Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Tokyo

Billig biludlejning i Tokyo på storbyferie med traditioner

Tokyo er en fantastisk spændende rejsedestination med alt fra enestående shopping og gastronomiske oplevelser til spændende seværdigheder og topmoderne kulturelle aktiviteter. Tilbring en skøn ferie i Tokyo med at udforske denne japanske metropol, og overvej at kigge på billeje i Tokyo, så du også kan komme uden for denne moderne storby og opleve det traditionelle Japan.

Tokyo er det moderne Japan, når det er bedst; høje skyskrabere og fantastiske butikker. Her finder du alt mellem himmel og jord, hvad angår underholdning, shopping og seværdigheder. Men du bør ikke gå glip af det traditionelle Japan i de mindre byer og de fantastiske naturskønne oplevelser, der venter på dig uden for bygrænsen.

Billig billeje i Tokyos lufthavne

Når du booker dit fly til Tokyo, vil du kunne finde billetter til Tokyo Internationale Lufthavn, der også er kendt som Haneda Lufthavn. Den ligger blot 14 kilometer syd for Tokyo by. De fleste internationale fly går dog til Narita Internationale Lufthavn, der befinder sig 57 kilometer øst for byen. Reserverer du en udlejningsbil, kan du dog hurtigt tage turen ind til byen. Vælger du at booke den, inden du rejser, så kan den stå klar, når du ankommer, og så er du også sikker på at få lige netop den bil, du foretrækker, til din ferie.

Med en lejebil kan du hurtigt komme ind til dit hotel i Tokyo, uden at skulle bekymre dig om offentlig transport eller taxaer. Tokyo er en kæmpe by, men med en lejebil kan du komme omkring til netop de seværdigheder og attraktioner, du helst vil se. Og så kan du ikke mindst tage på fantastiske udflugter og dagsture uden for storbyen. Ingen tur til Japan er komplet uden at opleve både det moderne og det traditionelle i den japanske kultur, og så kan du ikke mindst opleve den utroligt smukke natur. Besøger du Tokyo i marts og april, kan du se de kendte kirsebærtræer stå i fuldt flor på din vej gennem det japanske landskab.

Leje af bil i Tokyo med spændende dagsture

Omkring 100 kilometer fra Tokyo ligger Hakone, der er et feriested beliggende i en nationalpark. Skøn natur, varme kilder og ikke mindst udsigten til bjerget Fuji, er blot nogle af de oplevelser, der venter på dig her. Med biludlejning i Tokyo kan du også se nogle af de smukke gamle templer i Japan. Tag for eksempel på dagstur til Kamakura, hvor du finder flere templer og historiske bygninger.

Også uden for Tokyo finder du Nikko, der ligger ved indgangen til en nationalpark med samme navn. Her befinder sig blandt andet den historiske seværdighed Toshogu-helligdommen, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Selve nationalparken byder også på smuk natur med søer og vandfald. Øst for Tokyo ligger Disneyland og Disney Sea, to fantastiske forlystelsesparker. I Japan er disse parker ikke forbeholdt børnefamilier, men er steder, du kan besøge sammen med dine venner. Tokyo og området omkring byen byder på en endeløs række af oplevelser, og med en lejebil ligger det hele lige rundt om hjørnet og venter på dig.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Tokyo

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Tokyo?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Tokyo.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Tokyo?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Tokyo er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Tokyo?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Tokyo?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Tokyo

Udforsk Tokyo med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!