Billige flybilletter til Gan

Billigste flyrejser til Gan

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.357, kr for en enkeltbillet og 5.271, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Brussels Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Etihad Airways
Turkish Airlines
Austrian Airlines
ITA Airways
Emirates
FlexFlight

Om Gan

Expedia-flyrejser til Gan

Hvis du er på udkig efter fly til Gan, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Gan og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Gan med et hotelophold.

Afbudsrejser til Gan giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Gan - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Gan, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Gan hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Gan?
Der er kun én lufthavn i nærheden af Gan, nemlig Kadhdhoo-øen (KDO).
Hvor langt er der til KDO fra Gan?
Kadhdhoo-øen (KDO) ligger ikke langt fra centrum. Der er nemlig kun 7 km til Gan midtby.
Kan jeg flyve til Gan i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om de nuværende rejserestriktioner for Gan, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Gan?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Gan, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Gan med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Gan, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Gan?
23 flyselskaber flyver til Gan fra 28 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Gan?
Rejsende vil oftest vælge at flyve med SriLankan Airlines, Gulf Air eller Emirates, når de skal besøge Gan. De fleste af disse fly ankommer fra Monaragala, hvorfra SriLankan Airlines har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Gan?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig ferie til Gan? Med cirka 428 direkte fly ugentligt er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Gan fra?
Passagerer flyver ofte fra Dubai, Mahiyanganaya og Monaragala, hvis de skal til Gan.
Hvor lang tid tager det at flyve til Gan Lufthavn?
Hvis du skal til Gan fra Dubai, kan du forvente en flyvetid på 4 timer og 16 minutter. Hvis rejsen afgår fra Mahiyanganaya, kan du forvente at være i luften i 1 time og 29 minutter. Fra Monaragala tager det omkring 1 time og 29 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Gan?
De fleste erfarne rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne er typisk højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Priser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem ikke at sammenligne priser for forskellige flyselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på hurtigt at købe dine flybilletter, hvis du falder over et godt tilbud. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Gan?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyrejse til Gan være det nemmeste i verden eller føles helt uendelig. Vi har udarbejdet nogle praktiske tips, som kan hjælpe dig med at komme rigtigt igang med din drømmerejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en nem rejseoplevelse er at være velorganiseret. Start med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, betalingskort og eventuelle medikamenter. Derudover kan du medbringe noget, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom din bærbare computer eller en god roman. Det kan også være godt at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par høretelefoner. Selvfølgelig skal du ikke glemme at klemme lidt toiletartikler som tandbørste, læbepomade og et ekstra sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke må medbringes hos flyselskaberne, men helt generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, bor, sprøjtemaling og nytårsraketter. Sportsudstyr som baseballkøller og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom skydevåben og ammunition, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør altid være højeste prioritet, når du bestemmer dig for, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk endelig også godt over valget af fodtøj, da det er ret almindeligt med hævede fødder og ankler. Flade, rummelige sko er et godt bud.
  • Uheldigvis er en risiko ved flyrejser over lange distancer muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benene forårsaget af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå dette bør du udnytte muligheden for at gå lidt rundt for at strække benene. Støttestrømper er også en nem måde at mindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Gan?
Hemmeligheden er, at være forberedt, inden du ankommer til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Gan på rekordtid. Følg disse nyttige råd, så din rejse kommer rigtig godt fra start:

  • Det vigtigste først: Du skal fremvise dit pas og boardingkort til personalet i lufthavnskontrollen. Så hav dem ved hånden for ikke at skulle lede det hele igennem.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald bælte, jakke, nøgler og hvad du ellers har i lommen, såsom mønter, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Alle elektroniske enheder, herunder telefon og bærbar computer, skal scannes særskilt.
  • Kan du ikke rejse uden din balsam? Det er ikke noget problem. Så længe den ikke er på over 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, kan du sagtens tage den med op i kabinen.
  • Det er også muligt, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være smart at iføre dig nemme sko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt i den indcheckede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Gan
DestinationslufthavnVelana Internationale Lufthavn
IATA-kode til destinationslufthavnMLE
DestinationMalé
Flyrejsens pris5.271, kr

Populære flyrejser til Gan

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.357, kr for en enkeltbillet og 5.271, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Austrian Airlines