyrejser til Shanghai

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 9.827, kr for en enkeltbillet og 3.461, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
SAS
Finnair
Qatar Airways
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Egyptair
Austrian Airlines
Xiamen Airlines
Xiamen Airlines

Om Shanghai

Fly til Shanghai

Med Expedia kan du på kort tid finde lige netop de billige flybilletter til Shanghai, som du går og leder efter. Ydermere kan du slå to fluer med et smæk. Du kan nemlig også booke fx et hotel i Shanghai online.

Shanghai, Kinas største by, er i ordets bedste betydning en metropol. Beliggende ved Yangtze-flodens store delta rummer den det hele. Fantastiske bygningsværker, hvor moderne skyskrabere møder historien i form af kinesisk og europæisk arkitektur. Øst og vest møder hinanden, og det pulserende liv kan kombineres med et ophold i nogle af byens mere rolige oaser. Start fx med at få overblik over hele Shanghai fra toppen af en af skyskraberne, hvorfra udsigten er fantastisk. Shanghais skyskrabere er nogle af Asiens højeste.

Tag derefter en tur ad den historiske The Bund, hvor du kan opleve nogle af Shanghais smukke historiske bygninger. Hvil benene med en sejltur op ad Huangpu-floden til mundingen af Yangtze-floden, eller tag til Shanghais Venedig: Små byer i Shanghais udkant, hvor det er muligt at sejle rundt i kanalerne.

Shanghai inviterer med alt sit liv til at gå på opdagelse. Hvis du vil koncentrere dig udelukkende om denne del og undgå kedsommelig planlægning, kan du købe en pakkerejse til Shanghai.

Flybilletter til Shanghai fra Danmark

Shanghai nås dejlig let og bekvemt fra både Kastrup, Billund, Aarhus og Aalborg med 1-2 mellemlandinger. Priserne og rejsetiden er fordelagtige takket være flyselskaber som Thai Airways, SAS og Finn Air.

Shanghai kan besøges året rundt, men sæt god tid af. Byens mange muligheder kan ikke nås på et 24-timers ophold. Alene shoppingmulighederne er mangfoldige. Der findes en bred vifte af tilbud, hvor især den kilometerlange Nanjing Lu er et besøg værd. Dele af den er holdt fri for biler. Men også Den Franske Koncession, det tidligere fransk-kontrollerede område, har overvældende tilbud i form af tøjbutikker, cafeer og gallerier.

Bliver du sulten, er mulighederne uendelige. Shanghai byder på alt, lige fra det kinesiske gadekøkken, det traditionelle kinesiske køkken og måltider tilberedt af internationale stjernekokke.

Fly til Shanghai og lufthavnen

Lufthavnen i Shanghai, Shanghai Pudong International Airport, er knudepunktet for flytrafik i Asien, og man kan ikke andet end at lade sig fascinere af det mylder, som findes her. Det hele er dog organiseret utrolig godt, hvorfor du ikke vil have problemer med at veksle penge, skabe dig et overblik over dine videre transportmuligheder eller finde billeje i Shanghai.

Vidste du at…

… Shanghai Pudong International har 60-80 millioner rejsende hvert år!

… indbyggerne i Shanghai er overraskende godt engelsktalende i forhold til andre dele af Kina. Fortvivl derfor ikke over kommunikationsvanskeligheder, og kom i stedet i kontakt med de lokale.

…Shanghai har en meget velfungerende metro, hvilket gør den meget mere nemmere at finde rundt i end andre lignende storbyer.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Shanghai

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 9.827, kr for en enkeltbillet og 3.461, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
Qatar Airways