Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Bangkok

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Bangkok

Om Bangkok

Fly til Bangkok

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Bangkok fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Thailands hovedstad Bangkok er en asiatisk millionby med livlig aktivitet stort set døgnet rundt. Byen ligger ved floden Chao Phraya og pga. de mange kanaler har byen fået tilnavnet ”Østens Venedig”. Her kan du blandt andet opleve det smukke og overdådige kongepalads, Grand Palace, og en lang række imponerende templer. Gadelivet i Bangkok er et kapitel for sig – her kan du opleve alle mulige farver og dufte, og der er rig mulighed for at købe spændende og lækker mad på gaden. De altid smilende og venlige thaier får dig til at føle dig velkommen i denne fascinerende og charmerende storby. I Bangkok kan du købe stort set alt og til billige penge. Hvis du trænger til et pusterum fra det hektiske storbyliv, kan du slappe af i byens dejlige oase, Lumphini-parken.

Flyrejser til Bangkok fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Suvarnabhumi-lufthavn eller Don Mueang-lufthavn fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager ca. 10,5 time. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, ankommer du enten i Suvarnabhumi-lufthavn eller Don Mueang-lufthavn. Transporttiden varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til Suvarnabhumi-lufthavn

Suvarnabhumi-lufthavn er Thailands travleste internationale lufthavn, der ligger ca. 30 kilometer øst for Bangkoks centrum. Lufthavnsbygningen er en oplevelse i sig selv med sin nyskabende arkitektur, så det er en ekstra fornøjelse at udforske de mange shoppingmuligheder i denne spændende bygning. Der er gode transportmuligheder fra lufthavnen til centrum, blandt andet hurtigtoget Airport Rail Link, som kører til centrum på kun 15 minutter. Desuden kører der adskillige busruter til centrum flere gange i timen.

Flyrejser til Don Mueang-lufthavn

Don Mueang-lufthavn ligger ca. 30 kilometer nord for Bangkoks centrum, og der er gode transportmuligheder fra lufthavnen til centrum. Der kører et tog og flere busser til og fra lufthavnen, bl.a. specialbussen A1, som kører hvert 20. minut. Du kan også tage en taxi eller leje en bil direkte i lufthavnen. Der er masser af butikker, restauranter og caféer samt en legeplads i lufthavnen. Du kan tilmed besøge en spa eller gå til frisøren.

Rejsetips til Bangkok

Den nemmeste og mest effektive måde at komme rundt i Bangkok på er med højbanen Skytrain (BTS) og undergrundsbanen (MRT), og den mest usædvanlige er de små tuk-tuk-knallerter. Undgå den hektiske trafik i gaderne ved at benytte flodbådene. Danske turister kan opholde sig i Thailand i op til 30 dage uden visum. Du skal blot have et indrejsestempel ved ankomsten til Thailand. Vær dog opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter indrejsedatoen.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Bangkok og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Thailands livlige og fascinerende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!