Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Tokyo

Se alle 35 aktiviteter i Tokyo

Der er oplevelser i Tokyo for folk i alle aldre

Tag en tur til Tokyo, og få en dejlig ferie i Japans fascinerende hovedstad. Nyd de mange aktiviteter i Tokyo: Besøg moderne kunstmuseer og ældgamle templer. Shop amok indenfor både teknik og mode. Spis sushi på en ægte sushibar, hvor kokkene bruger mindst otte år på at blive uddannet, og hvor du drikker sake til din sushi, mens du enten sidder ved baren, hvor du kan se kokkene arbejde, eller knæler ved små, lave borde på gulvet på japansk vis. Tokyo har også noget for børnene: Tokyo Disneyland og Legoland Discovery Center. Navnene på disse attraktioner i Tokyo afslører nok, at her kan I bruge mange timer på forlystelser og leg.

Kom helt op i skyerne i Tokyo

Vil du helt til tops i Tokyo, skal du tage en tur op i Tokyo Skytree, der er Japans højeste bygning. Du kan komme op i 350 meters højde på etage 340 og træde ud på udsigtsplatformen på et glasgulv, der giver dig mulighed for at se Tokyos gader fra oven. Kør videre op gennem et glasrør til Skytree Tempo Galleria. På udsigtsplatformen i 450 meters højde føler du nærmest, at du svæver.

Attraktioner i Tokyo – templerne

Japan, templer og helligdomme hører næsten uløseligt sammen, og på en rejse til Tokyo bør du se et tempel eller to. I Ueno Park ligger helligdommen Ueno Tōshō-gū fra 1627. Templet blev opført for at ære Tokugawa Jeyasu, en shogun og kriger, der den dag i dag stadig respekteres for sit lederskab. Yasukuni-helligdommen er bygget for at ære dem, der døde i Japans krige, og Sensō-ji-templet er et buddhistisk tempel og samtidig Japans ældste. Templet er dedikeret barmhjertighedens gudinde og er et af verdens mest besøgte templer.

Museer, parker og forestillinger – der venter mange oplevelser i Tokyo

Giv dig også tid til at besøge Tokyos museer. Der er et utal af både kunstmuseer, historiske museer, museer med fokus på udenlandsk kunst og museer med fokus på japansk kunst. Du kan så at sige vælge et museum, der passer til dine interesser og få store oplevelser oven i købet. Når fødderne skal hviles, eller når du får lyst til lidt underholdning, kan du købe billetter til en forestilling. Dette er en af de aktiviteter i Tokyo, som du skal have med – at se et traditionelt japansk show med Oiran-underholdning. Oiran eller geishaer blev de japanske kurtisaner kaldt, og til en Oiran-forestilling fremvises der både traditionel og moderne dans. Danserne er klædt i traditionelle kimonoer, og det hele er smukt og anderledes.

Der er mange parker og grønne områder i Tokyo. Shinjuku Gyoen er både en traditionel japansk have, en fransk barokhave og en traditionel engelsk park, og desuden ligger der et kæmpestort væksthus i parken, hvor der vokser både tropiske og subtropiske planter. Slap af efter dage med sightseeing, nyd livet på en bænk, eller drik en kande te i tehuset.