Billige flybilletter til Kina

Populære byer at besøge i Kina

Billigste flyrejser til Kina

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.873 kr. for en enkeltbillet og 3.251 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Swiss International Air Lines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Lufthansa
British Airways
British Airways
China Southern Airlines
Turkish Airlines
China Southern Airlines

Rejse til Kina

Expedia tilbyder flyrejser til Kina, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Kina eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Kina?
Fleksibilitet er afgørende, når det kommer til at rejse i disse dage. Derfor har vi tilføjet filteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at søge efter fleksible, billige billetter til Kina. Du kan finde det øverst til venstre på din skærm under “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke flyselskaber flyver til Kina?
Find en billet med SAS, og start med at sammensætte dine rejseplaner til Kina. Dette førende luftfartsselskab står for 4 flyrejser om måneden til den eftertragtede destination Shanghai (PVG-Pudong International).
Hvor finder jeg billige billetter til Kina?
Book i god tid for at få et godt tilbud til Kina. Du kan også gøre brug af Expedias smarte funktion “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her vil du få vist priserne for lignende datoer. I løbet af de sidste syv dage var 3.251 kr. den laveste pris for en flyrejse til Kina.
Hvor meget koster en flyrejse til Kina?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returbillet til Kina helt ned til 3.251 kr., mens den højeste pris lå på 4.839 kr.. Enkeltbilletter med afgang fra København (CPH) i den samme periode kostede helt ned til 1.873 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Kina?
Flyv til en af disse større lufthavne, der ligger i Kina, så du får det bedste udgangspunkt for at tage på opdagelsesrejse i dette fantastiske områdes tilbud:

  • Guangzhou (CAN-Baiyun International) - 19905 fly per måned.
  • Chongqing (CKG-Jiangbei International) - 18533 fly per måned.
  • Shanghai (PVG-Pudong International) - 16954 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Kina?
En billet til Kina kostede mellem 3.251 kr. og 4.839 kr. i løbet af de sidste syv dage. Generelt får du et bedre tilbud, hvis du er tidligt ude.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Kina?
August er den mest budgetvenlige måned, hvis du skal booke billetter til Kina. Flypriserne topper i juli, august og december, så undgå helst disse perioder, hvis du kan.
Hvor lang er en flyrejse til Kina?
For at få en idé om hvor mange timer det tager at flyve til Kina, kan du kigge nærmere på den gennemsnitlige rejsetid for disse efterspurgte indenrigsruter:

  • Shanghai (SHA-Hongqiao International) til Guangzhou (CAN-Baiyun International) - 2 timer og 25 minutter
  • Chongqing (CKG-Jiangbei International) til Guangzhou (CAN-Baiyun International) - 2 timer og 9 minutter
  • Hangzhou (HGH-Xiaoshan International) til Guangzhou (CAN-Baiyun International) - 2 timer og 10 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Kina?

  • Begynd dit eventyr i Kina i den stemningsfyldte by Beijing. Der er masser at tage dig til her, fra kendte seværdigheder som Den Kinesiske Mur til mad, kunst, shopping med mere.
  • Når det er tid til at beslutte, hvad du skal lave på din ferie, bør du have in mente, at Beijing byder på fugtigt kontinentalt klima. Det er en god idé at tjekke temperaturerne, inden du pakker, så du har en idé om, hvad du kan forvente.
  • Når du er klar til at se mere af denne region, kan du hoppe ind bag rattet i en udlejningsbil og sætte kursen mod Guangzhou. Denne by ligger cirka 1900 km syd for Beijing og huser også flere spændende seværdigheder, herunder Lotusbjerget.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Kina på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Kina.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Kina med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Kina. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Kina!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Kina under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Kina tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Kina, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Kina

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Swiss International Air Lines