Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Tokyo

Billig biludlejning i Tokyo på storbyferie med traditioner

Tokyo er en fantastisk spændende rejsedestination med alt fra enestående shopping og gastronomiske oplevelser til spændende seværdigheder og topmoderne kulturelle aktiviteter. Tilbring en skøn ferie i Tokyo med at udforske denne japanske metropol, og overvej at kigge på billeje i Tokyo, så du også kan komme uden for denne moderne storby og opleve det traditionelle Japan.

Tokyo er det moderne Japan, når det er bedst; høje skyskrabere og fantastiske butikker. Her finder du alt mellem himmel og jord, hvad angår underholdning, shopping og seværdigheder. Men du bør ikke gå glip af det traditionelle Japan i de mindre byer og de fantastiske naturskønne oplevelser, der venter på dig uden for bygrænsen.

Billig billeje i Tokyos lufthavne

Når du booker dit fly til Tokyo, vil du kunne finde billetter til Tokyo Internationale Lufthavn, der også er kendt som Haneda Lufthavn. Den ligger blot 14 kilometer syd for Tokyo by. De fleste internationale fly går dog til Narita Internationale Lufthavn, der befinder sig 57 kilometer øst for byen. Reserverer du en udlejningsbil, kan du dog hurtigt tage turen ind til byen. Vælger du at booke den, inden du rejser, så kan den stå klar, når du ankommer, og så er du også sikker på at få lige netop den bil, du foretrækker, til din ferie.

Med en lejebil kan du hurtigt komme ind til dit hotel i Tokyo, uden at skulle bekymre dig om offentlig transport eller taxaer. Tokyo er en kæmpe by, men med en lejebil kan du komme omkring til netop de seværdigheder og attraktioner, du helst vil se. Og så kan du ikke mindst tage på fantastiske udflugter og dagsture uden for storbyen. Ingen tur til Japan er komplet uden at opleve både det moderne og det traditionelle i den japanske kultur, og så kan du ikke mindst opleve den utroligt smukke natur. Besøger du Tokyo i marts og april, kan du se de kendte kirsebærtræer stå i fuldt flor på din vej gennem det japanske landskab.

Leje af bil i Tokyo med spændende dagsture

Omkring 100 kilometer fra Tokyo ligger Hakone, der er et feriested beliggende i en nationalpark. Skøn natur, varme kilder og ikke mindst udsigten til bjerget Fuji, er blot nogle af de oplevelser, der venter på dig her. Med biludlejning i Tokyo kan du også se nogle af de smukke gamle templer i Japan. Tag for eksempel på dagstur til Kamakura, hvor du finder flere templer og historiske bygninger.

Også uden for Tokyo finder du Nikko, der ligger ved indgangen til en nationalpark med samme navn. Her befinder sig blandt andet den historiske seværdighed Toshogu-helligdommen, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Selve nationalparken byder også på smuk natur med søer og vandfald. Øst for Tokyo ligger Disneyland og Disney Sea, to fantastiske forlystelsesparker. I Japan er disse parker ikke forbeholdt børnefamilier, men er steder, du kan besøge sammen med dine venner. Tokyo og området omkring byen byder på en endeløs række af oplevelser, og med en lejebil ligger det hele lige rundt om hjørnet og venter på dig.

Udforsk Tokyo

Udforsk Tokyo med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!