Rejser til Veligandu Island 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Veligandu Island

Coco Palm Dhuni Kolhu
Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives - Adults Only
Cinnamon Velifushi Maldives
Siyam World Maldives - 24-Hour Premium All-inclusive
Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives

Mest populære hoteller i Veligandu Island

Kuramathi Maldives
Kuramathi Maldives
4 out of 5
Kuramathi Island, Kuramathi Island, 20 02
Prisen er 3.856, kr pr. nat fra 2. dec. til 3. dec.
3.856, kr
pr. nat
2. dec. – 3. dec.
4,5/5 Wonderful! (147 anmeldelser)
Helt igennem fantastisk oplevelse!
"Vi var på bryllupsrejse på Kuramathi og har kun været dybt tilfredse og overraskede over hvor fantastisk et sted det er. Det kan klart anbefales!"

Anmeldelse fra 27. nov. 2017

Kuramathi Maldives
Veligandu Island Resort & Spa
Veligandu Island Resort & Spa
4.5 out of 5
Veligandu Island, North Ari Atoll, Veligandu Island
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 6.399, kr pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
6.399, kr
pr. nat
1. dec. – 2. dec.
4,8/5 Exceptional! (468 anmeldelser)
OUTSTANDING
"Et helt enestående Resort med omgivelser i TOP - Paradis. Høj kvalitet i mad og drikke og meget venligt personale. Syntes måske Villa var lidt slidt - kunne godt trænge til lidt fornyelse. Alt i alt - en KONGE ferie"

Anmeldelse fra 22. maj 2018

Veligandu Island Resort & Spa
West Sands
West Sands
3 out of 5
Kinara Vasha Magu, Ukulhas, 09030
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 817, kr pr. nat fra 5. dec. til 6. dec.
817, kr
pr. nat
5. dec. – 6. dec.
4,6/5 Wonderful! (10 anmeldelser)
"Amazing place you stay while enjoying the pristine, relaxing Island of Ukulhas! Clean, very helpful staff, manager Hardy was fantastic. Food great and a 10 second walk through a cool jungle area to a gorgeous authentic beach. This is a must stay hotel and Island."

Anmeldelse fra 11. feb. 2021

West Sands
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Veligandu Island?
Udform en skræddersyet pakkerejse til Veligandu Island fra så lidt som 20,528. kr. Vælg frit blandt alle kombinationer af hotel, flyrejse og udlejningsbil for at sammensætte lige præcis den ferie, du har gået og drømt om. Glem ikke at tilføje oplevelser undervejs!
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Veligandu Island?
Hvis du samler dine reservationer gennem Expedia, opnår du besparelser. Med 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder i hele verden kan din pakkerejse til Veligandu Island sammensættes præcist, så den passer til din rejseform. Med de ekstra penge, du har sparet, kan du overveje at tilføje et par sjove oplevelser eller udflugter. Det er den nemmeste måde at opnå endnu mere rabat. Din ønskeferie til Veligandu Island er tættere på, end du tror!
Hvilken årstid er den bedste at besøge Veligandu Island på?
Det afhænger helt af, hvad du vægter højest. Hvis du ønsker at sikre dig et godt tilbud, så skal du aflægge vist i måned. Hotel- og flypriser er generelt mere rimelige på dette tidspunkt, end de kan være i . Hvis du drømmer om at opleve atmosfæren i Veligandu Island under højsæsonen, så book din rejse i . I er der som regel mere fredeligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Veligandu Island?
Selvom priserne kan variere, anbefaler vi normalt, at du booker dit fly så tidligt som muligt. De fleste internationale flybilletter er tilgængelige på Expedia op til 12 måneder i forvejen. Hvis du er nødt til at planlægge i sidste øjeblik, kan du stadig være heldig. Billigere billetter til Veligandu Island kan dukke op kun få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Veligandu Island på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at booke din rejse til Veligandu Island, men hvordan din pakkerejse skal sættes sammen, kommer helt an på dig. Vælg blandt en kombination af billeje, hoteller og flyrejser. Leder du efter udflugter og oplevelser til din tur? Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje endnu mere. Lige meget hvilket budget du har, findes der en pakkerejse, som passer til dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Veligandu Island?
At booke alle delene af din ferie samlet er en af de nemmeste måder at spare penge på. Kombiner billeje, flybilletter og hoteller i én samlet pakkerejse. Og der er ikke kun hoteller. Expedia tilbyder alle mulige overnatningssteder, f.eks. Ferieboliger som hytter i bjergene og rummelige byhuse. Mulighederne er næsten uendelige!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Veligandu Island hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge fra på verdensplan. Med så mange valgmuligheder bliver det ikke svært at finde det rette flyselskab, der kan klare flyveturen til Veligandu Island.
Kan jeg rejse til Veligandu Island i øjeblikket?
For at få sidste nyt om rejser til Veligandu Island kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her finder du information om rejserestriktioner, krav til karantæne m.m.