Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


På ferie i Thailand

På en ferie i Thailand kan du kombinere en storbyferie med et weekendophold i naturen eller tage på en længerevarende rundrejse. Oplev ældgamle ruiner, moderne byer, skovklædte bjerge og uberørte strande. Her er virkelig tale om et land, der kan begejstre såvel natur- som kulturelskere. 

Thailands forførende tropiske landskaber byder på alt fra kalkstensklipper, der er som skabt til en klatretur, øer med palmetræer, hvor du kan snorkle i det krystalklare vand, knejsende bjerge med spændende landsbyer og frodig jungle, der tigger om at blive udforsket på en mindeværdig vandretur. Derudover byder landet på en fascinerende blanding af templer, paladser og fremmedartet dyreliv.  

Bangkok er tit første stop under en tur til Thailand, da det er her, landets største internationale lufthavn ligger. Du kan sagtens tilbringe et par dage her med at udforske det berusende miks af ældgamle traditioner og moderne indflydelser. I den gamle bydel ligger Det Store Palads, hvor du kan se den berømte statue Emerald Buddha. Ikke langt derfra finder du Wat Pho, der er kendt for en 46 meter lang statue af den liggende Buddha. På Wang Lang Market kan du smage lækker mad fra gadekøkkener, mens du kan bruge penge på lidt af hvert på weekendmarkedet Chatuchak. Er du mere til en moderne shoppingoplevelse, byder kvarteret Siam på et fashionabelt udvalg af kæmpe indkøbscentre, smarte modebutikker og restauranter. Når aftenen falder på, er det pubberne, natklubberne og barerne i kvarteret Silom, der danner rammen om nattelivet.

Hvis du har tid til at udforske nogle af Thailands andre storbyer, skal du overveje at besøge tempelruinerne i Ayutthaya og de elegante paladser og parker i Nonthaburi.

Der er naturligvis også mange, der kommer til Thailand på grund af de skønne strande med lunt, krystalklart vand. Railay Strand er et godt sted at svømme, snorkle og klatre i klipper. Du finder ikke et mere idyllisk sted at slikke sol end i de halvmåneformede bugter på øerne i øgruppen Ko Phi Phi, mens du kan give dig hen til en traditionel gang thaimassage på Pattaya Strand.

Ud for Thailands kyst ligger hundredvis af øer, hvor du kan gå på opdagelse ved at chartre en båd. Hvis du kan lide at dykke, er der skønne koralrev at udforske ved Surin og Similan. Ko Lanta byder på mangroveskove og huler, mens du kan nyde en vandretur langs skovstierne og se flotte vandfald på Ko Chang. Hvis du er i stødet til at slikke sol, er strandene på Ko Samui og Ko Phangan som skabt til at ligge og dase i timevis. 

Man kan aldrig få tid nok til at udforske Thailands fantastiske natur og fascinerende dyreliv. Du kan f.eks. opleve eksotiske fuglearter i Doi Inthanon Nationalpark, som omgiver Thailands højeste bjerg. I Chiang Mai kan du gå på opdagelse i junglen og bidrage som frivillig i Elephant Nature Park. Det er et reservat for elefanter, bøfler, hunde og mange andre dyrearter. 

Det er kombinationen af natur, kultur og strande, der gør Thailand til det populære feriested, det er.


Bedste hoteltilbud i Thailand

Se alle 30.514 overnatningssteder i Thailand
Cape Dara Resort DKK 887
Anmeldelse fra 17. nov. 2016
Se oplysninger
 
Cape Dara Resort

Cape Dara Resort

256 Dara Beach, Soi 20, Pattaya-Naklua Road, Pattaya, Chonburi
   
  4,3 ud af 5
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Very nice hotel in a nice and quiet area of town. Highly recommendable (as we have high standards). Great pool, good breakfast and generally a fine hotel. However, they ought to enforce theor no-smoking policy much better - we saw many guests smoking in front of hotel staff without intervening. This ...

  Mercure Pattaya Ocean Resort DKK 317
  Anmeldelse fra 3. feb. 2020
  Se oplysninger
   
  Mercure Pattaya Ocean Resort

  Mercure Pattaya Ocean Resort

  463/100 Moo 9, Nongprue, Banglamung, Pattaya, Chonburi
    
   4,1 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   God beliggenhed, roligt, små værelser, ekstra seng dyr. God plads ved pool. Morgenmad gennemsnitlig. Ikke dårligt men mange er bedre til prisen

   Metropole Residence Sukhumvit 39 DKK 634
   Anmeldelse fra 22. jan. 2019
   Se oplysninger
    
   Metropole Residence Sukhumvit 39

   Metropole Residence Sukhumvit 39

   5/9 Soi Phromsri, Sukhumvit Road, Klongton-Nua, Wattana, Bangkok, Bangkok
     
    4,2 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Super flot og rent hotel.

    Hyatt Regency Hua Hin DKK 990
    Anmeldelse fra 22. mar. 2020
    Se oplysninger
     
    Hyatt Regency Hua Hin

    Hyatt Regency Hua Hin

      
     4,6 ud af 5
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     ved skøn sandstrand og med forskellige pools, bl.a. En med sandstrand til de helt små, meget venligt personale, måtte desværre tage hjem før tid, grundet covid19, kommer gerne igen

     ibis Hua Hin DKK 210
     Anmeldelse fra 14. jan. 2020
     Se oplysninger
      
     ibis Hua Hin

     ibis Hua Hin

       
      3,9 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Godt hotel, pænt og rent. God morgenmad.Fin beliggenhed, kun 3 km til centrum og tæt på stranden.Gratis taxi til centrum hver time. Flink og hjælpsom personale. Kan varmt anbefales. Solvej

      Dusit Thani Pattaya DKK 496
      Anmeldelse fra 11. mar. 2020
      Se oplysninger
       
      Dusit Thani Pattaya

      Dusit Thani Pattaya

      240/2 Pattaya Beach Road, Pattaya, Chonburi
        
       4,3 ud af 5
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Fantastisk service jeg blev opgraderet grundet en lille seng. Maden er fantastisk på hotellet. Renligheden er 100% og der blev taget xtra forholds regler pga corona virus Pool områderne er pæne rene og der er livreddere

       Phuket Siray Hut Resort
       Anmeldelse fra 20. jan. 2017
       Se oplysninger
        
       Phuket Siray Hut Resort

       Phuket Siray Hut Resort

       25 Moo 1, Thepprathan Road, Amphur Muang, Ratsada, Phuket
         
        2,9 ud af 5
        2.5 ud af 5.0 Stjerner

        Tyvärr ingen restaurang i närheten.

        Renaissance Pattaya Resort & Spa DKK 868
        Anmeldelse fra 4. okt. 2018
        Se oplysninger
         
        Renaissance Pattaya Resort & Spa

        Renaissance Pattaya Resort & Spa

        9/9 Moo 3, Na Jomtien, Sattahip, Chonburi
          
         4,3 ud af 5
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         THE HOTEL IS A NICE PLACE FOR KIDS WITH PLENTY OFF ACCTION - but for a couple I find the place boring and overpriced in any way. The price for the room was and offer 1/2 price as normally for this hotel and thereby okay - but a normal cocktail by the pool was 400 THB - the Breakfast okay - but 1000 ...

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.