Billige flybilletter til Filippinerne

Populære byer at besøge i Filippinerne

Billigste flyrejser til Filippinerne

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 541, kr for en enkeltbillet og 1.096, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
T'Way Air
T'way Air med bagage
Hahn Air Systems
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Hahn Air Systems
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines
Philippine Airlines

Rejse til Filippinerne

Expedia tilbyder flyrejser til Filippinerne, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Filippinerne eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Filippinerne på grund af COVID-19?
Som følge af disse svære tider er der mange luftfartsselskaber, som tilbyder mere fleksibilitet. Gå til vores hjælpsomme kundeservice for at finde oplysninger om afbestilling eller ændring af din flyrejse på grund af COVID-19.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Filippinerne?
Den bedste mulighed er at bruge vores praktiske filter “Intet ændringsgebyr”. Du skal blot angive dine rejsedatoer, klikke på “Søg” og markere feltet lige nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker” (til venstre på skærmen). Expedia gør det let at finde fleksible og billige rejser til Filippinerne.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Filippinerne under COVID-19?
Som følge af COVID-19-udbruddet indebærer rejser nu større udfordringer. Bliv klogere på de følgende råd, før du hopper ombord på din flyrejse til Filippinerne:

 • Tjek de regler, der gælder for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af lokale omstændigheder er det muligvis ikke muligt at rejse, så sørg for at tjekke, før du booker.
 • Ifølge kravene skal du have et mundbind på i lufthavnen, herunder i sikkerhedskontrollen. Vær klar til at trække dit mundbind ned, når lufthavnspersonalet beder dig om det, så det er muligt at verificere din identitet.
 • For at reducere risikoen for potentiel smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran læseren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til en medarbejder.
 • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med håndsprit i håndbagagen. Den må ikke indeholde mere end 350 ml, og du skal tage den op fra din kuffert eller taske, så den kan blive undersøgt.
 • Placer dine personlige ejendele (såsom din telefon og pung) i din håndbagage i stedet for en bakke for at mindske smittespredning i sikkerhedskontrollen.
 • Opbevar madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og læg dem i en bakke. Når du tager madvarer ud af din håndbagage, mindskes sandsynligheden for, at lufthavnspersonalet bliver nødt til at åbne din kuffert eller taske for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Filippinerne?
En af de bedste måder at score billige billetter til Filippinerne på er at være fleksibel med dine datoer. Søg efter din flyrejse, og klik på knappen “Fleksible datoer” i toppen af søgeresultaterne. Her kan du sammenligne de bedste priser for nærliggende datoer. Den laveste pris for en flyrejse til Filippinerne i løbet af de sidste syv dage var 1.096, kr. Hvis du booker i god tid, kan du som regel finde et endnu bedre tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Filippinerne?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flyrejse tur-retur til Filippinerne så lidt som 1.096, kr, mens maksimalprisen var 1.383, kr. Enkeltbilletter fra Manila (MNL) i samme periode kunne bookes for kun 541, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Filippinerne?
Hvilken lufthavn, du ankommer til i Filippinerne, afhænger i høj grad af din afrejseby og den endelige destination. Herunder finder du en oversigt over nogle af de førende lufthavne i området:

 • Manila (MNL-Ninoy Aquino International) - 5454 fly per måned.
 • Cebu (CEB-Mactan - Cebu International) - 1146 fly per måned.
 • Davao (DVO-Francisco Bangoy International) - 304 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Filippinerne?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen på flybilletter til Filippinerne mellem 1.096, kr og 1.383, kr.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Filippinerne?
Du kan ofte købe budgetvenlige flybilletter til Filippinerne i Maj. Bemærk, at det i Danmark er dyrest at booke billetter i sommermånederne eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til Filippinerne?
Den tid du skal være undervejs afhænger af en række ting, herunder hvilken by du skal flyve fra. Den gennemsnitlige varighed for nogle af de mest populære indenrigsruter til Filippinerne er anført herunder:

 • Cebu (CEB-Mactan - Cebu International) til Manila (MNL-Ninoy Aquino International) - 1 time og 26 minutter
 • Caticlan (MPH-Godofredo P. Ramos) til Manila (MNL-Ninoy Aquino International) - 1 time og 11 minutter
 • Tacloban (TAC-Daniel Z. Romualdez) til Manila (MNL-Ninoy Aquino International) - 1 time og 24 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Filippinerne?

 • Begynd din rejse til Filippinerne i den stemningsfyldte by Manila. Der er rigtig meget at tage dig til her, fra interessante seværdigheder som SM Mall of Asia til mad, kunst, shopping med mere.
 • Manila har tropisk monsunklima. Inden afrejse er det dog en fordel at tjekke den lokale vejrudsigt under dit ophold. Uanset om det er varmt, koldt, regnfuldt eller tørt, er det altid bedst at være forberedt på alt.
 • Hvis du er i humør til at opleve mere af denne skønne region, kan du booke en en prisvenlig udlejningsbil og fortsætte videre til Dasmariñas. Denne by ligger cirka 30 km syd for Manila og huser også flere bemærkelsesværdige attraktioner, heriblandt Balite Falls.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Filippinerne på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Filippinerne.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Filippinerne med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Filippinerne. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Filippinerne!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Filippinerne under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Filippinerne tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Filippinerne, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.