Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Ferier i Tokyo

Tokyo – en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo, Asiens svar på New York, byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil man finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur side om side. Den japanske hovedstad tæller 13 millioner indbyggere og byder på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie.

Byen, som i mange århundreder bar navnet Edo (japansk for flodmunding), startede ud som fiskerleje. I 1457 fik området sin første strategisk vigtige bygning, en borg, og i 1603 blev den fremvoksende by base for det nationale militær. I midten af det 18. århundrede var byen med sine daværende 1 million mennesker en af verdens største. I 1868 skiftede byen navn til sit nuværende og blev de facto hovedstad, selvom den japanske kejser boede i Kyoto nord for Tokyo. Det tyvende århundrede blev, som for mange andre af verdens metropoler, skelsættende for Tokyos udvikling. Her indtraf der nemlig to katastrofer, der uigenkaldeligt satte præg på Tokyos historie: Jordskælvet i 1923 og bombardementerne af byen under anden verdenskrig. Sidstnævnte lagde over halvdelen af byen i ruiner, men mod alle odds blev Tokyo bygget op igen og det endda i en fart, så byen kunne være vært for de Olympiske Lege i 1963. I dag fortsætter Tokyo sin udvikling og nye byområder bliver ved med at skyde op i byens udkant, mens de etablerede dele af byen til stadighed summer af liv – Tokyos undergrund er blandt de travleste i verden.
 
Med sine mange spisesteder er Tokyo absolut ledende blandt verdens kulinariske knudepunkter og kan byde på langt flere Michelin-stjernede restauranter, der serverer madkunst fra alverdens køkkener, end selveste Paris. Men også i de mere ydmyge gadekøkkener er der store oplevelser at hente hvad angår både mad og stemning.
 
Tokyo er kendt som en af verdens sikreste storbyer, der er ekstremt reguleret. Den japanske kultur rummer dog andet og mere end ensrettet forretningsliv, der dog også i sig selv må siges at være en oplevelse at studere på nært hold i metroen, på gaderne og restauranterne. Den i Danmark så populære mangakultur trives også i Tokyo, der med sine mange sære og særlige barer og natklubber er et sandt paradis for natteravnene. Og byen har lige så meget at byde på når solen står op – museer, der fortæller om Japans og Tokyos historie, gallerier med det sidste nye inden for japansk såvel som international kunst og naturligvis et shoppingliv, der mere end måler sig med, hvad man kan finde i Paris og New York. Her er både kæmpe shoppingcentre, imponerende butikker med internationale såvel som nationale topdesigneres kreationer og massevis af spændende markeder, hvor man kan finde smukke, traditionelle kjoler og alskens pynt og tingeltangel. I den japanske hovedstad finder storbyturisten alt, hvad hjertet kan begære. Kort sagt: En ferie i Tokyo er en oplevelse for livet...

Overnatningssteder i Tokyo

Tokyo byder på en lang række begivenheder, så du altid har en masse at give dig til. Grundet byens størrelse kan du være sikker på at finde det helt rigtige overnatningssted, der er velegnet dine behov. I Expedias letanvendelige rejseguide finder du helt op til 680 hoteller, lejligheder, værelser, mm. – og det er bare i Tokyo.

Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, bør du se nærmere på servicen på The Ritz-Carlton, Tokyo, der ligger på Tokyo Midtown 9-7-1 Akasaka Minato-ku, og på Four Seasons Hotel Tokyo at Marunouchi, på 1-11-1 Marunouchi. Mere prisvenlige hoteller, som er værd at tage i betragtning, er Khaosan World Asakusa Ryokan, der ligger på 3-15-1 NishiAsakusa, Taito-ku, og Hotel MyStays Kameido, beliggende på 6-32-1 Kameido, Koto-ku.

Ingen ferie til Tokyo er komplet uden lidt tid ved Tokyos kejserpalads. Hvis du foretrækker at overnatte tæt på denne hovedattraktion er The Peninsula Tokyo og Palace Hotel Tokyo muligvis, hvad du er på jagt efter.


Guide til at udforske Tokyo


Bedste hoteltilbud i Tokyo

Se alle 1.153 hoteller i Tokyo
DKK 1,282
ROYAL PARK HOTEL THE SHIODOME , Tokyo

ROYAL PARK HOTEL THE SHIODOME , Tokyo

1-6-3 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo
4,5
ud af 5 (baseret på 2.461 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med spa ligger i Ginzanishi, kun 10 minutters gang fra Nakagin-kapseltårnet og Tsukiji-fiskemarkedet. Derudover ligger Tokyo-tårnet og Tokyos kejserpalads ca. 3 km derfra.

DKK 1,064
Shinjuku Washington Hotel Main

Shinjuku Washington Hotel Main

3-2-9 Nishishinjuku, Tokyo
3,8
ud af 5 (baseret på 1.083 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Shinjuku, kun 2 km fra Tokyo Opera City Koncertsal, Meiji Jingu-helligdommen og Tokyo Metropolitan Regeringsbygning. Derudover ligger Shinjuku Gyoen Nationalhave og Yoyogi-parken ca. 3 km derfra.

DKK 1,159
Hotel Gracery Shinjuku

Hotel Gracery Shinjuku

1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokyo
4,4
ud af 5 (baseret på 5.198 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Shinjuku, kun 2 km fra Shinjuku Isetan, Tokyo Metropolitan Regeringsbygning og Shinjuku Gyoen Nationalhave. Derudover ligger Meiji Jingu-helligdommen og Yoyogi-parken ca. 5 km derfra.

DKK 1,079
Shinagawa Prince Hotel

Shinagawa Prince Hotel

4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokyo
4,0
ud af 5 (baseret på 5.390 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Minato, kun 3 km fra Tokyo Metropolitan Teien Kunstmuseum og Keio-universitetet. Derudover ligger Tokyo-tårnet og Museum for mori-kunst ca. 5 km derfra.

DKK 1,739
Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro

Hotel Metropolitan Tokyo Ikebukuro

1-6-1 Nishi-Ikebukuro, Tokyo
4,3
ud af 5 (baseret på 1.834 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Tokyo, kun 3 km fra J-World Tokyo, Skt. Marias Katedral og Waseda Universitet. Derudover ligger Buddhist Temple og Shimo-Kitazawa ca. 3 km derfra.

DKK 785
Royal Park Hotel THE Haneda

Royal Park Hotel THE Haneda

2-6-5 Haneda International Airport, Tokyo
4,4
ud af 5 (baseret på 2.127 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Hanedakuko, kun 15 km fra Kawasaki Daishi, Shinagawa-akvariet og Joypolis. Derudover ligger LEGOLAND Discovery Center Tokyo og Madame Tussauds Tokyo ca. 15 km derfra.

DKK 508
APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

1-20-2 Kabukicho, Tokyo
3,8
ud af 5 (baseret på 2.841 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Shinjuku, kun 10 minutters gang fra Omoide Yokocho og Shinjuku Golden Gai. Derudover ligger Tokyo Metropolitan Regeringsbygning og Shinjuku Gyoen Nationalhave ca. 2 km derfra.

DKK 696
Centurion Hotel Ikebukuro

Centurion Hotel Ikebukuro

1-8-9 Higashi Ikebukuro, Tokyo
4,2
ud af 5 (baseret på 1.493 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Tokyo, kun 3 km fra J-World Tokyo, Skt. Marias Katedral og Buddhist Temple. Derudover ligger Shimo-Kitazawa og Waseda Universitet ca. 5 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.