Billige flybilletter til Horubadhoo Island

Billigste flyrejser til Horubadhoo Island

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.779 kr. for en enkeltbillet og 1.165 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air Abu Dhabi
IndiGo
IndiGo
Vistara
Swiss International Air Lines

Om Horubadhoo Island

Expedia-flyrejser til Horubadhoo Island

Hvis du er på udkig efter fly til Horubadhoo Island, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Horubadhoo Island, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Horubadhoo Island med et hotelophold.

Afbudsrejser til Horubadhoo Island giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Horubadhoo Island – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Horubadhoo Island, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Horubadhoo Island hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Horubadhoo Island?
Malé (MLE-Velana Internationale Lufthavn) er den eneste lufthavn i nærheden af Horubadhoo Island.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Horubadhoo Island?
23 flyselskaber flyver til Horubadhoo Island fra 27 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Horubadhoo Island?
SriLankan Airlines, Gulf Air og Emirates er nogle af dem, der oftest flyver til Horubadhoo Island. De fleste fly ankommer fra Monaragala, eftersom SriLankan Airlines har flest ruter herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Horubadhoo Island?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du rejser til Horubadhoo Island, vil du blive glad for at høre, at der er 393 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Horubadhoo Island fra?
De mest populære fly til Horubadhoo Island afgår fra lufthavne i Dubai, Monaragala og Mahiyanganaya.
Hvor lang tid tager det at flyve til Horubadhoo Island Lufthavn?
Hvis det er Dubai, du rejser fra, kommer du til at være om bord i omkring 4 timer og 16 minutter, inden du lander i Horubadhoo Island. Fra lufthavnsterminalen i Monaragala tager det typisk 1 time og 29 minutter, og fra Mahiyanganaya er flyvetiden 1 time og 29 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Horubadhoo Island?
Enhver rutineret rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er typisk dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Priser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på med det samme at købe dine billetter, hvis du falder over en virkelig god pris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt held er der en god chance for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Horubadhoo Island?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse til en behagelig oplevelse. Følg vores råd og tips, så du kan stryge igennem lufthavnen og komme ud at udforske Horubadhoo Island, før du overhovedet ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At flyve kan sagtens være en fantastisk oplevelse, hvis du sørger for at pakke de rigtige ting. Først og fremmest kan det være godt at have toiletartikler, såsom tandbørste og hårbørste, et rent sæt tøj og en god roman. Desuden skal der næsten være plads i tasken til din telefon, table og oplader, eventuel medicin og muligvis også en oppustelig nakkepude. Som det sidste må du ikke glemme at medbringe pas, rejsedokumenter og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er en skarp genstand som en lommekniv, der gemmer sig i et rum i din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter eksplosive og brændbare genstande som spraydåser og brændstof samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der kan rumme mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange, smalle midtergange på på en flyver egner sig ikke til et modeshow. Tag flere lag af behageligt tøj på, og glem ikke at pakke en trøje, da det godt kan blive koldt i kabinen på lange flyture. Flade, rummelige sko er også at foretrække.
  • En sygdom kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på langdistanceflyrejser. Det er blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af dårligt blodomløb. En måde at forhindre netop dette på er at gå frem og tilbage i kabinen og lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder i dit sæde. At hoppe i et par flystrømper kan også være en smart idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Horubadhoo Island?
Svaret er – vær forberedt. Vi har sammensat nogle gode råd til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Horubadhoo Island kan godt gøre sig klar:

  • Hav boardingkort og pas ved hånden. Det er det første, du vil blive spurgt til i lufthavnskontrollen.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern eventuelle genstande, der kan få alarmen til at reagere. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt din frakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektroniske genstande som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og undersøges. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Glem ikke at fjerne væsker fra håndbagagen. Væsker skal som regel sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være på under 100 ml, og alt skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det kan godt være, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være klogt at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Flyselskaberne accepterer ikke lommeknive eller andre skarpe genstande i din kabinebagage. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal det ske i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Horubadhoo Island
Destinationslufthavn
Velana Internationale Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
MLE
Destinationsby
Malé
Pris for flyrejse tur-retur
1.164 kr.

Populære flyrejser til Horubadhoo Island

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.779 kr. for en enkeltbillet og 1.165 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Austrian Airlines