Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Bangkok

Hvis du drømmer om en storbyferie, som du kan kombinere med nogle af verdens smukkeste strande, kommer du ikke uden om denne fascinerende by. Tag en tur til Bangkok, og oplev en af verdens vildeste storbyer. Hvis du samtidig benytter dig af billig billeje i byen, er de smukke strande også inden for rækkevidde.

Sæt bare god tid af, når du planlægger din ferie her. Lej en bil i Bangkok, Book et hotel i byens centrum, og se frem til en enestående ferie med masser af oplevelser både i storbyen og i den fantastiske natur, som ligger få timers kørsel derfra.

Billig biludlejning i Bangkok

Når du er kommet til Bangkok, falder prisniveauet væsentligt, og her får du rigtig meget ferie for pengene. Find dine flybilletter til Bangkok, og glæd dig til en ferie ud over det sædvanlige. Når du flyver til Bangkok, lander du i Suvarnabhumi Airport. Herfra kommer du nemt med bus, tog eller taxa til dit hotel. Du kan naturligvis også benytte dig af billeje i Bangkok, og alle de større biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Med din lejebil kommer du nemt til hotellet, men du har også fordel af bilen på resten af ferien, hvor du kan komme omkring og på den måde kombinere din storbyferie med skønne naturoplevelser og strandture.

Når du køber en pakkerejse til Bangkok – det vil sige, at du reserverer udlejningsbil hjemmefra, samtidig med at du bestiller hotel og flybilletter, vil du måske kunne spare penge.

Lej bil i Bangkok – og kombiner storbyferie med strandferie

Bangkok er en fantastisk storby, hvor du på det ene gadehjørne finder rullende gadeboder og osende biler – og på det næste smukke buddhistiske templer og spabade. Her er med andre ord noget for enhver, og det kan være svært at vælge. Måske skal du bare bruge god tid på din ferie i Bangkok, så du får så meget med som muligt.

Der er et utal af fantastiske templer i Bangkok. Det ene overgår næsten det andet. Når du holder ferien her, kan du godt sætte en dag eller to af til at komme rundt og se så mange som muligt. Himmelstræbende spir, guld og røgelse samt farverige skulpturer og figurer – det er svært at fremhæve et tempel frem for andre, men et absolut must må være templet Grand Palace på kongeøen Rattanakosin. Det må du ikke gå glip af.

Når du har benyttet dig af billig billeje i Bangkok, har du gode muligheder for at kombinere din storbyferie med strandferie. Ikke langt fra Bangkok finder du de dejligste sandstrande og det turkisblå hav, som indbyder til flere dage med afslapning i strandkanten. Her kan du forkæle dig selv med thaimassage under palmerne og eksotiske drinks i aftenskumringen – og hvem kunne ikke bruge lidt forkælelse?

Du kan også forkæle dig selv gastronomisk i Bangkok – her er ikke grænser for, hvad menukortene kan indeholde af lækkerier. Det er bare at tage for sig af retterne i Bangkok.

Udforsk Bangkok

Udforsk Bangkok med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!