Billige flybilletter til Filippinerne

Populære byer at besøge i Filippinerne

Billigste flyrejser til Filippinerne

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.700, kr for en enkeltbillet og 4.731, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Thai Airways International
Qatar Airways
KLM
KLM
Singapore Airlines
Etihad Airways
Turkish Airlines
Emirates
Cathay Pacific
Turkish Airlines
Swiss International Air Lines
Qatar Airways
KLM
Singapore Airlines
Emirates
Thai Airways International
Lufthansa
Etihad Airways

Rejse til Filippinerne

Expedia tilbyder flyrejser til Filippinerne, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Filippinerne eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Filippinerne på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Filippinerne.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Filippinerne med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Filippinerne. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Filippinerne!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Filippinerne under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Filippinerne tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Filippinerne, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.