Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Phuket

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Phuket

Om Phuket

Fly til Phuket

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Phuket fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Den skønne ferieø Phuket er Thailands største ø og et populært rejsemål for solhungrende turister fra den nordlige halvkugle – specielt i vinterhalvåret. Her er vejret varmt hele året, og de kilometerlange strande byder på kridthvidt sand, turkisfarvet vand og masser af vandsportsaktiviteter både på og under vandet. Det thailandske køkken kendetegnes af friske, farvestrålende råvarer, og de mange lækre fiske- og skaldyrsretter med eksotisk smag af koriander, kokosmælk og citrongræs får tænderne til at løbe i vand. Øen er berømt for det sprudlende natteliv med stribevis af diskoteker og forfriskende drinks, men der er også mulighed for at få mere kulturelle oplevelser i Phuket by på en rundtur til fods blandt historiske palæer og spændende arkitektur. Prisniveauet i Phuket er i den lave ende, så sørg for ekstra plads i kufferten, hvis du påtænker en shoppetur inden hjemrejsen.

Flyrejser til Phuket fra danske lufthavne

Der afgår ingen direkte fly fra de danske lufthavne til Phukets internationale lufthavn (HKT), men fra Københavns Lufthavn afgår der fly med mellemlanding af kortere eller længere varighed i Bangkok eller Singapore. Det betyder, at rejsetiden fra Danmark til Phuket ligger fra ca. 14 timer og opefter, og du får mulighed for at se nærmere på de to spændende storbyer på ud- eller hjemrejsen. Hvis du ønsker at flyve fra Aalborg, Billund eller Aarhus Lufthavn, skal du regne med en ekstra mellemlanding i København.

Flyrejser til Phukets internationale lufthavn

Phukets internationale lufthavn er Thailands næststørste lufthavn, når det gælder antallet af rejsende, kun overgået af Suvarnabhumi-lufthavn i Bangkok. Lufthavnen ligger ca. 25 kilometer nord for Phuket by, og det er nemt og billigt at komme til og fra lufthavnen med taxa; turen tager ca. en halv time. Hvis I rejser mere end to sammen, kan det være en god idé at tage en minibus fra lufthavnen, og der går også en lufthavnsbus direkte til Phuket by. På lufthavnens nederste plan er det muligt at leje en bil, hvis du vil hurtigt frem til hotellet og gerne vil se mere af naturen på den smukke ø under opholdet. Der er også rig mulighed for shopping i de toldfrie butikker i Phukets internationale lufthavn.

Rejsetips til Phuket

Visum er ikke nødvendigt, så længe din ferie ikke varer længere end 30 dage. Hvis du påtænker at opholde dig længere end 30 dage i Thailand, skal du ansøge om et turistvisum inden rejsen. Vær opmærksom på, at 30-dages-reglen gælder ved ankomst med fly fra Danmark – ved indrejse til Thailand over en landegrænse er det kun tilladt at opholde sig 15 dage i landet. Endvidere skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter indrejsedatoen.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Phuket og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde en af Thailands mest populære ferieøer. Bestil din flyrejse allerede i dag!