Rejser til Bandos Island 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Billede taget af Julie Barbon
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Strandferie i Bandos Island

Gør dig klar til at udleve dine drømme på din ferie i Bandos Island. Tag en romantisk gåtur, nyd den spektakulære udsigt til havet, og find nogle flotte skaller på din rejse til Bandos Island. Blot 0,1 km fra centrum finder du Bandos Strand, der er et populært sted for mange rejsende. Se nærmere på vores pakkerejser til Bandos Island, og se, hvordan dit rejsebudget kan strækkes endnu længere!

Mest populære hoteller i Bandos Island

Summer Beach Maldives
Summer Beach Maldives
4.5 out of 5
Boduthakurufaanu Magu, Malé, North Male Atoll, 20006
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.188, kr pr. nat fra 27. apr. til 28. apr.
1.188, kr
pr. nat
27. apr. – 28. apr.
9,6/10 Exceptional! (16 anmeldelser)
"Great customer service"

Anmeldelse fra 21. mar. 2023

Summer Beach Maldives
Bandos Maldives
Bandos Maldives
5 out of 5
North Male Atoll, Bandos Island, 08480
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.230, kr pr. nat fra 5. apr. til 6. apr.
2.230, kr
pr. nat
5. apr. – 6. apr.
9/10 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
"15 minutters speedbådssejllads fra Male ligger Bandos. Hvad der gør bandos til et godt valg er husrevet, her er masser af fisk, hajer og rokker. Selve øen virker sine steder lidt slidt men har dog sin egen charme. Er der et område hvor der er plads til forbedring - er det maden, en større variation ..."

Anmeldelse fra 23. okt. 2021

Bandos Maldives
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
5 out of 5
Furanafushi Island, Furanafushi Island
Prisen er 3.069, kr pr. nat fra 27. apr. til 28. apr.
3.069, kr
pr. nat
27. apr. – 28. apr.
8,6/10 Excellent! (409 anmeldelser)
"Simply beautiful island and great service"

Anmeldelse fra 16. mar. 2023

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Bandos Island?
Fra så lav en pris som kan du skræddersy din egen pakkerejse til Bandos Island. Du skal bare kombinere flyrejse, hotel og udlejningsbil, så du opnår rabat.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Bandos Island?
Det er svært at forudse, hvad morgendagen bringer, så derfor er det godt at vide, at du kan afbestille eller ændre i din pakkerejse til Bandos Island. Hvis reservationen blev foretaget inden for de seneste 24 timer, er du muligvis berettiget til refusion. Hvis reservationen er fra før da, opkræver hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet måske et gebyr. Tjek vores kundeserviceportal for at læse mere.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Bandos Island?
Hvis du kombinerer dine reservationer gennem Expedia, kan du opnå besparelser. Med 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele kloden kan din pakkerejse til Bandos Island sammensættes præcist, så den passer til dit budget. Med de ekstra penge, du har sparet, kan du overveje at inkludere en eller to spændende oplevelser og udflugter. Det er den nemmeste måde at opnå endnu flere tilbud. Din ønskeferie til Bandos Island er endnu tættere på, end du tror!
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Bandos Island?
Det kan være svært at ramme det perfekte tidspunkt at købe flybilletter på, men generelt siger vi jo tidligere, jo bedre. Mange internationale flyrejser på Expedia kan bookes op til et år i forvejen. Hvis du ikke kan booke tidligt, skal du dog ikke gå i panik. Rabatpriser kan dukke op kun få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Bandos Island på Expedia?
Expedia har alt, hvad du skal bruge for at tilrettelægge din tur til Bandos Island, men hvad din pakkerejse skal omfatte, afhænger kun af dig. Vælg fra en hvilken som helst kombination af hoteller, flyrejser og billeje. Leder du efter nogle oplevelser og udflugter til din tur? Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje endnu mere. Uanset hvad du er til, er der et tilbud, som passer til dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Bandos Island?
Skræddersy tilbud, som passer til dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Flybilletter, hoteller og billeje – vi har det hele. Du kan spare en pæn skilling bare ved at kombinere dine reservationer. Uanset om du skal afsted på skiferie i Alperne eller slappe af på en solbeskinnet strand, er din perfekte ferie kun et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Bandos Island hos Expedia?
Ja – og det er det smarte ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan selv bestemme fly, hotel med mere. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flyselskaber i hele verden, så du har massevis af valgmuligheder, når du arrangerer din ferie til Bandos Island.