Billige flybilletter til Thailand

Populære byer at besøge i Thailand

Billigste flyrejser til Thailand

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.705, kr for en enkeltbillet og 4.413, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Thai Airways International
Turkish Airlines
Thai Airways International
Thai Airways International
Oman Air
Thai Airways International
Thai Airways International
Singapore Airlines
Air India
Swiss International Air Lines
KLM
Turkish Airlines
Etihad Airways
Air France
Air India
Turkish Airlines
Thai Airways International
Singapore Airlines
Austrian Airlines
Thai Airways International

Rejse til Thailand

Fly til Thailand

Thailand har længe været en populær turistdestination, der er kendt for historiske seværdigheder og spændende kultur, lækker eksotisk mad, tropiske strande og regnskove samt fest og farver. Thailand har noget at byde på for enhver besøgende.

Du finder nogle af verdens bedste sandstrande langs den thailandske kyst, og leder du efter en badeferie for hele familien, så er der masser af strande at vælge imellem. Forkæl familien med en skøn solferie, hvor I kan nyde solen og hinanden, som for eksempel i Pattaya, Phuket, Hua Hin eller på Ko Samui.

Men Thailand er også kendt for sine storbyer og sit livlige natteliv. Selvom du kan finde dejlige strande i Pattaya og Phuket, så byder disse destinationer også på mange muligheder for de festglade rejsende. Og så er den travle og underholdende hovedstad, Bangkok, naturligvis et must.

Billige flybilletter til Thailand

Når du planlægger din rejse til Thailand, vil din destination først og fremmest afhænge af, hvilken type ferie du leder efter, og hvem du rejser med. Vælg Thailand, hvis du er på udkig efter en badeferie og naturoplevelser med familien, historiske og kulturelle oplevelser samt seværdigheder med vennerne, eller skal ferien byde på shopping og underholdning med veninderne.

Thailand har flere internationale lufthavne, alt efter om du rejser til kystområderne og øerne i syd eller bjerglandskabet og regnskoven mod nord. I dag er den største internationale lufthavn i Thailand Suvarnabhumi Lufthavn, der ligger syd for Bangkok.

Nogle flyselskaber rejser stadig til den ældre Don Mueang Internationale Lufthavn, og du finder også internationale flyrejser til Pattaya, Phuket, Samui, Chiang Mai, Hat Yai og Mai Fah Luang.

Fly til Thailand via Suvarnabhumi Internationale Lufthavn

Suvarnabhumi Lufthavn er langt den største af Thailands lufthavne med mange millioner rejsende årligt. Den er muligvis en af de største lufthavne, du vil opleve. Har du god tid på turen, vil du derfor også have mulighed for at shoppe i de mange butikker, eller få dig en bid mad i en af de mange caféer og restauranter. Der er flere transportmuligheder fra lufthavnen og ind til byen. Du kan også vælge at bestille en udlejningsbil i Thailands største lufthavn, så du har den ultimative fleksibilitet, når du tager på opdagelse i og uden for Bangkok.

Billigt fly til Thailand via Chiang Mai Internationale Lufthavn

Har du booket dit hotel i Thailand i Chiang Mai med dens skønne seværdigheder og sjove aktiviteter, kan du rejse til Chiang Mai Internationale Lufthavn. Selvom den ikke er så stor som Suvarnabhumi Lufthavn, så vil du stadig kunne finde flere butikker og spisesteder her. Snub en taxa, som du kan finde ved terminalbygningens nordlige udgang, og på kun 10-15 minutter kan du være i centrum af Chiang Mai.

Flybilletter til Thailand via Phuket Internationale Lufthavn

Phuket Internationale Lufthavn er den tredje største i Thailand efter Suvarnabhumi og Don Mueang på grund af Phukets popularitet hos turisterne. Den ligger på den nordlige ende af øen, godt 30 kilometer nord for Phuket by. Internationale rejsende flyver til og fra Terminal 1. Alle seks internationale lufthavne i Thailand har gratis Wi-Fi i to timer per dag, hvis du skal have tjekket din e-mail eller sende en hilsen til familien derhjemme.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Thailand på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu øget fleksibilitet. Vores kundeservice vil hjælpe dig med at finde svaret på de fleste spørgsmål relateret til ændringer af din flyrejse. Det er også en god idé at tjekke dit valgte luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden du booker din flyrejse!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Thailand?
Det er så let, som det kan blive med Expedia. Indtast dine foretrukne rejsedatoer og din destination, og tryk på “Søg.” Marker derefter feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker” til venstre på skærmen. Sidste trin: Book din billige og fleksible flybillet til Thailand.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Thailand under COVID-19?
Med nye COVID-19-sikkerhedsretningslinjer at forholde sig til er det lidt anderledes at rejse på nuværende tidspunkt. Her er et par ting, du bør vide, før du vender kursen mod Thailand:

 • Før du booker noget, skal du undersøge, om der gælder nogen rejserestriktioner – både for dit afrejsested og din destination. Hold dig ajour med de seneste opdateringer ved at tjekke myndighedernes og lufthavnenes hjemmesider.
 • Behold dit mundbind på i forbindelse med helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned kortvarigt for at verificere din identitet.
 • For at minimere risikoen for potentiel smitte skal du selv placere dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit dokument direkte til en medarbejder.
 • Det er nu tilladt for passagerer at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den bliver dog fjernet fra din taske eller kuffert for at blive scannet.
 • Tøm alle lommer for genstande som din pung og telefon, og placer dem i din håndbagage i stedet for bakkerne. Dette vil mindske risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Hvis du gerne vil have mad med i lufthavnen, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en af bakkerne. Dette mindsker sandsynligheden for, at lufthavnspersonalet bliver nødt til at røre ved din fødevarebeholder eller håndbagage for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Thailand?
Thai Airways International er et velkendt luftfartsselskab, der tilbyder flyrejser til Thailand. Book en flybillet til Bangkok (BKK-Suvarnabhumi International), og få 21 flyrejser om måneden med Thai Airways International at vælge blandt.
Hvor finder jeg billige billetter til Thailand?
Du finder altid et rigtig godt tilbud med Expedia, men vores funktion til fleksible datoer gør det endnu mere enkelt. Indtast din foretrukne rejsedato, og klik på “Fleksible datoer” ovenfor søgeresultaterne for at se de laveste priser for nærliggende dage. 4.413, kr var den bedste pris for en flyrejse til Thailand i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Thailand?
Du kunne have booket en flyrejse tur-retur til Thailand for mellem 4.413, kr og 6.018, kr i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet fra København (CPH) var den laveste pris i denne periode kun 2.705, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Thailand?
Tag et fly til Thailand, hvor der er flere større lufthavne at vælge iblandt. Herunder er nogle af de travleste i området:

 • Bangkok (BKK-Suvarnabhumi International) - 5949 fly per måned.
 • Bangkok (DMK-Don Mueang International) - 5489 fly per måned.
 • Phuket (HKT-Phuket International) - 1880 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Thailand?
Prisen for flybilletter lå mellem 4.413, kr og 6.018, kr i løbet af de sidste syv dage. Når du er klar til at booke, hjælper vi dig med at finde den bedste pris til Thailand.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Thailand?
For at få fingrene i et billigt tilbud på flyrejser til Thailand kan du booke din ferie i November, når priserne på flybilletter er lavest. Hvornår er de dyrest? I Danmark er det i sommermånederne og under højtider.
Hvor lang er en flyrejse til Thailand?
Den kan være kort eller lang, afhængigt af din afrejselufthavn. For at hjælpe dig med at planlægge din rejse til Thailand kan du kigge nærmere på den gennemsnitlige rejsetid for nogle af de mest populære indenrigsruter:

 • Chiang Mai (CNX-Chiang Mai International) til Bangkok (BKK-Suvarnabhumi International) - 1 time og 18 minutter
 • Phuket (HKT-Phuket International) til Bangkok (BKK-Suvarnabhumi International) - 1 time og 29 minutter
 • Hat Yai (HDY-Hat Yai International) til Bangkok (BKK-Suvarnabhumi International) - 1 time og 34 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Thailand?

 • Tag hul på dit eventyr i Thailand i den pulserende by Bangkok. Der er meget at tage dig til her, fra spændende seværdigheder som Det Store Palads til fantastisk mad, kunst, natteliv med mere.
 • Når det er tid til at planlægge, hvad du skal lave på din tur, bør du have in mente, at Bangkok har tropisk savanneklima. Tjek vejrudsigten, inden du drager afsted, så du ved, hvad du kan forvente.
 • Hvis du er i humør til at komme ud og udforske mere af denne skønne region, kan du sætte dig bag rattet i en udlejningsbil og fortsætte til Nakhon Ratchasima. Denne by ligger omtrent 210 km nordøst for Bangkok og huser også flere populære seværdigheder, for eksempel Nakhon Ratchasima Zoo.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Thailand på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Thailand.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Thailand med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Thailand. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Thailand!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Thailand under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Thailand tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Thailand, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.