Rejser til Japan

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Japan samlet, og spar penge

Populære destinationer i Japan

De bedste tilbud på fly + hotel i Japan

Century Southern Tower Hotel
The Prince Gallery Tokyo Kioicho, A Luxury Collection Hotel
Solaria Nishitetsu Hotel Ginza
APA Hotel Shimbashi Toranomon
Keio Plaza Hotel Tokyo

Mest populære hoteller i Japan

Liber Hotel At Universal Studios Japan
Liber Hotel At Universal Studios Japan
3.5 out of 5
1-1-35, Sakurajima, Konohana-ku, Osaka, Osaka, 554-0031
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.285, kr pr. nat fra 17. okt. til 18. okt.
4,6/5 Exceptional! (978 anmeldelser)
"最高でした!"

Anmeldelse fra 24. sep. 2022

Shinagawa Prince Hotel
Shinagawa Prince Hotel
3.5 out of 5
4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokyo, Tokyo-to, 108-8611
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 796, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,2/5 Very Good! (2.022 anmeldelser)
Gå afstand til station og lufthavn
"God beligenhed for remlig pris"

Anmeldelse fra 29. maj 2022

Hotel Nikko Osaka
Hotel Nikko Osaka
4 out of 5
1-3-3 Nishi-shinsaibashi, Chuo-ku, Osaka, Osaka-fu, 542-0086
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 569, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
4,6/5 Wonderful! (1.705 anmeldelser)
會再選擇入住的飯店
"專業的五星級飯店 房內空間舒適在日本飯店算大的 服務很好 唯一問題是隔音不太好(住23樓但路上的紅綠燈嗶嗶聲 或救護車警車聲音都非常清) 對噪音敏感的可能就要特別注意 地點一流 車站走地下室通道即可到達 步行街過馬路即可 LV Prada …專賣店都在走路10分鐘以內 大丸百貨 Paco 過馬路而已 來大阪住宿的好選擇"

Anmeldelse fra 20. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Japan?
Fra så lav en pris som 9,704. kr kan du skabe din egen pakkerejse til Japan. Du skal bare samle udlejningsbil, flyrejse og hotel, så giver vi rabatten.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Japan?
At sammenstrikke en pakkerejse til Japan hos Expedia er en af de bedste måder at spare penge på. Begynd at planlægge din rejse med det samme, så du kan se, hvor nemt det er at opnå besparelser. Hos Expedia tilbyder vi adgang til 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele kloden. Med sådan et stort udbud at vælge fra bliver det ikke vanskeligt at finde din næste ferie.
Hvor skal jeg overnatte i Japan?
Hvis du vil se kendte turistattraktioner som Disneyland® i Tokyo og Tokyo Sky Tree, så er Tokyo det helt rette sted. En lang række rejsende er også glade for Osaka, der tæller Osaka-akvariet, Kaiyukan og Osaka Slot. Hvis du har tid til det, kan du måske besøge begge byer?
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Japan?
Hvad med at overveje Sun Members Tokyo Shinjuku eller the b sangenjaya? De er det foretrukne valg blandt mange, der besøger Tokyo. Hvis Osaka er en del af rejseplanen, er Hotel Sunroute Osaka Namba og Best Western Hotel Fino Osaka Shinsaibashi begge hyggelige bud.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Japan på?
Der kan være plusser ved at lægge rejsen til Japan i måned. Du kan nemlig som ofte opnå de bedste tilbud omkring denne måned. er derimod det tidspunkt, hvor det er dyrest at lægge vejen forbi på. Hvis du er mest til stemningen i højsæsonen, så skal du tage til Japan i . I de mere rolige måneder kan du slippe for større folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Japan?
Skønt ikke alle luftfartsselskaber markedsfører deres priser tidligt, er det normalt muligt at begynde at sammenligne internationale flybilletter på Expedia op til et år frem. Her kan du få fat på nogle virkelig gode tilbud. Hvis du er ude i sidste øjeblik, skal du dog ikke give op på forhånd. Lave priser kan blive tilgængelige et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Japan på Expedia?
Du kan vælge blandt en kombination af billeje, flyrejser og hoteller. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje oplevelser og udflugter. Vil du gerne booke en bestemt kabineklasse? Det kan sagtens lade sig gøre. Du vælger helt selv, når du skal kombinere din ideelle rejse til Japan.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Japan?
En pakkerejse kan være et budgetvenligt alternativ til at booke alle delene af din rejse separat. Sammensæt eksempelvis hoteller, flyrejse og billeje, og spar en net sum. Uanset hvad du planlægger, er der uden tvivl en pakkerejse, der passer perfekt til dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Japan hos Expedia?
Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden, så det kan du helt sikkert. Du kan blot vælge det flyselskab, du foretrækker, og sammensætte din perfekte rejse til Japan.
Kan jeg rejse til Japan i øjeblikket?
For at få alle nødvendige oplysninger om rejser til Japan kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her får du adgang til info om rejserestriktioner, krav til karantæne og meget mere.

Populære steder at besøge