Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Bangkok

Hvis du drømmer om en storbyferie, som du kan kombinere med nogle af verdens smukkeste strande, kommer du ikke uden om denne fascinerende by. Tag en tur til Bangkok, og oplev en af verdens vildeste storbyer. Hvis du samtidig benytter dig af billig billeje i byen, er de smukke strande også inden for rækkevidde.

Sæt bare god tid af, når du planlægger din ferie her. Lej en bil i Bangkok, Book et hotel i byens centrum, og se frem til en enestående ferie med masser af oplevelser både i storbyen og i den fantastiske natur, som ligger få timers kørsel derfra.

Billig biludlejning i Bangkok

Når du er kommet til Bangkok, falder prisniveauet væsentligt, og her får du rigtig meget ferie for pengene. Find dine flybilletter til Bangkok, og glæd dig til en ferie ud over det sædvanlige. Når du flyver til Bangkok, lander du i Suvarnabhumi Airport. Herfra kommer du nemt med bus, tog eller taxa til dit hotel. Du kan naturligvis også benytte dig af billeje i Bangkok, og alle de større biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Med din lejebil kommer du nemt til hotellet, men du har også fordel af bilen på resten af ferien, hvor du kan komme omkring og på den måde kombinere din storbyferie med skønne naturoplevelser og strandture.

Når du køber en pakkerejse til Bangkok – det vil sige, at du reserverer udlejningsbil hjemmefra, samtidig med at du bestiller hotel og flybilletter, vil du måske kunne spare penge.

Lej bil i Bangkok – og kombiner storbyferie med strandferie

Bangkok er en fantastisk storby, hvor du på det ene gadehjørne finder rullende gadeboder og osende biler – og på det næste smukke buddhistiske templer og spabade. Her er med andre ord noget for enhver, og det kan være svært at vælge. Måske skal du bare bruge god tid på din ferie i Bangkok, så du får så meget med som muligt.

Der er et utal af fantastiske templer i Bangkok. Det ene overgår næsten det andet. Når du holder ferien her, kan du godt sætte en dag eller to af til at komme rundt og se så mange som muligt. Himmelstræbende spir, guld og røgelse samt farverige skulpturer og figurer – det er svært at fremhæve et tempel frem for andre, men et absolut must må være templet Grand Palace på kongeøen Rattanakosin. Det må du ikke gå glip af.

Når du har benyttet dig af billig billeje i Bangkok, har du gode muligheder for at kombinere din storbyferie med strandferie. Ikke langt fra Bangkok finder du de dejligste sandstrande og det turkisblå hav, som indbyder til flere dage med afslapning i strandkanten. Her kan du forkæle dig selv med thaimassage under palmerne og eksotiske drinks i aftenskumringen – og hvem kunne ikke bruge lidt forkælelse?

Du kan også forkæle dig selv gastronomisk i Bangkok – her er ikke grænser for, hvad menukortene kan indeholde af lækkerier. Det er bare at tage for sig af retterne i Bangkok.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Bangkok

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Bangkok?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Bangkok.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Bangkok?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Bangkok er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Bangkok?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Bangkok?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Bangkok

Udforsk Bangkok med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!