Bangkok

Rejseguide
Sukhumvit som viser det centrale forretningsområde, natteliv og udsigt over landskaber

Bangkok er Thailands største by og dets kulturelle centrum: en travl by, der kombinerer hektisk kaos med intens ro.

Bangkok er en vild by, hvor alt foregår i et hektisk tempo og intet forbereder en på den overbelastning af sanserne som den er så populær for – en kaotisk hvirvel af improviserede markeder, uberegnelig trafik og en umådelig venlig lokalbefolkning. Alt dette blandet med den aromatiske duft af friske krydderier, der strømmer fra det tilsyneladende uendelige udbud af madvogne, der er spredt udover byen.

Med en befolkning der nærmer sig 10 millioner mennesker, dækker Bangkok omkring 917 kvadratkilometer – hvilket omfatter de to tidligere thailandske hovedstæder, Thonburi og Rattanakosin. Mens begge disse områder giver et unikt indblik i byens fortid, er Rattanakosin anerkendt som Bangkoks historiske centrum og er hjemsted for mange af byens førende attraktioner, såsom Thailands nationalmuseum og Smaragdbuddhaens tempel, som er beliggende på det overdådigt udsmykkede Store Palads' grund. Besøgende kan også se den liggende Buddha i det nærliggende Wat Pho tempel, men gæsterne mindes om, at beskeden påklædning er passende, når man besøger sådanne steder.

Det er enkelt at komme rundt i Bangkok, takket være det fremragende Skytrain (BTS) og metro (MRT) jernbanenet, der kører mellem alle byens store shopping- og underholdningsdistrikter. Flodbåd-ekspresserne langs Chao Phraya-floden, er også en god måde at få set byen fra en anden vinkel. Selvfølgelig kan man foretrække at opleve byens velkendte tuk tuk'er, men man skal forberede sig på en ujævn og til tider skræmmende køretur!

Byens Banglamphu-distrikt er et absolut must for enhver besøgende til byen, hvis man vil opleve Bangkoks sande mani. Her er stedet for den berygtede Khao San Road og hele distriktet er et ustoppelig stormløb af seværdigheder, lyde og stærke lugte.

Når der sker så meget, foretrækker man måske at bare kunne læne sig tilbage på en fortovscafé og se det hele udfolde sig foran ens øjne. På den anden side kan man måske få sig selv rodet ind i en gang godhjertet prangeri med de lokale handlende, som forsøger at sælge een alle de forfalskede varer, der findes. Husk på, alt er forfalsket på Khao San – uanset hvad sælgeren fortæller dig.

Bangkok er ikke kun kaos – langt fra. Besøgende er velkomne til at tage del i en af de gratis udendørs yoga eller tai chi-klasser, som afholdes dagligt i Lumphinee Park og de fleste hoteller tilbyder luksuriøse spa-behandlinger til at berolige een fra byens stress. Uanset hvem du er, uanset hvilken rejseoplevelse du leder efter – Bangkok byder dig velkommen med åbne arme.

Video af Bangkok

Hvor kan jeg overnatte i Bangkok

Conrad Bangkok
Conrad Bangkok
5 out of 5
87 Wireless Road Phatumwan, Bangkok, Bangkok
Prisen er 381, kr pr. nat fra 27. okt. til 27. okt.
Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Bangkok, kun 10 minutters gang fra Den Centrale Ambassade og Lumpini Park. Derudover ligger ...
4.4/5 Excellent! (831 anmeldelser)
Fint til prisen
"Jeg havde nok håbet på lidt mere fra et 5* hotel, men der var som udgangspunkt ikke noget at udsætte på det generelt. Området er fint og hvis man får værelse på den rigtige side er der også god udsigt over byen."

Anmeldelse fra 9. jan. 2018

Conrad Bangkok
Sheraton Grande Sukhumvit, Luxury Collection Hotel, Bangkok
Sheraton Grande Sukhumvit, Luxury Collection Hotel, Bangkok
5 out of 5
250 Sukhumvit Road, Bangkok, Bangkok
Prisen er 451, kr pr. nat fra 26. okt. til 26. okt.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Sukhumvit, kun 5 minutters gang fra Soi Cowboy og Terminal 21 Shopping Mall. Derudover ligger Nana Square Shoppingcenter ...
4.6/5 Exceptional! (996 anmeldelser)
"Et rigtig godt hotel med en rimelig god placering. Lidt forvirring omkring check in. Lækkert og hyggeligt pool område. Kvalitet på morgenmad god, men stemningen var meget kaotisk omkring morgenmad. Meget venligt og serviceminded personale."

Anmeldelse fra 11. feb. 2019

Sheraton Grande Sukhumvit, Luxury Collection Hotel, Bangkok
Legacy Suites Hotel
Legacy Suites Hotel
4 out of 5
12,14 Sukhumvit Soi 29 Wattana, Bangkok, Bangkok
Prisen er 383, kr pr. nat fra 5. nov. til 5. nov.
Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Bangkok, kun 10 minutters gang fra Argentinas ambassade, Emporium Shoppingcenter og Benchasiri ...
4.4/5 Wonderful! (999 anmeldelser)
Good hotel
"Every Thing was really good, staff, location, food and pool. They gave me a free upgrade"

Anmeldelse fra 27. jan. 2019

Legacy Suites Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Ariva Ivy Servizio Thonglor
Ariva Ivy Servizio Thonglor
4 out of 5
No. 889/446 Sukhumvit Soi 55 (Thonglor), Klongton Nue, Wattana, Bangkok, Bangkok
Prisen er 242, kr pr. nat fra 27. okt. til 27. okt.
Dette lejlighedshotel ligger i Sukhumvit, kun 3 km fra Bangkok Hospital, EmQuartier og Emporium Shoppingcenter. Derudover ligger Soi Cowboy og Bangkok Universitet ...
4.1/5 Very Good! (173 anmeldelser)
"フロントが18時までしか空いてないので、遅いチェックインの時は連絡が必要です。"

Anmeldelse fra 1. jan. 2021

Ariva Ivy Servizio Thonglor
Sukhumvit Park, Bangkok - Marriott Executive Apartments
Sukhumvit Park, Bangkok - Marriott Executive Apartments
5 out of 5
90 Sukhumvit Soi 24, Sukhumvit Road, Klongton, Klongtoey, Bangkok
Prisen er 607, kr pr. nat fra 8. nov. til 8. nov.
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder i Bangkok, kun 15 minutters gang fra K-Village, Emporium ...
4.6/5 Wonderful! (502 anmeldelser)
Familietur
"Dejlig lejlighed, venligt personale tuk tuk service burde køre retur oftere da der er flere end der er plads til"

Anmeldelse fra 6. jan. 2020

Sukhumvit Park, Bangkok - Marriott Executive Apartments
Mayfair, Bangkok - Marriott Executive Apartments
Mayfair, Bangkok - Marriott Executive Apartments
5 out of 5
60 Soi Langsuan, Lumpini, Pathumwan, Bangkok
Prisen er 451, kr pr. nat fra 31. okt. til 31. okt.
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Bangkok, kun 10 minutters gang fra Lumpini Park, Central Chidlom Department Store ...
4.5/5 Wonderful! (501 anmeldelser)
Dejlig lejlighed og spændende morgenmad
"Vi nød 4 nætter i en dejlig lejlighed, der var rummelig og havde alt. Det er nemt og billigt at komme til midtbyen og lufthavnen med skytrain. Morgenmaden bød på forskelligt hver dag både koldt og varmt."

Anmeldelse fra 11. jul. 2018

Mayfair, Bangkok - Marriott Executive Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Bangkok