Rejser til Fulidhoo 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Mest populære hoteller i Fulidhoo

Thundi Sea View
Thundi Sea View
3 out of 5
Stella, Sosun Magu, Fulidhoo, 10010
Prisen er 1.575, kr pr. nat fra 6. apr. til 7. apr.
1.575, kr
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
9,2/10 Wonderful! (26 anmeldelser)
Your ideal island getaway
"I was greeted on the pier as I exited the boat. I received a quick tour of the island as we approached the guest house. A glass if fresh squeezed passion fruit juice was handed me as I was signed in. My room was on the bottom floor, as I entered the fully air conditioned room, I was shown the lights, ..."

Anmeldelse fra 28. jan. 2020

Thundi Sea View
Luau Beach Inn
Luau Beach Inn
3 out of 5
Dheyliyaage, Sosun Magu, Fulidhoo, 10010
9,4/10 Exceptional! (12 anmeldelser)
Ren afslapning
"Super dejligt sted. Du skal være indstillet på, at der ikke er så meget at foretage sig, andet end afslapning, bade, snorkle, hygge, spise og så selvfølgelig de muligheder der er med at fiske, snorkling og forskellige aktiviteter til vands. Alt i alt et dejlig sted."

Anmeldelse fra 27. sep. 2018

Luau Beach Inn
Sancia Lodge
Sancia Lodge
3 out of 5
Beach Road, Fulidhoo, 01001
7,2/10 Good! (8 anmeldelser)
Malo
"No cumplía con los servicios que la habitación prometía tener, es un edificio en remodelación o construcción y la energía eléctrica se cortaba a menudo, wifi nunca anduvo. Los chicos atienden muy amablemente pero el lugar deja mucho que desear."

Anmeldelse fra 10. jan. 2020

Sancia Lodge
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Fulidhoo?
Skræddersy din pakkerejse til Fulidhoo fra priser så lave som . Vælg mellem enhver kombination af udlejningsbil, flyrejse og hotel for at sammensætte lige præcis den rejse, du har gået og længtes efter. Husk at tilføje en oplevelse eller to!
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Fulidhoo?
Det kan du helt sikkert, og vi står klar til at hjælpe. Du kan muligvis afbestille og ombooke din pakkerejse til Fulidhoo uden omkostninger inden for 24 timer fra reservationstidspunktet. Hvorimod hvis reservationen er fra tidligere end det, kan du blive opkrævet et gebyr af dit hotel, flyselskab eller biludlejningsfirma. Hvis livet stiller sig i vejen for din ferie, så kig nærmere på vores kundeserviceportal for at få flere oplysninger.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Fulidhoo?
Saml dit hotel og flyrejsen, tilføj yderligere elementer såsom biludlejning og oplevelser, og opnå besparelser. En pakkerejse til Fulidhoo gør det til en let sag at rejse uden at sprænge budgettet. Ikke nok med at du kan nyde godt af rabatter på dit eventyr – du har også et bredt udvalg inden for din rækkevidde. Når du booker via Expedia, kan du vælge mellem 500+ flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder over hele verden. Din drømmeferie begynder lige her.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Fulidhoo?
Det afhænger af luftfartsselskabet, men du kan i reglen finde internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder i forvejen. Selvom det som regel anbefales at booke i god tid, kan de heldige undertiden få fingrene i et billigt sæde kun få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Fulidhoo på Expedia?
Det afhænger bare af dig. Du kan vælge fra et udvalg af pakkerejser til Fulidhoo med for eksempel fly, udlejningsbil og hotel. Du kan også booke et hotel og en flyrejse eller en flyrejse og en udlejningsbil. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som udflugter og oplevelser. Uanset hvilken slags ferie i Fulidhoo du drømmer om, kan du se frem til besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Fulidhoo?
Når du booker dine hoteller, flyrejser og billeje samlet, nyder du godt af gode rabatter. Uanset om du er ved at planlægge en skiferie i en alpehytte, eller du foretrækker at overnatte i en lækker lejlighed i byen, kan Expedia gøre det muligt for mindre.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Fulidhoo hos Expedia?
Expedia har adgang til 500+ flypartnere over hele verden, så det kan du helt sikkert. Du skal bare vælge det flyselskab, du foretrækker, og arrangere din ideelle ferie til Fulidhoo.