Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Manila

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Manila

Fly til Manila

Er du klar til at glemme hverdagens triste trummerum og få noget varme på en solbeskinnet strand? Hvorfor ikke søge efter flyrejser til Manila, hovedstaden i Filippinerne? Lad Expedia hjælpe dig med at finde billige flybilletter, så du kan komme afsted til dette skønne bounty-land allerede i morgen.

Det er let at finde billige fly til Manila fra Danmark. Du kan vælge mellem forskellige lufthavne og flyselskaber, og flyrejsen kan gøres med 1 eller 2 stop undervejs. På denne måde tilpasses rejsen dine behov, hvor du end befinder dig i Danmark, og hvad end dit budget er. Rejs f.eks. fra Kastrup til Manila med kun 1 stop undervejs med Emirates, Turkish Airways eller Qatar Airways. Skal du bruge en bil, når du lander med flyet? Expedia kan også sørge for biludlejning i Manila til dig.

Ankomst til Manila

Når du har pakket tasken og er steget på flyet, så er du jo næsten ankommet til dette fabelagtige ferieparadis. Du lander i Manila Ninoy Aquino International Airport, hvor du kan veksle til filippinske peso, men du kan også sagtens klare dig med internationale kreditkort. Fra lufthavnen kan du køre med bil, taxi eller bus ind til byen.

Manila – en metropol præget af den spanske kolonitid

Den filippinske hovedstad er landets største by og er en af verdens megabyer. Så din flyrejse går altså til en by, der summer af liv og når vidt i udstrækning. Arkitektonisk bærer byen præg af de 350 års spanske kolonitid. Gå en tur i den gamle bydel, Intramuros, hvor også turistmagneten Fort Santiago ligger. Et hotel i Manila centrum tæt på alle seværdighederne og metropollivet er måske lige noget for dig.

Med fly til Manila – klappet og klart

Hvis du synes, det lyder som en tiltalende destination for din næste flyrejse, så brug Expedia til at få overblik over fly, tider og mellemlandinger. Måske var det en ide at mellemlande i Bangkok på vej til Filippinerne? Eller måske Taiwans hovedstad, Taipei? Indstil søgekriterierne efter dine behov og din pengepung, og lad dig inspirere. Overvej også at booke hotel og bil, samtidig med at du køber flybilletter. Så er det klaret på forhånd, og du kan læne dig tilbage og slappe af og glæde dig til ferien.

Det eventyrlige Filippinerne har noget for enhver smag

Overvejer du at lade bryllupsrejsen gå til Filippinerne? Ikke noget dårligt valg med de mange hvide badestrande. Tænk at vågne op med udsigt til det azurblå hav med eksotiske fisk bare et dyk væk. Eller måske skal du på tur med vennerne og ud og opleve de underjordiske floder med de vilde drypstenshuler og de skjulte strande. Eller skal I på trekkingtur, klatring eller ud at sejle i kano eller kajak? Filippinerne kan tilfredsstille enhver smag, uanset om man er adrenalinjunkie, strandbums eller romantisk anlagt.

Filippinerne står stadig ikke øverst på prioriteringslisten hos verdens turister. Blandt asiatiske lande overgås det i besøgstal af Vietnam og Thailand, men Filippinerne har så meget at byde på, at nok også denne perle snart vil være velbesøgt af turister. Tjek afbudsrejser til Manila, og få set de skjulte strande før din nabo, tag på øhop eller mærk Manilas pulserende metropolliv.