Rejser til Bandos Island 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

De bedste tilbud på fly + hotel i Bandos Island

Cinnamon Dhonveli Maldives
Cinnamon Velifushi Maldives
Vakkaru Maldives
Taj Exotica Resort And Spa
Paradise Island Resort & Spa

Strandferie i Bandos Island

Gør dig klar til at udleve dine drømme på din ferie i Bandos Island. Tag en romantisk gåtur, nyd den spektakulære udsigt til havet, og find nogle flotte skaller på din rejse til Bandos Island. Blot 0,1 km fra centrum finder du Bandos Strand, der er et populært sted for mange rejsende. Se nærmere på vores pakkerejser til Bandos Island, og se, hvordan dit rejsebudget kan strækkes endnu længere!

Mest populære hoteller i Bandos Island

Bandos Maldives
Bandos Maldives
5 out of 5
North Male Atoll, Bandos Island, 08480
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.199, kr pr. nat fra 12. dec. til 13. dec.
2.199, kr
pr. nat
12. dec. – 13. dec.
4,5/5 Wonderful! (1.001 anmeldelser)
"15 minutters speedbådssejllads fra Male ligger Bandos. Hvad der gør bandos til et godt valg er husrevet, her er masser af fisk, hajer og rokker. Selve øen virker sine steder lidt slidt men har dog sin egen charme. Er der et område hvor der er plads til forbedring - er det maden, en større variation ..."

Anmeldelse fra 23. okt. 2021

Bandos Maldives
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
5 out of 5
Furanafushi Island, Furanafushi Island
Prisen er 2.556, kr pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
2.556, kr
pr. nat
1. dec. – 2. dec.
4,3/5 Excellent! (375 anmeldelser)
"If I could describe any property as Paradise on Earth, then this would be it. We have travelled widely and have stayed at some beautiful locations but the Sheraton Full Moon Resort and Spa is truly special. Right from the time of the complimentary ferry pick up at Velana International Airport to ..."

Anmeldelse fra 19. nov. 2022

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
OBLU XPErience Ailafushi - All Inclusive with Free Transfers
OBLU XPErience Ailafushi - All Inclusive with Free Transfers
3 out of 5
North Malé Atoll, Ailafushi, Kaafu Atoll
Prisen er 4.447, kr pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.
4.447, kr
pr. nat
28. nov. – 29. nov.
4,8/5 Exceptional! (8 anmeldelser)
"La water villa è spettacolare, assolutamente da provare Il cibo non è molto buono ma la struttura in generale è molto bella. Ci siamo trovati bene!"

Anmeldelse fra 20. nov. 2022

OBLU XPErience Ailafushi - All Inclusive with Free Transfers
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Bandos Island?
Skræddersy din pakkerejse til Bandos Island fra priser så lave som 14,914. kr. Vælg frit blandt alle kombinationer af udlejningsbil, flyrejse og hotel for at samle lige den ferie, du altid har drømt om. Husk at tilføje lidt oplevelser!
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Bandos Island?
Søg efter en flyrejse, der passer ind i dine planer, føj et overnatningssted til din reservation, og bliv klar over, hvor stor en besparelse, du kan opnå. Det er ganske enkelt. Med en pakkerejse til Bandos Island kan du spare en hel del på den kommende tur. Lige fra flyrejser og hoteller til biludlejning og oplevelser gør Expedia det utrolig let at rejse billigt. Og med 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder at vælge mellem verden over kommer du aldrig til at mangle valgmuligheder.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Bandos Island på?
Hvis dit budget ikke er så stort, er en god måned at holde ferie i Bandos Island. Til sammenligning er en dyr måned, hvor du kan forvente at betale mere, hvis du besøger stedet der. Hvis du gerne vil undgå alt for mange mennesker, kan du overveje at rejse afsted i . Det har dog også en særlig charme at rejse i højsæsonen. Bandos Island har virkelig meget at byde på i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Bandos Island?
Selvom ikke alle flyselskaber annoncer deres priser tidligt, kan du som regel sammenligne internationale flybilletter på Expedia op til 12 måneder frem. Her kan du få fingrene i nogle rigtig gode tilbud. Hvis du er ude i sidste øjeblik, kan du dog være heldig. Lave priser kan blive tilgængelige et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Bandos Island på Expedia?
Billeje, flyrejser og hoteller – vi sørger for det hele. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Bandos Island, så den passer perfekt til dig. Du skal bare bestemme, hvad du behøver. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre ting som oplevelser og aktiviteter. Jo mere du køber, jo mere sparer du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Bandos Island?
Så mange steder at udforske, så mange ting at opleve. Med en pakkerejse har du råd til mere. Sammensæt hoteller, flyrejser og billeje, og opnå besparelser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Bandos Island hos Expedia?
Med en pakkerejse bestemmer du helt selv. Uanset om du vil flyve til Bandos Island på første klasse eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere på verdensplan.
Kan jeg rejse til Bandos Island i øjeblikket?
Du kan finde info om karantænekrav, rejserestriktioner med mere for rejser til Bandos Island ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.