Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Ferier i Tokyo

Tokyo – en oplevelse for livet. Der er ingen tvivl om, at Tokyo, Asiens svar på New York, byder på en rejseoplevelse af de helt store. På en rejse til Tokyo vil man finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur side om side. Den japanske hovedstad tæller 13 millioner indbyggere og byder på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie.

Byen, som i mange århundreder bar navnet Edo (japansk for flodmunding), startede ud som fiskerleje. I 1457 fik området sin første strategisk vigtige bygning, en borg, og i 1603 blev den fremvoksende by base for det nationale militær. I midten af det 18. århundrede var byen med sine daværende 1 million mennesker en af verdens største. I 1868 skiftede byen navn til sit nuværende og blev de facto hovedstad, selvom den japanske kejser boede i Kyoto nord for Tokyo. Det tyvende århundrede blev, som for mange andre af verdens metropoler, skelsættende for Tokyos udvikling. Her indtraf der nemlig to katastrofer, der uigenkaldeligt satte præg på Tokyos historie: Jordskælvet i 1923 og bombardementerne af byen under anden verdenskrig. Sidstnævnte lagde over halvdelen af byen i ruiner, men mod alle odds blev Tokyo bygget op igen og det endda i en fart, så byen kunne være vært for de Olympiske Lege i 1963. I dag fortsætter Tokyo sin udvikling og nye byområder bliver ved med at skyde op i byens udkant, mens de etablerede dele af byen til stadighed summer af liv – Tokyos undergrund er blandt de travleste i verden.
 
Med sine mange spisesteder er Tokyo absolut ledende blandt verdens kulinariske knudepunkter og kan byde på langt flere Michelin-stjernede restauranter, der serverer madkunst fra alverdens køkkener, end selveste Paris. Men også i de mere ydmyge gadekøkkener er der store oplevelser at hente hvad angår både mad og stemning.
 
Tokyo er kendt som en af verdens sikreste storbyer, der er ekstremt reguleret. Den japanske kultur rummer dog andet og mere end ensrettet forretningsliv, der dog også i sig selv må siges at være en oplevelse at studere på nært hold i metroen, på gaderne og restauranterne. Den i Danmark så populære mangakultur trives også i Tokyo, der med sine mange sære og særlige barer og natklubber er et sandt paradis for natteravnene. Og byen har lige så meget at byde på når solen står op – museer, der fortæller om Japans og Tokyos historie, gallerier med det sidste nye inden for japansk såvel som international kunst og naturligvis et shoppingliv, der mere end måler sig med, hvad man kan finde i Paris og New York. Her er både kæmpe shoppingcentre, imponerende butikker med internationale såvel som nationale topdesigneres kreationer og massevis af spændende markeder, hvor man kan finde smukke, traditionelle kjoler og alskens pynt og tingeltangel. I den japanske hovedstad finder storbyturisten alt, hvad hjertet kan begære. Kort sagt: En ferie i Tokyo er en oplevelse for livet...


Guide til at udforske Tokyo


Bedste hoteltilbud i Tokyo

Se alle 1.041 hoteller i Tokyo
832 DKK
Hotel Gracery Shinjuku

Hotel Gracery Shinjuku

1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokyo
4,4
ud af 5 (baseret på 4.784 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Kabukicho, kun 2 km fra Omoide Yokocho, Tokyo Metropolitan Regeringsbygning og Shinjuku Gyoen Nationalhave. Derudover ligger Meiji Jingu-helligdommen og Yoyogi-parken ca. 5 km derfra.

566 DKK
Shinagawa Prince Hotel

Shinagawa Prince Hotel

4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokyo
4,0
ud af 5 (baseret på 5.097 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Tokyo, kun 3 km fra Tokyo Metropolitan Teien Kunstmuseum og Keio-universitetet. Derudover ligger Tokyo-tårnet og Museum for mori-kunst ca. 5 km derfra.

858 DKK
Royal Park Hotel THE Haneda

Royal Park Hotel THE Haneda

2-6-5 Haneda International Airport, Tokyo
4,4
ud af 5 (baseret på 1.890 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Ota, kun 15 km fra Kawasaki Daishi, Shinagawa-akvariet og Joypolis. Derudover ligger Madame Tussauds Tokyo og Palette Town ca. 15 km derfra.

374 DKK
Tokyo Green Palace

Tokyo Green Palace

2, Niban-cho, Chiyoda-ku, Tokyo
4,1
ud af 5 (baseret på 630 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Chiyoda, kun 2 km fra Chidorigafuchi-parken, Yasukuni Helligdom og Den nationale parlamentsbygning. Derudover ligger Tokyos kejserpalads og Kejserpaladsets Have ca. 3 km derfra.

1,367 DKK
Hotel Chinzanso Tokyo

Hotel Chinzanso Tokyo

2-10-8 Sekiguchi, Bunkyo ku, Tokyo
4,7
ud af 5 (baseret på 446 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Bunkyo, kun 0,2 km fra Skt. Marias Katedral og ca. 5 km fra Tokyo Dome og Yasukuni Helligdom. Derudover ligger Kejserpaladsets Have og Shinjuku Gyoen Nationalhave ca. 5 km derfra.

585 DKK
Mitsui Garden Hotel Shiodome Italia-gai

Mitsui Garden Hotel Shiodome Italia-gai

2-14-24 Higashi-Shimbashi, Tokyo
4,2
ud af 5 (baseret på 809 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Minato, kun 10 minutters gang fra World Trade Centre-bygningen, Shiba Rikyu Have og Shibadai Jingu-helligdommen. Derudover ligger Hamarikyu-haven og Nittere Plaza 10 minutter derfra.

517 DKK
APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

1-20-2 Kabukicho, Tokyo
3,9
ud af 5 (baseret på 2.557 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Kabukicho, kun 10 minutters gang fra Omoide Yokocho og Shinjuku Golden Gai. Derudover ligger Tokyo Metropolitan Regeringsbygning og Shinjuku Gyoen Nationalhave ca. 2 km derfra.

470 DKK
Hotel Monterey Akasaka

Hotel Monterey Akasaka

4-9-24 Akasaka, Tokyo
4,3
ud af 5 (baseret på 1.343 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Akasaka, kun 2 km fra Billboard Live, Tokyo og Den nationale parlamentsbygning. Derudover ligger Tokyos kejserpalads og Tokyo-tårnet ca. 3 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.