Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


På ferie i Thailand

På en ferie i Thailand kan du kombinere en storbyferie med et weekendophold i naturen eller tage på en længerevarende rundrejse. Oplev ældgamle ruiner, moderne byer, skovklædte bjerge og uberørte strande. Her er virkelig tale om et land, der kan begejstre såvel natur- som kulturelskere. 

Thailands forførende tropiske landskaber byder på alt fra kalkstensklipper, der er som skabt til en klatretur, øer med palmetræer, hvor du kan snorkle i det krystalklare vand, knejsende bjerge med spændende landsbyer og frodig jungle, der tigger om at blive udforsket på en mindeværdig vandretur. Derudover byder landet på en fascinerende blanding af templer, paladser og fremmedartet dyreliv.  

Bangkok er tit første stop under en tur til Thailand, da det er her, landets største internationale lufthavn ligger. Du kan sagtens tilbringe et par dage her med at udforske det berusende miks af ældgamle traditioner og moderne indflydelser. I den gamle bydel ligger Det Store Palads, hvor du kan se den berømte statue Emerald Buddha. Ikke langt derfra finder du Wat Pho, der er kendt for en 46 meter lang statue af den liggende Buddha. På Wang Lang Market kan du smage lækker mad fra gadekøkkener, mens du kan bruge penge på lidt af hvert på weekendmarkedet Chatuchak. Er du mere til en moderne shoppingoplevelse, byder kvarteret Siam på et fashionabelt udvalg af kæmpe indkøbscentre, smarte modebutikker og restauranter. Når aftenen falder på, er det pubberne, natklubberne og barerne i kvarteret Silom, der danner rammen om nattelivet.

Hvis du har tid til at udforske nogle af Thailands andre storbyer, skal du overveje at besøge tempelruinerne i Ayutthaya og de elegante paladser og parker i Nonthaburi.

Der er naturligvis også mange, der kommer til Thailand på grund af de skønne strande med lunt, krystalklart vand. Railay Strand er et godt sted at svømme, snorkle og klatre i klipper. Du finder ikke et mere idyllisk sted at slikke sol end i de halvmåneformede bugter på øerne i øgruppen Ko Phi Phi, mens du kan give dig hen til en traditionel gang thaimassage på Pattaya Strand.

Ud for Thailands kyst ligger hundredvis af øer, hvor du kan gå på opdagelse ved at chartre en båd. Hvis du kan lide at dykke, er der skønne koralrev at udforske ved Surin og Similan. Ko Lanta byder på mangroveskove og huler, mens du kan nyde en vandretur langs skovstierne og se flotte vandfald på Ko Chang. Hvis du er i stødet til at slikke sol, er strandene på Ko Samui og Ko Phangan som skabt til at ligge og dase i timevis. 

Man kan aldrig få tid nok til at udforske Thailands fantastiske natur og fascinerende dyreliv. Du kan f.eks. opleve eksotiske fuglearter i Doi Inthanon Nationalpark, som omgiver Thailands højeste bjerg. I Chiang Mai kan du gå på opdagelse i junglen og bidrage som frivillig i Elephant Nature Park. Det er et reservat for elefanter, bøfler, hunde og mange andre dyrearter. 

Det er kombinationen af natur, kultur og strande, der gør Thailand til det populære feriested, det er.


Bedste hoteltilbud i Thailand

Se alle 28.154 overnatningssteder i Thailand
Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport DKK 1.039
Anmeldelse fra 19. mar. 2019
Se oplysninger
 
Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

999 Suvarnabhumi Airport Hotel, Moo 1 Nongprue, Bang Phli, Samut Prakan
   
  4,2 ud af 5
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Lækkert hotel, perfekt beliggende i forhold til lufthavnen, dog uden den irriterende lyd af flystarter/landinger. Hotellet er lidt brugt hvis man kikker detaljer. men service i top, og afkølet swimmingpool

  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay DKK 465
  Anmeldelse fra 6. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

  8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
    
   4,4 ud af 5
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Blev vækket kl.07.00 om morgen, fordi hotellet ville spørge om vi havde bestilt en tur til Phi Phi Island. Ringede og bestilte en vogn til at hjælpe os ned med Bagage 2 timer før, og oplyste at vi skulle være nede i lobby kl.09.30. Kl.09.15 ringer jeg igen for at minde dem om vi skal være dernede ...

   Grande Centre Point Hotel Terminal 21 DKK 620
   Anmeldelse fra 7. dec. 2019
   Se oplysninger
    
   Grande Centre Point Hotel Terminal 21

   Grande Centre Point Hotel Terminal 21

   2, Sukhumvit Soi 19 (Wattana), Sukhumvit Rd., Klongtoey Nua, Bangkok, Bangkok
     
    4,3 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Boede der i 2 dage, meget centralt og et virkeligt godt hotel Kommer helt sikkert til at booke det igen

    iSanook Bangkok DKK 229
    Anmeldelse fra 29. feb. 2020
    Se oplysninger
     
    iSanook Bangkok

    iSanook Bangkok

    118, Soi Songphra, Siphraya Road, Kwang Maha Pruttaram, Khet Bangrak, Bangkok, Bangkok
      
     4,4 ud af 5
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Det er et meget velfungerende hotel, med mange faciliteter og muligheder. Meget stille, på trods af placeringen, tæt på banegård, hovedvej og indkøbsmuligheder.

     Dusit Princess Chiang Mai DKK 245
     Anmeldelse fra 6. feb. 2019
     Se oplysninger
      
     Dusit Princess Chiang Mai

     Dusit Princess Chiang Mai

     112 Chang Klan Road, Chiang Mai, Chiang Mai
       
      4,1 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Super hotel i midten af natmarkedet. Alt efter hvor man får værelse, kan man høre larmen ret tydeligt. Men det er også en del af charmen. Natmarkedet lukker omkring midnat, så derefter er der ro. Personalet er virkeligt venligt, og servicemindede

      Phuket Siray Hut Resort
      Anmeldelse fra 20. jan. 2017
      Se oplysninger
       
      Phuket Siray Hut Resort

      Phuket Siray Hut Resort

      25 Moo 1, Thepprathan Road, Amphur Muang, Ratsada, Phuket
        
       2,9 ud af 5
       2.5 ud af 5.0 Stjerner

       Tyvärr ingen restaurang i närheten.

       Dusit Thani Pattaya DKK 487
       Anmeldelse fra 24. jan. 2020
       Se oplysninger
        
       Dusit Thani Pattaya

       Dusit Thani Pattaya

       240/2 Pattaya Beach Road, Pattaya, Chonburi
         
        4,3 ud af 5
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Det bedste var, da vi kom et døgn for sent, pga forsinket fly, var der ingen problemer, vi fik værelset som aftalt. Vi var også rigtigt glade for rengøring på værelset, og fællesarialerne. Lækkert vi ikke skulle medbringe sæbe og shampoo. Vedligeholdelse af pool og sikkerhed er rigtig god. Det eneste ...

        Wyndham Sea Pearl Resort Phuket DKK 383
        Anmeldelse fra 13. sep. 2019
        Se oplysninger
         
        Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

        Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

        12 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
          
         4,0 ud af 5
         4.5 ud af 5.0 Stjerner

         Hotellet var rigtig fint. Servicen var virkelig god. Der var en gratis shuttlebus ned til byen, hvilket er superskønt. Værelset var rigtig fint, både indretning og rengøring. Vi kommer gerne igen

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.