Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Beijing

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Beijing

Fly til Beijing

Besøg Kinas imponerende hovedstad Beijing, og se berømte seværdigheder som Den Forbudte By, Sommerpaladset og Den Kinesiske Mur. Travlhed, traditioner, skyskrabere og neonskilte; Beijing er en summerende, svirrende smeltedigel, hvor du aldrig kommer til at kede dig.

Fra Danmark kan du være heldig at finde et direkte fly til Beijing Capital Internationale Lufthavn, eller alternativt kan du booke en billig flyrejse med en enkelt mellemlanding afhængigt af dine ønskede afrejse- og ankomsttider. Beijing Capital Internationale Lufthavn er en af de største lufthavne i Kina og ligger omkring 20 kilometer nord for Beijing by.

Med flybilletter til Beijing vil du kunne opleve denne fantastiske hovedstad med over 2000 års historie bag sig og mere end 20 millioner indbyggere; Beijing er en ægte megametropol.

Beijing Capital Internationale Lufthavn

Fra Beijing Capital Internationale Lufthavn kan du vælge blandt forskellige transportmuligheder for at komme ind til byen. Turen med metroen tager omkring 15-20 minutter. Der kører også flere busruter til forskellige steder i byen. Busbilletten skal købes inde i terminalbygningen. Tager du en taxa, skal du sørge for at vælge en af taxaerne i den officielle taxakø. Vær opmærksom på, at der ofte forekommer trafikpropper. Flere overnatningssteder tilbyder desuden afhentning i lufthavnen som en del af deres tilbud.

Lufthavnen er en af de største i verden. Du kan finde zoner med Wi-Fi forskellige steder, samt spisesteder både før og efter sikkerhedskontrollen.

De fleste flyselskaber flyver til Beijing Capital Internationale Lufthavn, men du kan også finde billige flybilletter til Tianjin Binhai Internationale Lufthavn. Herfra er der 35 minutter med et eksprestog til byen.

Forslag til spændende seværdigheder i Beijing på din flyrejse

Beijing har en utroligt lang og spændende historie bag sig, og derfor skorter det ikke på smukke og fascinerende seværdigheder. Nogle få ting bør dog stå øverst på enhver rejsendes liste, når de tager til Beijing. Den Forbudte By i centrum af byen har været på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1987. Dette fantastiske palads var engang hjemsted for de kendte Ming- og Qing-dynastier. Udover paladset kan du se Palace Museum med kinesiske kunstgenstande, og i området omkring paladset findes der flere smukke parker og haver.

Glem ikke at beundre Den Himmelske Freds Port, når du går ind til Den Forbudte By. Porten ligger på den nordlige side af Den Himmelske Freds Plads. Denne plads er den største åbne plads i nogen by i verden. På UNESCOs Verdensarvsliste finder du desuden Sommerpaladset, der består af flere unikke bygninger, pavilloner, templer og grønne områder.

Du bør naturligvis ikke gå glip af et besøg ved Den Kinesiske Mur eller Ming-gravene, som du kan opleve for eksempel på en heldagstur fra Beijing. Gå en tur på den imponerende mur, mens du beundrer dette kæmpestore bygningsværk, og besøg Ming-gravene, hvor 13 af Ming-dynastiets kejsere er stedt til hvile.

Beijing har flere flotte templer, hvoriblandt den mest populære nok er Himmeltemplet i den sydøstlige del af byen. Dette består af en række forskellige bygninger, og parken omkring disse besøges ofte af familier, når de vil nyde lidt frisk luft væk fra travlheden i byen.

Besøger du Beijing Zoo sammen med familien, vil I kunne se de kendte kinesiske kæmpepandaer. Haven har mere end 450 dyrearter, og det tilhørende akvarium kan fremvise over 500 havdyr.