Rejser til Filippinerne

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Filippinerne

Mest populære hoteller i Filippinerne

The Heritage Hotel Manila
The Heritage Hotel Manila
4 out of 5
Roxas Boulevard, Corner Of Edsa, Pasay, Manila, 1300
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 373, kr pr. nat fra 18. feb. til 19. feb.
373, kr
pr. nat
18. feb. – 19. feb.
4,1/5 Very Good! (1.090 anmeldelser)
"Always Good experience, Good service. Just The swimmingpool need upgrade."

Anmeldelse fra 19. dec. 2022

The Heritage Hotel Manila
Sofitel Philippine Plaza Manila
Sofitel Philippine Plaza Manila
5 out of 5
CCP Complex, Roxas Boulevard, Pasay, Manila, 1300
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 988, kr pr. nat fra 6. mar. til 7. mar.
988, kr
pr. nat
6. mar. – 7. mar.
4,2/5 Very Good! (1.054 anmeldelser)
Super poolområde
"Hotel af ældre dato - det var lidt slidt. Selve poolområdet er stort og indbyder til en del dag på langs (der er sol hele dagen og man kan se solnedgang ud over vandet), men poolen er ikke opvarmet. Maden var ok, men ikke noget særligt. Dog er drikkevarerne ved poolen dyre sammenlignet med andre ..."

Anmeldelse fra 21. apr. 2022

Sofitel Philippine Plaza Manila
Belmont Hotel Manila
Belmont Hotel Manila
4 out of 5
Newport Boulevard, Newport City, Pasay, 1309
Prisen er 905, kr pr. nat fra 20. feb. til 21. feb.
905, kr
pr. nat
20. feb. – 21. feb.
4,3/5 Excellent! (1.067 anmeldelser)
"Tit på lufthavn"

Anmeldelse fra 13. mar. 2022

Belmont Hotel Manila
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Filippinerne?
Udstik din egen kurs med vores pakkerejser til Filippinerne, der begynder til priser så lave som . Find de flyrejser og hoteller, der passer dig. Derefter kan du tilføje en eller to ture eller oplevelser, så du får en mindeværdig ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Filippinerne?
Forestil dig alt det, du kunne gøre i Filippinerne med lidt ekstra penge. Hvis du kombinerer dine forskellige reservationer i en samlet pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Der er et stort udbud at vælge imellem, når du booker rejsen via Expedia. Du kan vælge mellem 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder verden over. Uanset om du drager afsted med hele familien eller solo, så kan det være smartere at organisere eventyret som en pakkerejse til Filippinerne.
Hvor skal jeg overnatte i Filippinerne?
Det er svært at overse Manila, hvor der er populære seværdigheder at opleve, såsom SM Mall of Asia og Rizal Park. Hvis seværdigheder som D’Mall Boracay og Puka Strand virker mere interessante, er Malay det rette sted at tage hen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Filippinerne?
Sofitel Philippine Plaza Manila og Remington Hotel får gæster til at føle sig hjemme i Manila. Hvis du også har planer om at tage til Tagaytay, så kan du overveje The Lake Hotel Tagaytay eller Jemz Budget Transient Tagaytay. Begge er vellidte blandt rejsende.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Filippinerne på?
Hvis budgettet er lidt begrænset, er en rigtig god måned at tage til Filippinerne. Til sammenligning er en dyrere måned, hvor du må være forberedt på at betale mere, hvis du besøger stedet der. Hvis du gerne vil undgå alt for mange mennesker, skal du overveje at rejse afsted i . Det har dog også en særlig charme at rejse i højsæsonen. Filippinerne har virkelig meget at byde på i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Filippinerne?
Hvis du booker din flyrejse tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. De fleste flyselskaber tilbyder priser op til et år frem. Normalt er dette det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan billige priser til Filippinerne også blive tilgængelige få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Filippinerne på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at planlægge din rejse til Filippinerne, men hvad din pakkerejse skal bestå af, er op til dig. Vælg fra en hvilken som helst kombination af flyrejser, hoteller og billeje. Er du på udkig efter aktiviteter og oplevelser til din tur? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset hvad du er til, findes der et tilbud, som passer til dig.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Filippinerne?
En pakkerejse kan tilpasses dine omstændigheder og er en enkel måde at få dine hårdt tjente penge til at række længere på. Hvad du inkluderer, er fuldstændig op til dig. Billeje, hoteller og flyrejser – vælg lige den kombination, der passer dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Filippinerne hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske nemt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan. Pakkerejser giver dig friheden til at vælge blandt flyrejser, hoteller og oplevelser, som du vil.
Kan jeg rejse til Filippinerne i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at finde alle de nødvendige oplysninger vedrørende rejserestriktioner og karantænekrav for Filippinerne.

Populære steder at besøge