Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


På ferie i Thailand

På en ferie i Thailand kan du kombinere en storbyferie med et weekendophold i naturen eller tage på en længerevarende rundrejse. Oplev ældgamle ruiner, moderne byer, skovklædte bjerge og uberørte strande. Her er virkelig tale om et land, der kan begejstre såvel natur- som kulturelskere. 

Thailands forførende tropiske landskaber byder på alt fra kalkstensklipper, der er som skabt til en klatretur, øer med palmetræer, hvor du kan snorkle i det krystalklare vand, knejsende bjerge med spændende landsbyer og frodig jungle, der tigger om at blive udforsket på en mindeværdig vandretur. Derudover byder landet på en fascinerende blanding af templer, paladser og fremmedartet dyreliv.  

Bangkok er tit første stop under en tur til Thailand, da det er her, landets største internationale lufthavn ligger. Du kan sagtens tilbringe et par dage her med at udforske det berusende miks af ældgamle traditioner og moderne indflydelser. I den gamle bydel ligger Det Store Palads, hvor du kan se den berømte statue Emerald Buddha. Ikke langt derfra finder du Wat Pho, der er kendt for en 46 meter lang statue af den liggende Buddha. På Wang Lang Market kan du smage lækker mad fra gadekøkkener, mens du kan bruge penge på lidt af hvert på weekendmarkedet Chatuchak. Er du mere til en moderne shoppingoplevelse, byder kvarteret Siam på et fashionabelt udvalg af kæmpe indkøbscentre, smarte modebutikker og restauranter. Når aftenen falder på, er det pubberne, natklubberne og barerne i kvarteret Silom, der danner rammen om nattelivet.

Hvis du har tid til at udforske nogle af Thailands andre storbyer, skal du overveje at besøge tempelruinerne i Ayutthaya og de elegante paladser og parker i Nonthaburi.

Der er naturligvis også mange, der kommer til Thailand på grund af de skønne strande med lunt, krystalklart vand. Railay Strand er et godt sted at svømme, snorkle og klatre i klipper. Du finder ikke et mere idyllisk sted at slikke sol end i de halvmåneformede bugter på øerne i øgruppen Ko Phi Phi, mens du kan give dig hen til en traditionel gang thaimassage på Pattaya Strand.

Ud for Thailands kyst ligger hundredvis af øer, hvor du kan gå på opdagelse ved at chartre en båd. Hvis du kan lide at dykke, er der skønne koralrev at udforske ved Surin og Similan. Ko Lanta byder på mangroveskove og huler, mens du kan nyde en vandretur langs skovstierne og se flotte vandfald på Ko Chang. Hvis du er i stødet til at slikke sol, er strandene på Ko Samui og Ko Phangan som skabt til at ligge og dase i timevis. 

Man kan aldrig få tid nok til at udforske Thailands fantastiske natur og fascinerende dyreliv. Du kan f.eks. opleve eksotiske fuglearter i Doi Inthanon Nationalpark, som omgiver Thailands højeste bjerg. I Chiang Mai kan du gå på opdagelse i junglen og bidrage som frivillig i Elephant Nature Park. Det er et reservat for elefanter, bøfler, hunde og mange andre dyrearter. 

Det er kombinationen af natur, kultur og strande, der gør Thailand til det populære feriested, det er.


Guide til at udforske Thailand


Bedste hoteltilbud i Thailand

Se alle 21.750 overnatningssteder i Thailand
Shangri-la Bangkok DKK 1.074
Shangri-la Bangkok

Shangri-la Bangkok

89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangkok
   
  4,6
  ud af 5 (baseret på 2.171 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en flod i Bangkok, kun 10 minutters gang fra Bangkok Flodbred og Statstårn. Derudover ligger Patpong Nattemarked og MBK Center ca. 5 km derfra. Saphan Taksin BTS-station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Sathorn Metrostation ligger inden for 27 minutters gang.

