Rejser til Nusa Dua 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Nusa Dua samlet, og spar penge

De bedste tilbud på fly + hotel i Nusa Dua

Ubud Wana Resort
WakaGangga
Candi Beach Resort and Spa
The Udaya Resorts and Spa
Puri Wulandari a Boutique Resort and Spa

Besøg Nusa Dua

Søg efter de bedste steder og områder i Nusa Dua, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Nusa Dua

Mest populære hoteller i Nusa Dua

SOL by Meliá Benoa Bali
SOL by Meliá Benoa Bali
5 out of 5
Jalan Pratama Tanjung Benoa, Nusa Dua, Bali
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 325, kr pr. nat fra 25. okt. til 25. okt.
4.1/5 Very Good! (560 anmeldelser)
Great value and super service!
"Just spend 13 nights at the Sol Beach House Benoa and I can do nothing else than recommend this hotel highly. Upgraded my stay with the Blue All Inclusive at arrival, which I can only recommend. Absolutely a fair deal that gives you the freedom to get what you want or need whenever you desire it. ..."

Anmeldelse fra 23. sep. 2017

SOL by Meliá Benoa Bali
The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa, Nusa Dua, Bali
The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa, Nusa Dua, Bali
5 out of 5
Kawasan Pariwisata Lot N2, Nusa Dua, Bali
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 547, kr pr. nat fra 24. okt. til 24. okt.
4.6/5 Wonderful! (998 anmeldelser)
Fint ophold
"Overordnet set en god oplevelse og et dejligt hotel med et super personale. Et par minusser hvis man skal være så uartig: Der er meget dyrt (men det er en generel ting på Nusa Dua), nogle af poolsene som er dem man har adgang til fra værelserne er beskidte og bunden trænger til at blive fixet."

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

The Laguna, a Luxury Collection Resort & Spa, Nusa Dua, Bali
Meliã Bali
Meliã Bali
5 out of 5
Kawasan Wisata, BTDC Lot 1, Nusa Dua, Bali
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 492, kr pr. nat fra 24. okt. til 24. okt.
4.3/5 Excellent! (827 anmeldelser)
"Rigtig hyggelig sted med masser af aktivitetsmuligheder og rigtig god strand. Det er svært at finde dårlige ting på hotellet, alt i alt er det perfekte sted i paradis"

Anmeldelse fra 28. nov. 2019

Meliã Bali
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Nusa Dua

Det er blevet tid til at pakke kufferten og slappe af ved havet på en ferie i Nusa Dua. Smuk kyststrækning er der masser af på en rejse til Nusa Dua – Nusa Dua strand (1 km væk) er et rigtig godt eksempel. Det kan være en god idé at booke et hotel i nærheden. Hvis du har brug for flere muligheder, er der masser af rejsende i området, som også booker pakkerejser i Nusa Dua i nærheden af Geger Strand og Mengiat Strand.

Godt at vide om Nusa Dua

  • Book en ferie ved vandet, og lad hverdagens stress forsvinde med havbrisen. Tag et kig på vores strandhoteller i Nusa Dua, og oplev den fredelige atmosfære.
  • Vores villaer som f.eks. The Shanti Residence, Nusa Dua og Kayumanis Nusa Dua Private Villa & Spa er populære blandt alle typer rejsende. Tjek faciliteterne, og glæd dig til din ferie i Nusa Dua!
  • Godt 2.500 mennesker bor i Nusa Dua. Hvis du leder efter nogle tips til, hvad du kan opleve her, kan du falde i snak med et par af de lokale. Vores side med oplevelser i Nusa Dua er også en god ressource.
  • Tilbud på rejser til Nusa Dua er en nem måde at spare penge på til spændende oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Tanjung Benoa, Bali Nusa Dua Kongrescenter og Waterblow bør være allerøverst på dit dagsprogram.

Ofte stillede spørgsmål