Billige flybilletter til Thailand

Populære byer at besøge i Thailand

Billigste flyrejser til Thailand

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.595, kr for en enkeltbillet og 3.839, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Thai Airways International
Turkish Airlines
Oman Air
Turkish Airlines
Singapore Airlines
Air France
KLM
Qatar Airways
Swiss International Air Lines
Finnair
Etihad Airways
Austrian Airlines
Air France
KLM
KLM
KLM
Turkish Airlines
Air France
Singapore Airlines
Qatar Airways

Rejse til Thailand

Fly til Thailand

Thailand har længe været en populær turistdestination, der er kendt for historiske seværdigheder og spændende kultur, lækker eksotisk mad, tropiske strande og regnskove samt fest og farver. Thailand har noget at byde på for enhver besøgende.

Du finder nogle af verdens bedste sandstrande langs den thailandske kyst, og leder du efter en badeferie for hele familien, så er der masser af strande at vælge imellem. Forkæl familien med en skøn solferie, hvor I kan nyde solen og hinanden, som for eksempel i Pattaya, Phuket, Hua Hin eller på Ko Samui.

Men Thailand er også kendt for sine storbyer og sit livlige natteliv. Selvom du kan finde dejlige strande i Pattaya og Phuket, så byder disse destinationer også på mange muligheder for de festglade rejsende. Og så er den travle og underholdende hovedstad, Bangkok, naturligvis et must.

Billige flybilletter til Thailand

Når du planlægger din rejse til Thailand, vil din destination først og fremmest afhænge af, hvilken type ferie du leder efter, og hvem du rejser med. Vælg Thailand, hvis du er på udkig efter en badeferie og naturoplevelser med familien, historiske og kulturelle oplevelser samt seværdigheder med vennerne, eller skal ferien byde på shopping og underholdning med veninderne.

Thailand har flere internationale lufthavne, alt efter om du rejser til kystområderne og øerne i syd eller bjerglandskabet og regnskoven mod nord. I dag er den største internationale lufthavn i Thailand Suvarnabhumi Lufthavn, der ligger syd for Bangkok.

Nogle flyselskaber rejser stadig til den ældre Don Mueang Internationale Lufthavn, og du finder også internationale flyrejser til Pattaya, Phuket, Samui, Chiang Mai, Hat Yai og Mai Fah Luang.

Fly til Thailand via Suvarnabhumi Internationale Lufthavn

Suvarnabhumi Lufthavn er langt den største af Thailands lufthavne med mange millioner rejsende årligt. Den er muligvis en af de største lufthavne, du vil opleve. Har du god tid på turen, vil du derfor også have mulighed for at shoppe i de mange butikker, eller få dig en bid mad i en af de mange caféer og restauranter. Der er flere transportmuligheder fra lufthavnen og ind til byen. Du kan også vælge at bestille en udlejningsbil i Thailands største lufthavn, så du har den ultimative fleksibilitet, når du tager på opdagelse i og uden for Bangkok.

Billigt fly til Thailand via Chiang Mai Internationale Lufthavn

Har du booket dit hotel i Thailand i Chiang Mai med dens skønne seværdigheder og sjove aktiviteter, kan du rejse til Chiang Mai Internationale Lufthavn. Selvom den ikke er så stor som Suvarnabhumi Lufthavn, så vil du stadig kunne finde flere butikker og spisesteder her. Snub en taxa, som du kan finde ved terminalbygningens nordlige udgang, og på kun 10-15 minutter kan du være i centrum af Chiang Mai.

Flybilletter til Thailand via Phuket Internationale Lufthavn

Phuket Internationale Lufthavn er den tredje største i Thailand efter Suvarnabhumi og Don Mueang på grund af Phukets popularitet hos turisterne. Den ligger på den nordlige ende af øen, godt 30 kilometer nord for Phuket by. Internationale rejsende flyver til og fra Terminal 1. Alle seks internationale lufthavne i Thailand har gratis Wi-Fi i to timer per dag, hvis du skal have tjekket din e-mail eller sende en hilsen til familien derhjemme.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Thailand på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Thailand.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Thailand med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Thailand. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Thailand!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Thailand under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Thailand tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Thailand, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.