Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejse til Phuket

Skal du snart rejse til Phuket, Phuket, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Phuket et godt sted at starte for at få lidt mere information om Phuket. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Phuket bliver perfekt.

Ferie Phuket:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Phuket? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Phuket. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Phuket for at nå det hele. Selvom du har besøgt Phuket før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Phuket for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Phuket, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Phuket. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Phuket, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Phuket? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Phuket. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Phuket, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Phuket ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Phuket og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Phuket. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Phuket

Se alle 3.582 overnatningssteder i Phuket
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa DKK 474
Anmeldelse fra 11. apr. 2019
Se oplysninger
 
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
   
  4,5 ud af 5
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Fantastisk sted, utrolig beliggende. Helt fantastisk service og faciliteter. Skal helt sikkert hertil igen

  Amari Phuket DKK 954
  Anmeldelse fra 14. okt. 2018
  Se oplysninger
   
  Amari Phuket

  Amari Phuket

  2 Meun-ngern Road, Patong, Phuket
    
   4,6 ud af 5
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Skønt hotel, med dejlige omgivelser. Meget venligt personale, lækkert mad. Stranden var dog ikke så god pga. tidevandet. Men der er masser af gode strande i nærheden. Hotellet her også en daglig transport frem og tilbage til Kata strand.

   Outrigger Laguna Phuket Beach Resort DKK 567
   Anmeldelse fra 17. feb. 2019
   Se oplysninger
    
   Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

   Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

     
    4,6 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Super sted ned rigtig go service.

    Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket DKK 580
    Anmeldelse fra 18. apr. 2019
    Se oplysninger
     
    Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

    Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

    509 Patak Road, Karon Beach, Karon, Phuket
      
     4,3 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Hotellet har rigtig mange børnefamilier og vi havde to med på 9 og 11 måneder . Der er 35 trappetrin fra lobby ned til pool og ca det samme ned til restaurant med morgenmad . Utilfredstillende at der ikke kan køres med en klapvogn ned men alt skal bæres, alternativ skulle man ud foran hotellet og ...

     Wyndham Grand Phuket Kalim Bay DKK 614
     Anmeldelse fra 9. mar. 2019
     Se oplysninger
      
     Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

     Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

     8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
       
      4,4 ud af 5
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Godt hotel, fin placering væk fra larmen. Smuk udsigt. Store rummelige værelser, stort badekar, lækker morgenmads buffet. Anbefaler dette hotel!

      The Kee Resort & Spa DKK 554
      Anmeldelse fra 3. feb. 2018
      Se oplysninger
       
      The Kee Resort & Spa

      The Kee Resort & Spa

      152/1 Taweewong Road, Patong, Phuket
        
       4,2 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Det rogn en halv time tá da vi kom til bores værelse var klar. Det var ikke gjordt rent. Jeg skulle betale 1500 ekstra for og få besøg af min kæreste og 2 af hendes veninder det gjorde jeg så. Og så 15 min efter blev jeg kontakte og skulle betale 1500 mere. Var dybt i chok. Lækre omgivelser men kan ...

       Splash Beach Resort by Langham Hospitality Group DKK 553
       Anmeldelse fra 26. feb. 2019
       Se oplysninger
        
       Splash Beach Resort by Langham Hospitality Group

       Splash Beach Resort by Langham Hospitality Group

       65 Moo 4, Mai Khao Soi 4, Mai Khao, Phuket
         
        4,3 ud af 5
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Very, very nice stay.

        Katathani Phuket Beach Resort DKK 865
        Anmeldelse fra 5. apr. 2018
        Se oplysninger
         
        Katathani Phuket Beach Resort

        Katathani Phuket Beach Resort

        14 Kata Noi Road, Karon, Phuket
          
         4,4 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Very nice hotel and pools. Very nice staff. The city in Katanoi is very small and silent. There are only af few restaurants. The breakfeast is good. The dinner buffet is expensive and the price did not match the quality of the buffet.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.