Billige flybilletter til Maldiverne

Populære byer at besøge i Maldiverne

Rejse til Maldiverne

Expedia tilbyder flyrejser til Maldiverne, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Maldiverne eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Maldiverne på grund af COVID-19?
I disse svære tider er der mange flyselskaber, som tilbyder ekstra fleksibilitet. Besøg vores kundeservice for at få vigtig information om, hvordan du ændrer eller afbestiller din flyrejse til Maldiverne på grund af COVID-19.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Maldiverne?
Søg efter budgetvenlige billetter til Maldiverne, og vælg “Intet ændringsgebyr” lige nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Så bliver det ikke meget nemmere! Vi forstår, at omstændigheder kan ændre sig, og at fleksibilitet er væsentligt, så du kan roligt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Maldiverne under COVID-19?
Som konsekvens af COVID-19-udbruddet indebærer rejser nu nogle flere udfordringer end normalt. Bliv klogere på disse praktiske råd, inden du går ombord på din flyrejse til Maldiverne:

 • Før du booker en flybillet, skal du undersøge, om der gælder nogen rejserestriktioner – både for din destination og dit afrejsested. Få de seneste opdateringer ved at tjekke myndighedernes officielle hjemmesider.
 • Hav dit mundbind på under helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned kortvarigt for at verificere din identitet.
 • I stedet for at aflevere dit boardingkort til lufthavnspersonalet skal du selv anbringe det foran læseren. Hold det derefter op til kontrol.
 • Det er tilladt at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den op til sikkerhedskontrol.
 • For at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen skal du placere ejendele såsom pung, telefon og bælte i din håndbagage i stedet for bakkerne.
 • Hvis du gerne vil have mad med ombord på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en af bakkerne. Dette mindsker sandsynligheden for, at en medarbejder bliver nødt til at røre ved din håndbagage eller fødevarebeholder for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Maldiverne?
En af de nemmeste måder at få fingrene i billige billetter til Maldiverne på er at være fleksibel med dine datoer. Søg efter din flyrejse, og klik på knappen “Fleksible datoer” i toppen af søgeresultaterne. Her kan du sammenligne de laveste priser for lignende datoer. Den laveste pris for en flyrejse til Maldiverne i løbet af de sidste syv dage var . Hvis du booker i god tid, kan du som regel finde et endnu bedre tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Maldiverne?
Du kunne have fået fingrene i en returbillet til Maldiverne for mellem og i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet med afgang fra () var den laveste pris i samme periode kun .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Maldiverne?
Hvilken lufthavn, du flyver til i Maldiverne, afhænger af den by, du rejser fra, og dit bestemmelsessted. Her er en liste over nogle af de mest væsentlige lufthavne i området:

 • Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn) - 1432 fly per måned.
 • Kaadedhdhoo (KDM) - 138 fly per måned.
 • Kadhdhoo-øen (KDO) - 125 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Maldiverne?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen på flyrejser mellem og . Udforsk vores budgetvenlige tilbud til Maldiverne, book din rejse, og glæd dig til en skøn ferie.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Maldiverne?
Køb din billet i for at nyde godt af budgetvenlige tilbud på flyrejser til Maldiverne. Sommeren og højtider som jul og påske er som regel de dyreste tidspunkter at købe billetter på.
Hvad er de bedste oplevelser i Maldiverne?

 • Med så mange ting at se og opleve i Kaafu Atoll er det næppe en overraskelse, at en del rejsende begynder deres eventyr i Maldiverne i denne sprudlende by. Brug den første tid på at se berømte seværdigheder som Maldivernes Islamiske Center, inden du fortsætter videre til nogle af destinationens mindre kendte spots.
 • Når du skal beslutte, hvad du skal lave på din ferie, bør du huske på, at Kaafu Atoll har tropisk monsunklima. Kig på de lokale temperaturer, inden du pakker kufferten, så du ved, hvad du kan forvente.
 • Omtrent 190 km sydvest for Kaafu Atoll ligger Sydlige Nilandhe-atoll, der også har fortjent en plads på din rejseplan. De kendte seværdigheder her omfatter Kandima Strand – husk at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Maldiverne på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Maldiverne.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Maldiverne med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Maldiverne. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Maldiverne!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Maldiverne under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Maldiverne tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Maldiverne, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.