Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Guangzhou

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Guangzhou

Oplevelser på en flyrejse til Guangzhou

Guangzhou er det perfekte sted at begynde din rejse til Kina. Her vrimler det med traditionelle symboler på kinesisk kultur, og om aftenen ligger byen badet i lys. Hongkong og mange gammeldags landsbyer ligger lige i nærheden, så du kan nemt ændre din rejses atmosfære fra storby til landlig idyl, fra romantisk til trendy eller fra kunstnerisk til naturskøn på ganske kort tid.

Fly til Guangzhou

Det kan være svært at finde billige flyrejser til Guangzhou, men når du bestiller via Expedia, bliver det langt lettere at søge efter lave priser. Når du gennemser Expedias liste med flyrejser til Guangzhou, får du detaljerede oplysninger om f.eks. flytype, flyplaner, antal forbindelser og fordelingen af omkostningerne. De bedste tilbud er altid markeret, så du kan være sikker på, at du ikke går glip af en af de sjældne rabatter. Expedia gør det også muligt for dig at vælge dit yndlingsflyselskab eller forskellige flyselskaber for at få et bedre tilbud.

Pakkerejser inklusive fly til Guangzhou

Hvis du også reserverer hotel, kan dine billige flybilletter til Guangzhou blive endnu billigere. Det er ikke alene praktisk at købe en pakkerejse, du får også ekstra rabat og sparer penge på din flyrejse til Guangzhou. Der er mange hoteller at vælge imellem, bl.a. velbeliggende moteller og hoteller ved floden, så du kan være sikker på at bestille det perfekte overnatningssted til dine behov. Visheden om, at du allerede har bestilt et hotel, der blot venter på din ankomst, kan hjælpe dig med at slappe af på din rejse til denne magiske by.

Praktisk samlet rejseplan

Oplysninger om din flyrejse til Guangzhou og andre aspekter i forbindelse med din ferie, som du har bestilt via Expedia, kan du nemt få adgang til via én enkelt rejseplan hos Expedia. Den hurtige bookingprocess giver dig masser af tid til at planlægge sejlture på floden, udflugter og ture gennem byen.