Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejse til Phuket

Skal du snart rejse til Phuket, Phuket, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Phuket et godt sted at starte for at få lidt mere information om Phuket. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Phuket bliver perfekt.

Ferie Phuket:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Phuket? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Phuket. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Phuket for at nå det hele. Selvom du har besøgt Phuket før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Phuket for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Phuket, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Phuket. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Phuket, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Phuket? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Phuket. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Phuket, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Phuket ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Phuket og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Phuket. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Phuket

Se alle 5.089 overnatningssteder i Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay DKK 508
Anmeldelse fra 9. mar. 2019
Se oplysninger
 
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
   
  4,4 ud af 5
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Godt hotel, fin placering væk fra larmen. Smuk udsigt. Store rummelige værelser, stort badekar, lækker morgenmads buffet. Anbefaler dette hotel!

  Mandarava Resort and Spa Karon Beach DKK 686
  Anmeldelse fra 18. maj 2019
  Se oplysninger
   
  Mandarava Resort and Spa Karon Beach

  Mandarava Resort and Spa Karon Beach

  14/2 Patak Road Soi 24, Karon Beach, Karon, Phuket
    
   4,6 ud af 5
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   We booked this resort because of many really good reviews, and because we find it nice with many small buildings spread out over the resort area rather than one big hotel building. The location in Karon and a little outside Karon village makes the resort ideal if you are looking for peace and quiet. ...

   Wyndham Sea Pearl Resort Phuket DKK 476
   Anmeldelse fra 4. apr. 2019
   Se oplysninger
    
   Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

   Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

   12 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
     
    4,1 ud af 5
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Vi havde 2 overnatninger og som helhed var det rigtig fint :) dog bære hotellet lettere præg af slid og nogle ting mangler og blive opdateret. Servicen var helt sublim og vi fik den hjælp vi skulle med 2 små børn og oppakning. Vi spiste både morgenmad og frokost på hotellet hvilket var fantastisk ...

    Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa DKK 614
    Anmeldelse fra 11. apr. 2019
    Se oplysninger
     
    Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

    Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

    88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
      
     4,5 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Fantastisk sted, utrolig beliggende. Helt fantastisk service og faciliteter. Skal helt sikkert hertil igen

     Outrigger Laguna Phuket Beach Resort DKK 656
     Anmeldelse fra 17. feb. 2019
     Se oplysninger
      
     Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

     Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

       
      4,6 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Super sted ned rigtig go service.

      The Slate, formerly Indigo Pearl DKK 768
      Anmeldelse fra 2. mar. 2019
      Se oplysninger
       
      The Slate, formerly Indigo Pearl

      The Slate, formerly Indigo Pearl

        
       4,6 ud af 5
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Fantastisk flot og unikt gennemført design i den rå tin stil, som vi aldrig har set tidligere. Morgenbuffet flot og lækker og Restaurant Black Ginger kan absolut anbefales, Super service alle steder - Alt i alt en fantastisk hotel oplevelse.

       Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket DKK 662
       Anmeldelse fra 18. apr. 2019
       Se oplysninger
        
       Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

       Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

       509 Patak Road, Karon Beach, Karon, Phuket
         
        4,3 ud af 5
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Hotellet har rigtig mange børnefamilier og vi havde to med på 9 og 11 måneder . Der er 35 trappetrin fra lobby ned til pool og ca det samme ned til restaurant med morgenmad . Utilfredstillende at der ikke kan køres med en klapvogn ned men alt skal bæres, alternativ skulle man ud foran hotellet og ...

        Grand Mercure Phuket Patong DKK 710
        Anmeldelse fra 12. feb. 2018
        Se oplysninger
         
        Grand Mercure Phuket Patong

        Grand Mercure Phuket Patong

        1 Soi Ratuthit 200 Pi 2 Road, Patong Beach, Patong, Phuket
          
         4,4 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Ok hotel som levede op til forventninger. Hotellet er dog lidt slidt selvom det kun er 3 år gammelt. Pool området er ikke stort. Ok restaurant.

         De bedste tilbud på fly + hotel i Phuket

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

         De mest populære aktiviteter i Phuket

         Se alle 47 aktiviteter i Phuket