Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Billigste flyrejser til Thailand

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Rejse til Thailand

Fly til Thailand

Thailand har længe været en populær turistdestination, der er kendt for historiske seværdigheder og spændende kultur, lækker eksotisk mad, tropiske strande og regnskove samt fest og farver. Thailand har noget at byde på for enhver besøgende.

Du finder nogle af verdens bedste sandstrande langs den thailandske kyst, og leder du efter en badeferie for hele familien, så er der masser af strande at vælge imellem. Forkæl familien med en skøn solferie, hvor I kan nyde solen og hinanden, som for eksempel i Pattaya, Phuket, Hua Hin eller på Ko Samui.

Men Thailand er også kendt for sine storbyer og sit livlige natteliv. Selvom du kan finde dejlige strande i Pattaya og Phuket, så byder disse destinationer også på mange muligheder for de festglade rejsende. Og så er den travle og underholdende hovedstad, Bangkok, naturligvis et must.

Billige flybilletter til Thailand

Når du planlægger din rejse til Thailand, vil din destination først og fremmest afhænge af, hvilken type ferie du leder efter, og hvem du rejser med. Vælg Thailand, hvis du er på udkig efter en badeferie og naturoplevelser med familien, historiske og kulturelle oplevelser samt seværdigheder med vennerne, eller skal ferien byde på shopping og underholdning med veninderne.

Thailand har flere internationale lufthavne, alt efter om du rejser til kystområderne og øerne i syd eller bjerglandskabet og regnskoven mod nord. I dag er den største internationale lufthavn i Thailand Suvarnabhumi Lufthavn, der ligger syd for Bangkok.

Nogle flyselskaber rejser stadig til den ældre Don Mueang Internationale Lufthavn, og du finder også internationale flyrejser til Pattaya, Phuket, Samui, Chiang Mai, Hat Yai og Mai Fah Luang.

Fly til Thailand via Suvarnabhumi Internationale Lufthavn

Suvarnabhumi Lufthavn er langt den største af Thailands lufthavne med mange millioner rejsende årligt. Den er muligvis en af de største lufthavne, du vil opleve. Har du god tid på turen, vil du derfor også have mulighed for at shoppe i de mange butikker, eller få dig en bid mad i en af de mange caféer og restauranter. Der er flere transportmuligheder fra lufthavnen og ind til byen. Du kan også vælge at bestille en udlejningsbil i Thailands største lufthavn, så du har den ultimative fleksibilitet, når du tager på opdagelse i og uden for Bangkok.

Billigt fly til Thailand via Chiang Mai Internationale Lufthavn

Har du booket dit hotel i Thailand i Chiang Mai med dens skønne seværdigheder og sjove aktiviteter, kan du rejse til Chiang Mai Internationale Lufthavn. Selvom den ikke er så stor som Suvarnabhumi Lufthavn, så vil du stadig kunne finde flere butikker og spisesteder her. Snub en taxa, som du kan finde ved terminalbygningens nordlige udgang, og på kun 10-15 minutter kan du være i centrum af Chiang Mai.

Flybilletter til Thailand via Phuket Internationale Lufthavn

Phuket Internationale Lufthavn er den tredje største i Thailand efter Suvarnabhumi og Don Mueang på grund af Phukets popularitet hos turisterne. Den ligger på den nordlige ende af øen, godt 30 kilometer nord for Phuket by. Internationale rejsende flyver til og fra Terminal 1. Alle seks internationale lufthavne i Thailand har gratis Wi-Fi i to timer per dag, hvis du skal have tjekket din e-mail eller sende en hilsen til familien derhjemme.