Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejse til Phuket – Thailands største ø

Phuket, som er den største af Thailands øer, anses af mange for at være det fineste tropiske paradis i verden, og den ligger i Andamanhavet lige ud for Thailands kystlinje mod Det Indiske Ocean.

Phuket er en ø med et naturligt paradis og vilde fester, og her har du både mulighed for at ride på elefanter og danse natten lang i måneskinnet.

Phuket er omkring 50 kilometer lang og 20 kilometer bred, og den er stor nok til, at der er masser at opleve, men lille nok til, at man får den der særlige fornemmelse af at være på en tropisk ø. Phuket har lange, ubrudte strækninger med pefekte hvide sandstrande, udsøgt varmt himmelblåt vand og uberørte skove, som giver en ægte sydøstasiatisk stemning.

Øen byder dog også på andet end naturlig skønhed takket være de mange luksushoteller, fremragende restauranter, hektiske markeder og fyldte danseklubber, som tiltrækker turister fra hele verden. I Phuket er den lokale talemåde "mai pen rai", som betyder "ingen bekymringer", og det siger stort set alt om stedet.

De fleste af øens mere turistvenlige aktiviteter er koncentreret omkring den vestlige kyst, og det er her, du finder en lang række enestående strande, lige fra neonlegepladsen på Patong Beach til den mere familievenlige Kamala Beach. Hvis du ønsker endnu mere fred og ro, kan du tage til en af de mere skjulte bugter som Kata Noi eller Laem Singh. Begge steder er ideelle til bare at sidde og slappe af.

Den bedste måde at komme rundt på Phuket på er med Thailands kendte tuk tuk'er. Det er absolut muligt at leje en bil, men manglen på parkeringsmuligheder og den til tider skrækindjagende lokale trafik kan gøre det mere besværligt, end det er værd.

Med al den naturlige skønhed i området ønsker mange besøgende at bruge dagene aktivt. Fra enkel vandring langs kysten til svømning, snorkling og surfing, Phuket har noget for enhver smag – også jet skiing og parasailing for de eventyrlystne.

En god måde at bruge en dag på kan ogs være at leje en båd eller tage med en turbåd til de nærliggende øer. To øgrupper er særlig populære, da de har været anvendt som ramme for berømte film – Ko Phing Kan-øerne var med i Manden med den gyldne pistol fra 1974, og Phi Phi-øerne er bedst kendt som det tropiske paradis i filmen The Beach fra 2000.

Se den thailandske kultur tættere på ved at besøge Big Buddha eller det buddhistiske kloster Samnak Song på Nai Harn Beach. Du skal blot huske at være tækkeligt klædt, når du besøger et religiøst sted. Sidst på dagen kan du gå en sen eftermiddagstur til Promthep Cape og få en fantastisk oplevelse af solnedgangen – den perfekte afslutning på endnu en perfekt dag på Phuket.


Guide til at udforske Phuket


Bedste hoteltilbud i Phuket

Se alle 3.138 overnatningssteder i Phuket
Mandarava Resort and Spa Karon Beach DKK 875
Mandarava Resort and Spa Karon Beach

Mandarava Resort and Spa Karon Beach

14/2 Patak Road Soi 24, Karon
   
  4,5
  ud af 5 (baseret på 1.209 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger nær stranden i Karon, tæt på Karon Marked, Karon Tempel og Karon Strand. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Patong Strand og Big Buddha.

  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay DKK 600
  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

  8/18-19 Moo 6, Kamala
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 516 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette hotel er velegnet til familier og ligger ved havet, tæt på Tsunami Memorial, Phuket Fantasea og Hua Strand. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Kamala Strand og Kalim Strand.

   Grand Mercure Phuket Patong DKK 679
   Grand Mercure Phuket Patong

   Grand Mercure Phuket Patong

   1 Soi Ratuthit 200 Pi 2 Road, Patong
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 1.380 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette resort med luksusfaciliteter ligger ved havet, tæt på Jungceylon Indkøbscenter, Bangla Road og Patong Strand. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Karon Strand og Chalong Tempel.

    The Kee Resort & Spa DKK 623
    The Kee Resort & Spa

    The Kee Resort & Spa

    152/1 Taweewong Road, Patong
      
     4,2
     ud af 5 (baseret på 1.376 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette resort med familievenlig profil ligger ved vandet i Patong, kun få skridt fra Bangla Road og Det Kongelige Paradis' Nattemarked.

     Amari Phuket DKK 1.104
     Amari Phuket

     Amari Phuket

     2 Meun-ngern Road, Patong
       
      4,6
      ud af 5 (baseret på 983 anmeldelser)
      4.5 ud af 5.0

      Dette resort i Patong ligger på stranden og er ikke langt fra Simon Cabaret, Patong Strand og Bangla Road. Tri Trang Strand og Jungceylon Indkøbscenter ligger også i nærheden.

      The Royal Paradise Hotel & Spa DKK 422
      The Royal Paradise Hotel & Spa

      The Royal Paradise Hotel & Spa

      135/23, 123/15-16 Rat-u-thit 200 pee Rd, Patong
        
       3,7
       ud af 5 (baseret på 1.348 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette resort med spa ligger nær stranden i hjertet af Patong, i gåafstand fra Det Kongelige Paradis' Nattemarked og Bangla Road. Jungceylon Indkøbscenter og Banzaan Friske Marked ligger også i nærheden.

       Hyatt Regency Phuket Resort DKK 899
       Hyatt Regency Phuket Resort

       Hyatt Regency Phuket Resort

       16/12 Moo 6, Kamala
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 478 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette resort med luksusfaciliteter ligger nær stranden i Kamala, tæt på Hua Strand, Phuket Fantasea og Tsunami Memorial. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Kamala Strand og Surin Strand.

        Phuket Graceland Resort And Spa DKK 660
        Phuket Graceland Resort And Spa

        Phuket Graceland Resort And Spa

        190 Thaweewong Road, Patong
          
         3,9
         ud af 5 (baseret på 813 anmeldelser)
         4.5 ud af 5.0

         Dette resort i Patong ligger på stranden ved vandet og er ikke langt fra Kalim Strand, Patong Strand og Bangla Road. Det Kongelige Paradis' Nattemarked og Jungceylon Indkøbscenter ligger også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel