Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Ferie på Bali

Få nye kræfter på idylliske strande, udforsk mystiske templer, oplev gallerier, eller cykl gennem det frodige landskab på denne berømte ø i det indonesiske øhav.

Balis attraktioner tiltrækker mange forskellige mennesker – lige fra backpackere og udstationerede personer til familier og folk på bryllupsrejse. Denne afslappede tropiske ø er blevet verdenskendt for sine smukke strande, kuperede bjerge og enestående kulturelle, spirituelle og kunstneriske stemning.

Bali passer til ethvert budget, afhængigt af dine behov. Du kan bo på et resort eller et hotel og bestille en rundrejse, hyre en privat guide, hoppe i en taxi eller på en bus. Du kan også leje en cykel, motorcykel eller bil for at komme rundt.

Øens mest berømte strande ligger i det nordlige Kuta, som kun er en kort køretur fra den internationale lufthavn i Balis hovedstad, Denpasar. Strandene ved Kuta og Legian er et paradis for surfere.  Byerne Kuta og Legian byder på masser af underholdning i form af markeder, barer, vandland og spisesteder. På østkysten finder du Sanur-stranden, som er meget populær blandt familier på grund af den mere rolige atmosfære.

Tilbring et par dage inde i landet, og oplev en mere kulturel side af Bali blandt rismarker og skovene ved landsbyen Tegallalang eller Ubud. Ubud er Balis kunstneriske hovedstad, og der er masser af spændende muligheder at vælge mellem, f.eks. Museum Puri Lukisan, Neka Art Museum, Don Antonio Blanco Museum og Arma Museum. Tag yogatimer, cykl langs rismarkerne, eller se makakaber på templets tag i Ubud Monkey Forest. Du må heller ikke gå glip af den mystiske elefantgrotte eller muligheden for at få en dukkert i badene ved Tirta Empul fra det tiende århundrede.

Syd for Ubud kan du møde dyrene i Bali Zoo og Bali Bird Park. Nord for Ubud midt på Bali ligger templet Gunung Kawi, som er hugget ind i bjerget.

I den sydlige del af Kuta finder du den idylliske Jimbaran-strand. Her kan du sidde med fødderne i vandet, mens du nyder et lækkert måltid med alt godt fra havet. På østkysten af den sydlige del af Kuta ligger Nusa Dua med Mengiat-stranden og Museum Pasifika. På sydvestkysten ligger Uluwatu-templet på toppen af forrevne klipper, som er det bedste sted på hele øen til at se Balis berømte solnedgang.


Guide til at udforske Bali


Bedste hoteltilbud i Bali

Se alle 3.998 hoteller i Bali
644 DKK
Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

Grand Mirage Resort & Thalasso Bali

Jalan Pratama 74 Tanjung Benoa, Nusa Dua
4,1
ud af 5 (baseret på 1.585 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette resort ligger på stranden i Kuta Selatan, kun 0,9 km fra Skildpaddeøen og 4,7 km from Nusa Dua strand. Derudover ligger Geger Strand og Bali Nusa Dua Kongrescenter ca. 5 km derfra.

285 DKK
Novotel Bali Ngurah Rai Airport

Novotel Bali Ngurah Rai Airport

Jalan Raya Ngurah Rai, Tuban
4,3
ud af 5 (baseret på 155 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i et forretningskvarter, kun 1,5 km fra Lippo Mall og ca. 5 km fra Kuta Strand og Tuban Strand. Derudover ligger Segara-stranden og Discovery Shopping Mall ca. 3 km derfra.

906 DKK
RIMBA Jimbaran BALI by AYANA

RIMBA Jimbaran BALI by AYANA

Karang Mas Estate, Jimbaran
4,7
ud af 5 (baseret på 378 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette resort med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Jimbaran, kun 4,9 km fra Udayana University og ca. 10 km fra New Kuta Green Park Vandland og Balangan Strand. Derudover ligger New Kuta Strand og Produce Market ca. 10 km derfra.

584 DKK
Bali Dynasty Resort

Bali Dynasty Resort

Jl. Kartika, Kuta
4,3
ud af 5 (baseret på 299 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Med et ophold på Bali Dynasty Resort i Kartika Plads har du direkte adgang til stranden. Dette resort ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder kun 10 minutters gang fra Discovery Shopping Mall, Tuban Strand og Waterbom Park. Derudover ligger Hollands Æreskonsulat og Malaysias Æreskonsulat ca. 5 km derfra.

394 DKK
Grand Inna Kuta

Grand Inna Kuta

Jl Pantai Kuta No 1 Kuta, Kuta
4,0
ud af 5 (baseret på 725 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger på stranden i Kuta Centrum, kun 10 minutters gang fra Kuta Square og Kuta Strand. Derudover ligger Carrefour Plaza Kuta og Tuban Strand ca. 3 km derfra.

342 DKK
Kuta Paradiso Hotel

Kuta Paradiso Hotel

Jl. Kartika Plaza, Kuta
4,1
ud af 5 (baseret på 1.540 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Kartika Plads, kun 15 minutters gang fra Kuta Teater og Kuta Strand. Derudover ligger Carrefour Plaza Kuta og Tuban Strand ca. 3 km derfra.

821 DKK
Grand Hyatt Bali

Grand Hyatt Bali

Kawasan Wisata Nusa Dua BTDC, Nusa Dua
4,2
ud af 5 (baseret på 489 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Med et ophold på Grand Hyatt Bali i BTDC Turistinformation har du direkte adgang til stranden. Dette hotel ligger i et område med direkte forbindelse til konferencecentret, mindre end 2 km fra Bali Collection Shopping Centre og Nusa Dua strand. Derudover ligger Geger Strand og Bali Nusa Dua Theater 10 minutter derfra.

1,628 DKK
W Bali - Seminyak

W Bali - Seminyak

Jl. Petitenget, Seminyak
4,7
ud af 5 (baseret på 687 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Reserver et ophold lige ud til stranden på W Bali - Seminyak i Hjertet af Legian. Dette hotel ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, mindre end 2 km fra Petitenget-templet og Seminyak Square. Derudover ligger Legian strand 4,5 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.