Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Tokyo

Se alle 22 aktiviteter i Tokyo

Der er oplevelser i Tokyo for folk i alle aldre

Tag en tur til Tokyo og få en dejlig ferie i Japans fascinerende hovedstad. Nyd de mange aktiviteter i Tokyo: Besøg moderne kunstmuseer og ældgamle templer. Shop amok indenfor både teknik og mode. Spis sushi på en ægte sushibar hvor kokkene bruger mindst otte år på at blive uddannet og hvor du drikker sake til din sushi

mens du enten sidder ved baren hvor du kan se kokkene arbejde eller knæler ved små lave borde på gulvet på japansk vis. Tokyo har også noget for børnene: Tokyo Disneyland og Legoland Discovery Center. Navnene på disse attraktioner i Tokyo afslører nok at her kan I bruge mange timer på forlystelser og leg.

Kom helt op i skyerne i Tokyo

Vil du helt til tops i Tokyo skal du tage en tur op i Tokyo Skytree der er Japans højeste bygning. Du kan komme op i 350 meters højde på etage 340 og træde ud på udsigtsplatformen på et glasgulv der giver dig mulighed for at se Tokyos gader fra oven. Kør videre op gennem et glasrør til Skytree Tempo Galleria. På udsigtsplatformen i 450 meters højde føler du nærmest at du svæver.

Attraktioner i Tokyo – templerne

Japan templer og helligdomme hører næsten uløseligt sammen og på en rejse til Tokyo bør du se et tempel eller to. I Ueno Park ligger helligdommen Ueno Tōshō-gū fra 1627. Templet blev opført for at ære Tokugawa Jeyasu en shogun og kriger der den dag i dag stadig respekteres for sit lederskab. Yasukuni-helligdommen er bygget for at ære dem der døde i Japans krige og Sensō-ji-templet er et buddhistisk tempel og samtidig Japans ældste. Templet er dedikeret barmhjertighedens gudinde og er et af verdens mest besøgte templer.

Museer parker og forestillinger – der venter mange oplevelser i Tokyo

Giv dig også tid til at besøge Tokyos museer. Der er et utal af både kunstmuseer historiske museer museer med fokus på udenlandsk kunst og museer med fokus på japansk kunst. Du kan så at sige vælge et museum der passer til dine interesser og få store oplevelser oven i købet. Når fødderne skal hviles eller når du får lyst til lidt underholdning kan du købe billetter til en forestilling. Dette er en af de aktiviteter i Tokyo som du skal have med – at se et traditionelt japansk show med Oiran-underholdning. Oiran eller geishaer blev de japanske kurtisaner kaldt og til en Oiran-forestilling fremvises der både traditionel og moderne dans. Danserne er klædt i traditionelle kimonoer og det hele er smukt og anderledes.

Der er mange parker og grønne områder i Tokyo. Shinjuku Gyoen er både en traditionel japansk have en fransk barokhave og en traditionel engelsk park og desuden ligger der et kæmpestort væksthus i parken hvor der vokser både tropiske og subtropiske planter. Slap af efter dage med sightseeing nyd livet på en bænk eller drik en kande te i tehuset.

Kort

Discover neighborhoods in Tokyo

Shinjuku

Der er mange muligheder i dette store distrikt i Tokyo: Oplev f.eks. skylineudsigter, trendy restauranter og den store fredfyldte park. 

UrbantShoppingBlomster

Shibuya

Træd ud af den travleste togstation i Tokyo, og begiv dig ind i området Shibuya med et væld af forretninger og restauranter og den største koncentration af "love hotels" i byen.

ShoppingUrbantTempler

Akihabara

Selvom Akihabara ikke huser mange store seværdigheder, kan du besøge Ueno-parken og Akihabara Electric Town, der begge er interessante attraktioner i nærheden.

Ueno

Rejsende tager til Ueno på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Ueno-okachimachi Subwaystation eller Ueno-hirokoji Subwaystation, og besøg populære seværdigheder som Ameya-Yokochō.

ShoppingMuseerSightseeing

Ikebukuro

Hvis du tilbringer noget tid i Ikebukuro, har du rig mulighed for at nyde shoppingmulighederne og restauranterne. Har du tid tilovers, kan du også besøge Sunshine City Indkøbscenter eller Sunshine Akvarium, der ligger lidt længere væk.

ShoppingMiddagCaféer

Asakusa

Følg gaden med traditionelle snackboder, og gå ind gennem porten til et af de mest populære templer i Tokyo, på samme måde som bedende har gjort det i århundreder i kvarteret Asakusa.

TemplerShoppingKultur