  Mandarin Hotel Managed by Centre Point DKK 329
  Mandarin Hotel Managed by Centre Point

  Mandarin Hotel Managed by Centre Point

  662 Rama IV Road, Bangkok
    
   4,2
   ud af 5 (baseret på 4.210 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger i Bangkok bymidte, kun 1,6 km fra MBK Center samt mindre end 5 km fra Det Store Palads og Wat Arun. Derudover ligger Khaosan Road og Bangkok Nationalmuseum ca. 10 km derfra. Sam Yan Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Sala Daeng BTS-station ligger inden for 14 minutters gang.

   lebua at State Tower DKK 806
   lebua at State Tower

   lebua at State Tower

   State Tower 1055/111 Silom Road, Bangkok
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 7.089 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en flod i Bangkok, kun 5 km fra Sri Mariamman-templet og Siam Paragon Indkøbscenter. Derudover ligger Asiatique The Riverfront Shoppingcenter og Det Store Palads ca. 10 km derfra. Du kan gå til Saphan Taksin BTS-station på 7 minutter og Chong Nonsi BTS-station på 24 minutter.

    Anantara Riverside Bangkok Resort DKK 770
    Anantara Riverside Bangkok Resort

    Anantara Riverside Bangkok Resort

    257/1-3 Charoennakorn Road, Bangkok
      
     4,6
     ud af 5 (baseret på 1.931 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette resort med familievenlig profil ligger ved vandet i Bangkok, kun 3 km fra Bangkok Flodbred, Tha Phra Mall og Sena Fest. Derudover ligger Asiatique The Riverfront Shoppingcenter og Bangrak Marked ca. 10 km derfra. Du kan gå til Rama III Bridge Metrostation på 27 minutter.

     Grande Centre Point Hotel Terminal 21 DKK 781
     Grande Centre Point Hotel Terminal 21

     Grande Centre Point Hotel Terminal 21

     2, Sukhumvit Soi 19 (Wattana), Bangkok
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 5.574 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Bangkok, kun 10 minutters gang fra Terminal 21 Shopping Mall, Argentinas ambassade og Indiens ambassade. Derudover ligger Pakistans ambassade og EmQuartier ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Asoke BTS-station, mens Sukhumvit Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.

      iSanook Bangkok DKK 200
      iSanook Bangkok

      iSanook Bangkok

      118, Soi Songphra, Siphraya Road, Bangkok
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 2.175 anmeldelser)
       3.5 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Bangkok bymidte, mindre end 2 km fra River City Shopping Complex, Si Phraya Pier og Patpong Nattemarked. Derudover ligger MBK Center og Siam Paragon Indkøbscenter ca. 3 km derfra. Du kan gå til Sam Yan Metrostation på 12 minutter og Bangkok Hovedbanegård Hua Lamphong på 15 minutter.

       Akara Hotel Bangkok DKK 645
       Akara Hotel Bangkok

       Akara Hotel Bangkok

       372 Sri Ayutthaya Road, Bangkok
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 111 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Bangkok bymidte, mindre end 2 km fra Gaysorn Plaza, Erawan Helligdom og Siam Paragon Indkøbscenter. Derudover ligger Den Centrale Ambassade og Siam Discovery Centre ca. 3 km derfra. Ratchaprarop Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Bangkok Makkasan Station ligger inden for 10 minutters gang.

        Chatrium Hotel Riverside Bangkok DKK 613
        Chatrium Hotel Riverside Bangkok

        Chatrium Hotel Riverside Bangkok

        28 Charoenkrung Soi 70, Bangkok
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 4.157 anmeldelser)
         4.5 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Bangkok, kun 2 km fra Wat Yan Nawa og Bangkok Seashell Museum. Derudover ligger Asiatique The Riverfront Shoppingcenter og Sena Fest ca. 10 km derfra. Du kan gå til Saphan Taksin BTS-station på 15 minutter.

         De bedste tilbud på fly + hotel