Ferier i Tokyo

Tokyo – en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo, Asiens svar på New York, byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil man finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur side om side. Den japanske hovedstad tæller 13 millioner indbyggere og byder på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie.

Byen, som i mange århundreder bar navnet Edo (japansk for flodmunding), startede ud som fiskerleje. I 1457 fik området sin første strategisk vigtige bygning, en borg, og i 1603 blev den fremvoksende by base for det nationale militær. I midten af det 18. århundrede var byen med sine daværende 1 million mennesker en af verdens største. I 1868 skiftede byen navn til sit nuværende og blev de facto hovedstad, selvom den japanske kejser boede i Kyoto nord for Tokyo. Det tyvende århundrede blev, som for mange andre af verdens metropoler, skelsættende for Tokyos udvikling. Her indtraf der nemlig to katastrofer, der uigenkaldeligt satte præg på Tokyos historie: Jordskælvet i 1923 og bombardementerne af byen under anden verdenskrig. Sidstnævnte lagde over halvdelen af byen i ruiner, men mod alle odds blev Tokyo bygget op igen og det endda i en fart, så byen kunne være vært for de Olympiske Lege i 1963. I dag fortsætter Tokyo sin udvikling og nye byområder bliver ved med at skyde op i byens udkant, mens de etablerede dele af byen til stadighed summer af liv – Tokyos undergrund er blandt de travleste i verden.
 
Med sine mange spisesteder er Tokyo absolut ledende blandt verdens kulinariske knudepunkter og kan byde på langt flere Michelin-stjernede restauranter, der serverer madkunst fra alverdens køkkener, end selveste Paris. Men også i de mere ydmyge gadekøkkener er der store oplevelser at hente hvad angår både mad og stemning.
 
Tokyo er kendt som en af verdens sikreste storbyer, der er ekstremt reguleret. Den japanske kultur rummer dog andet og mere end ensrettet forretningsliv, der dog også i sig selv må siges at være en oplevelse at studere på nært hold i metroen, på gaderne og restauranterne. Den i Danmark så populære mangakultur trives også i Tokyo, der med sine mange sære og særlige barer og natklubber er et sandt paradis for natteravnene. Og byen har lige så meget at byde på når solen står op – museer, der fortæller om Japans og Tokyos historie, gallerier med det sidste nye inden for japansk såvel som international kunst og naturligvis et shoppingliv, der mere end måler sig med, hvad man kan finde i Paris og New York. Her er både kæmpe shoppingcentre, imponerende butikker med internationale såvel som nationale topdesigneres kreationer og massevis af spændende markeder, hvor man kan finde smukke, traditionelle kjoler og alskens pynt og tingeltangel. I den japanske hovedstad finder storbyturisten alt, hvad hjertet kan begære. Kort sagt: En ferie i Tokyo er en oplevelse for livet...


Guide til at udforske Tokyo


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Tokyo
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Tokyo

De bedste flytilbud

Se alle Tokyo fly

Reserver din ferie i Tokyo