Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejse til Phuket – Thailands største ø

Phuket, som er den største af Thailands øer, anses af mange for at være det fineste tropiske paradis i verden, og den ligger i Andamanhavet lige ud for Thailands kystlinje mod Det Indiske Ocean.

Phuket er en ø med et naturligt paradis og vilde fester, og her har du både mulighed for at ride på elefanter og danse natten lang i måneskinnet.

Phuket er omkring 50 kilometer lang og 20 kilometer bred, og den er stor nok til, at der er masser at opleve, men lille nok til, at man får den der særlige fornemmelse af at være på en tropisk ø. Phuket har lange, ubrudte strækninger med pefekte hvide sandstrande, udsøgt varmt himmelblåt vand og uberørte skove, som giver en ægte sydøstasiatisk stemning.

Øen byder dog også på andet end naturlig skønhed takket være de mange luksushoteller, fremragende restauranter, hektiske markeder og fyldte danseklubber, som tiltrækker turister fra hele verden. I Phuket er den lokale talemåde "mai pen rai", som betyder "ingen bekymringer", og det siger stort set alt om stedet.

De fleste af øens mere turistvenlige aktiviteter er koncentreret omkring den vestlige kyst, og det er her, du finder en lang række enestående strande, lige fra neonlegepladsen på Patong Beach til den mere familievenlige Kamala Beach. Hvis du ønsker endnu mere fred og ro, kan du tage til en af de mere skjulte bugter som Kata Noi eller Laem Singh. Begge steder er ideelle til bare at sidde og slappe af.

Den bedste måde at komme rundt på Phuket på er med Thailands kendte tuk tuk'er. Det er absolut muligt at leje en bil, men manglen på parkeringsmuligheder og den til tider skrækindjagende lokale trafik kan gøre det mere besværligt, end det er værd.

Med al den naturlige skønhed i området ønsker mange besøgende at bruge dagene aktivt. Fra enkel vandring langs kysten til svømning, snorkling og surfing, Phuket har noget for enhver smag – også jet skiing og parasailing for de eventyrlystne.

En god måde at bruge en dag på kan ogs være at leje en båd eller tage med en turbåd til de nærliggende øer. To øgrupper er særlig populære, da de har været anvendt som ramme for berømte film – Ko Phing Kan-øerne var med i Manden med den gyldne pistol fra 1974, og Phi Phi-øerne er bedst kendt som det tropiske paradis i filmen The Beach fra 2000.

Se den thailandske kultur tættere på ved at besøge Big Buddha eller det buddhistiske kloster Samnak Song på Nai Harn Beach. Du skal blot huske at være tækkeligt klædt, når du besøger et religiøst sted. Sidst på dagen kan du gå en sen eftermiddagstur til Promthep Cape og få en fantastisk oplevelse af solnedgangen – den perfekte afslutning på endnu en perfekt dag på Phuket.


Guide til at udforske Phuket


Bedste hoteltilbud i Phuket

Se alle 3.272 overnatningssteder i Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay DKK 617
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

8/18-19 Moo 6, Kamala
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 579 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel er velegnet til familier og ligger ved havet, tæt på Tsunami Memorial, Phuket Fantasea og Kamala Strand. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Kalim Strand og Surin Strand.

  Katathani Phuket Beach Resort DKK 1.079
  Katathani Phuket Beach Resort

  Katathani Phuket Beach Resort

  14 Kata Noi Road, Karon
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 1.496 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette resort i Karon ligger på stranden og er ikke langt fra Kata Noi Strand, Kata Strand og Kata Porpeang Markedet. Big Buddha og Kok Chang Safari Elephant Trekking ligger også i nærheden.

   Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa DKK 795
   Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

   Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

   88 Moo 7, Prunai, Ko Yao
     
    4,6
    ud af 5 (baseret på 1.782 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Vågn op til lyden af havet på dette resort, som ligger på en hvid sandstrand, der er privat, ved vandet. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Ko Hong (Krabi) og Ao Po Lystbådehavn.

    The Marina Phuket Hotel DKK 272
    The Marina Phuket Hotel

    The Marina Phuket Hotel

    240/9 Phangmuang Sai Kor Road, Patong
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 129 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med spa ligger i Patong, kun få skridt fra Bangla Boksearena og Bazaan Fresh Market.

     Diamond Cliff Resort and Spa DKK 739
     Diamond Cliff Resort and Spa

     Diamond Cliff Resort and Spa

     284 Prabaramee Road, Patong
       
      4,2
      ud af 5 (baseret på 1.193 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette resort i Patong ligger ved vandet, har direkte adgang til stranden, og er ikke langt fra Kalim Strand, Patong Strand og Bangla Road. Jungceylon Indkøbscenter og Patong Boxing Stadium ligger også i nærheden.

      The Kee Resort & Spa DKK 572
      The Kee Resort & Spa

      The Kee Resort & Spa

      152/1 Taweewong Road, Patong
        
       4,2
       ud af 5 (baseret på 1.410 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette resort med familievenlig profil ligger ved vandet i Patong, kun få skridt fra Bangla Road og Det Kongelige Paradis' Nattemarked.

       Mandarava Resort and Spa Karon Beach DKK 780
       Mandarava Resort and Spa Karon Beach

       Mandarava Resort and Spa Karon Beach

       14/2 Patak Road Soi 24, Karon
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 1.286 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger nær stranden i Karon, tæt på Karon Marked, Karon Strand og Karon Tempel. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Kata Strand og Jungceylon Indkøbscenter.

        The Charm Resort Phuket DKK 508
        The Charm Resort Phuket

        The Charm Resort Phuket

        212 Thaweewong Road, Patong
          
         4,0
         ud af 5 (baseret på 1.318 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette resort ligger nær stranden i centrum, tæt på Kalim Strand, Patong Strand og Bangla Road. Det Kongelige Paradis' Nattemarked og Jungceylon Indkøbscenter ligger også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel