COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Thailand 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Thailand med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Thailand. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Thailand

Bangkok Marriott Marquis Queen's Park
Bangkok Marriott Marquis Queen's Park
5 out of 5
199 Sukhumvit Soi 22, Klong Ton, Klong Toey, Bangkok
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 268 pr. nat fra 14. apr. til 15. apr.
4.3/5Excellent! (673 anmeldelser)
Nice hotel

"Very nice hotel Roof bar is exceptionel and really a worth a visit"…"

Anmeldelse fra 25. feb. 2020

Bangkok Marriott Marquis Queen's Park
Vala Hua Hin - Nu Chapter Hotels
Vala Hua Hin - Nu Chapter Hotels
4.5 out of 5
849/21 Phetchkasem Road, Cha-am, Phetchaburi
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 873 pr. nat fra 27. apr. til 28. apr.
4/5Very Good! (3 anmeldelser)
Small Luxury Hotels means small amount of luxury

"Long, hot walk to room. Golf carts there but not offered. No help with bags. Crazy room with outside large bathtub but NO privacy - unusable. Asked them to greet Wife on birthday, a nice note, card, flowers, something? Got a small piece of cake. Really NOT a luxury hotel in terms of facilities or ..."…"

Anmeldelse fra 18. mar. 2021

Vala Hua Hin - Nu Chapter Hotels
The Quarter Hualamphong by UHG
The Quarter Hualamphong by UHG
4 out of 5
23/34-35 Trimitr Road, Taladnoy, Sampanthawong, Bangkok, Bangkok
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 147 pr. nat fra 21. apr. til 22. apr.
4.4/5Excellent! (14 anmeldelser)

"."…"

Anmeldelse fra 7. apr. 2021

The Quarter Hualamphong by UHG
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

På ferie i Thailand

På en ferie i Thailand kan du kombinere en storbyferie med et weekendophold i naturen eller tage på en længerevarende rundrejse. Oplev ældgamle ruiner, moderne byer, skovklædte bjerge og uberørte strande. Her er virkelig tale om et land, der kan begejstre såvel natur- som kulturelskere.  Thailands forførende tropiske landskaber byder på alt fra kalkstensklipper, der er som skabt til en klatretur, øer med palmetræer, hvor du kan snorkle i det krystalklare vand, knejsende bjerge med spændende landsbyer og frodig jungle, der tigger om at blive udforsket på en mindeværdig vandretur. Derudover byder landet på en fascinerende blanding af templer, paladser og fremmedartet dyreliv.  

Bangkok er tit første stop under en tur til Thailand, da det er her, landets største internationale lufthavn ligger. Du kan sagtens tilbringe et par dage her med at udforske det berusende miks af ældgamle traditioner og moderne indflydelser. I den gamle bydel ligger Det Store Palads, hvor du kan se den berømte statue Emerald Buddha. Ikke langt derfra finder du Wat Pho, der er kendt for en 46 meter lang statue af den liggende Buddha. På Wang Lang Market kan du smage lækker mad fra gadekøkkener, mens du kan bruge penge på lidt af hvert på weekendmarkedet Chatuchak. Er du mere til en moderne shoppingoplevelse, byder kvarteret Siam på et fashionabelt udvalg af kæmpe indkøbscentre, smarte modebutikker og restauranter. Når aftenen falder på, er det pubberne, natklubberne og barerne i kvarteret Silom, der danner rammen om nattelivet.

Hvis du har tid til at udforske nogle af Thailands andre storbyer, skal du overveje at besøge tempelruinerne i Ayutthaya og de elegante paladser og parker i Nonthaburi.

Der er naturligvis også mange, der kommer til Thailand på grund af de skønne strande med lunt, krystalklart vand. Railay Strand er et godt sted at svømme, snorkle og klatre i klipper. Du finder ikke et mere idyllisk sted at slikke sol end i de halvmåneformede bugter på øerne i øgruppen Ko Phi Phi, mens du kan give dig hen til en traditionel gang thaimassage på Pattaya Strand.

Ud for Thailands kyst ligger hundredvis af øer, hvor du kan gå på opdagelse ved at chartre en båd. Hvis du kan lide at dykke, er der skønne koralrev at udforske ved Surin og Similan. Ko Lanta byder på mangroveskove og huler, mens du kan nyde en vandretur langs skovstierne og se flotte vandfald på Ko Chang. Hvis du er i stødet til at slikke sol, er strandene på Ko Samui og Ko Phangan som skabt til at ligge og dase i timevis. 

Man kan aldrig få tid nok til at udforske Thailands fantastiske natur og fascinerende dyreliv. Du kan f.eks. opleve eksotiske fuglearter i Doi Inthanon Nationalpark, som omgiver Thailands højeste bjerg. I Chiang Mai kan du gå på opdagelse i junglen og bidrage som frivillig i Elephant Nature Park. Det er et reservat for elefanter, bøfler, hunde og mange andre dyrearter. 

Det er kombinationen af natur, kultur og strande, der gør Thailand til det populære feriested, det er.