Rejser til Filippinerne

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Filippinerne samlet, og spar penge

Populære destinationer i Filippinerne

Mest populære hoteller i Filippinerne

The Heritage Hotel Manila
The Heritage Hotel Manila
4 out of 5
Roxas Boulevard, Corner Of Edsa, Pasay, Manila, 1300
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 419, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4/5 Very Good! (1.005 anmeldelser)
"It was nice, and quite place and pleasant to stay here it worth the money."

Anmeldelse fra 23. sep. 2022

Dusit Thani Manila
Dusit Thani Manila
5 out of 5
Arnaiz Ave, Ayala Center, Makati, Manila, 1223
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 814, kr pr. nat fra 17. okt. til 18. okt.
4,3/5 Excellent! (1.002 anmeldelser)
Super hotel
"Fantastisk morgenmad"

Anmeldelse fra 28. sep. 2021

Belmont Hotel Manila
Belmont Hotel Manila
4 out of 5
Newport Boulevard, Newport City, Pasay, 1309
Prisen er 707, kr pr. nat fra 26. okt. til 27. okt.
4,3/5 Excellent! (1.001 anmeldelser)
"Tit på lufthavn"

Anmeldelse fra 13. mar. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Filippinerne?
Udstik din egen kurs med vores pakkerejser til Filippinerne, der begynder til priser så lave som . Find de flyrejser og hoteller, der passer dig. Derefter kan du tilføje en eller to ture eller oplevelser, så du får en mindeværdig ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Filippinerne?
Forestil dig alt det, du kunne gøre i Filippinerne med lidt ekstra penge. Hvis du kombinerer dine forskellige reservationer i en samlet pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Der er et stort udbud at vælge imellem, når du booker rejsen via Expedia. Du kan vælge mellem 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder verden over. Uanset om du drager afsted med hele familien eller solo, så kan det være smartere at organisere eventyret som en pakkerejse til Filippinerne.
Hvor skal jeg overnatte i Filippinerne?
Det er svært at overse Manila, hvor der er populære seværdigheder at opleve, såsom SM Mall of Asia og Rizal Park. Hvis seværdigheder som D’Mall Boracay og Puka Strand virker mere interessante, er Malay det rette sted at tage hen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Filippinerne?
Sofitel Philippine Plaza Manila og Remington Hotel får gæster til at føle sig hjemme i Manila. Hvis du også har planer om at tage til Tagaytay, så kan du overveje The Lake Hotel Tagaytay eller Jemz Budget Transient Tagaytay. Begge er vellidte blandt rejsende.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Filippinerne på?
Hvis budgettet er lidt begrænset, er en rigtig god måned at tage til Filippinerne. Til sammenligning er en dyrere måned, hvor du må være forberedt på at betale mere, hvis du besøger stedet der. Hvis du gerne vil undgå alt for mange mennesker, skal du overveje at rejse afsted i . Det har dog også en særlig charme at rejse i højsæsonen. Filippinerne har virkelig meget at byde på i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Filippinerne?
Hvis du booker din flyrejse tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. De fleste flyselskaber tilbyder priser op til et år frem. Normalt er dette det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan billige priser til Filippinerne også blive tilgængelige få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Filippinerne på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at planlægge din rejse til Filippinerne, men hvad din pakkerejse skal bestå af, er op til dig. Vælg fra en hvilken som helst kombination af flyrejser, hoteller og billeje. Er du på udkig efter aktiviteter og oplevelser til din tur? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset hvad du er til, findes der et tilbud, som passer til dig.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Filippinerne?
En pakkerejse kan tilpasses dine omstændigheder og er en enkel måde at få dine hårdt tjente penge til at række længere på. Hvad du inkluderer, er fuldstændig op til dig. Billeje, hoteller og flyrejser – vælg lige den kombination, der passer dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Filippinerne hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske nemt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan. Pakkerejser giver dig friheden til at vælge blandt flyrejser, hoteller og oplevelser, som du vil.
Kan jeg rejse til Filippinerne i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at finde alle de nødvendige oplysninger vedrørende rejserestriktioner og karantænekrav for Filippinerne.

Populære steder at besøge