Billige flybilletter til Taiwan

Populære byer at besøge i Taiwan

Rejse til Taiwan

Expedia tilbyder flyrejser til Taiwan, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Taiwan eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Taiwan på grund af COVID-19?
Vores kundeservice kan hurtigt give dig svar på de fleste rejserelaterede spørgsmål, herunder spørgsmål om flyafbestillinger og -ændringer på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du læser dit foretrukne flyselskabs vilkår og betingelser, før du booker dine flybilletter, for at være på den sikre side.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Taiwan?
Søg efter budgetvenlige flyrejser til Taiwan, og afkryds feltet “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Så let er det. Vi ved, at planer kan ændre sig, og at fleksibilitet er afgørende, så du kan trygt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Taiwan under COVID-19?
COVID-19 har muligvis ændret den måde, vi rejser på, men pandemien har ikke sat en stopper for vores rejselyst. Her er et par råd til, hvordan du håndterer de nyeste rejseudfordringer:

 • Før du booker, bør du finde ud af, om der gælder nogen rejseforbud eller -restriktioner – både for dit afrejsested og din destination. Hold dig opdateret med de nyeste oplysninger ved at tjekke de officielle rejsevejledninger.
 • Behold dit mundbind på under helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned kortvarigt for at kontrollere din identitet.
 • Undgå at give dit boardingkort direkte til en medarbejder. I stedet skal du placere det foran læseren og holde det op, så personalet kan se det.
 • Du kan nu medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din håndbagage. Du skal dog tage den ud til sikkerhedskontrol.
 • Læg dine personlige ejendele (nøgler, pung og telefon) i din håndbagage i stedet for en bakke for at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Hvis du gerne vil have mad med gennem sikkerhedskontrollen, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette reducerer sandsynligheden for, at en medarbejder bliver nødt til at røre ved din fødevarebeholder eller håndbagage for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Taiwan?
En smart strategi for at få fat i billige priser er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Begynd med at søge efter din flyrejse til Taiwan, og klik derefter på knappen “Fleksible datoer” for at se priser for nærliggende datoer. Et andet godt råd? Sørg for at være tidligt ude. For at give dig en idé om priserne var den bedste pris for en flyrejse til Taiwan i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Taiwan?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet tur-retur til Taiwan helt ned til , mens maksimalprisen var . Enkeltbilletter med afgang fra () i samme periode kunne fås for helt ned til .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Taiwan?
Du kan nærmest vælge og vrage i Taiwan. Når du har valgt din slutdestination, er det nemt at vælge blandt disse større lufthavne:

 • Taipei (TPE-Taoyuan Intl.) - 3690 fly per måned.
 • Taipei (TSA-Songshan) - 1103 fly per måned.
 • Penghu (MZG) - 851 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Taiwan?
En flybillet til Taiwan kostede mellem og i løbet af de sidste syv dage. Som udgangspunkt får du et bedre tilbud, hvis du er tidligt ude.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Taiwan?
Det mest ideelle tidspunkt at booke flybilletter til Taiwan på er , hvorimod priserne ligger højest i sommermånederne og under højtider. Undgå disse perioder, hvis du rejser på et stramt budget.
Hvad er de bedste oplevelser i Taiwan?

 • Spækket med energi og liv – Nantou County er det perfekte sted at starte din ferie i Taiwan. Kig forbi fremtrædende seværdigheder som Yushan Nationalpark, indlæg lidt shoppingterapi, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af byens lækre restauranter. Det er helt op til dig!
 • Når du skal beslutte dig for, hvilket tøj du skal medbringe på din tur, så husk på, at Nantou County har kystklima. For at få en idé om hvad du kan forvente, kan du kigge på vejrudsigten, inden du tager afsted.
 • Omtrent 160 km nordøst for Nantou County ligger Keelung, der også har fortjent at ligge højt på din rejseplan. De populære seværdigheder tæller Badu Shan – husk at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Taiwan på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Taiwan.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Taiwan med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Taiwan. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Taiwan!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Taiwan under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Taiwan tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Taiwan, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.