Rejser til Indonesien

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Indonesien samlet, og spar penge

Populære destinationer i Indonesien

De bedste tilbud på fly + hotel i Indonesien

The Santai - CHSE Certified
Villa Zanissa
Sol Bella Villa
Ubud Hills Villas & Resort
Dedary Resort Ubud

Mest populære hoteller i Indonesien

Hard Rock Hotel Bali - CHSE Certified
Hard Rock Hotel Bali - CHSE Certified
5 out of 5
Jalan Pantai Banjar Pande Mas, Kuta, Bali, 80361
Prisen er 1.072, kr pr. nat fra 26. okt. til 27. okt.
4,1/5 Very Good! (993 anmeldelser)
Ok hotel nice pool area
"nice hotel a little outdated, not much to do with hard-rock anymore, more soft-rock for families"

Anmeldelse fra 26. jun. 2019

Bintang Bali Resort
Bintang Bali Resort
4.5 out of 5
JL Kartika Plaza, Kuta, Bali, 80361
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 490, kr pr. nat fra 29. sep. til 30. sep.
4,1/5 Very Good! (376 anmeldelser)
Kæmpe resort med skøn pool!
"Kæmpe resort med alle faciliteter, venligt personale og god service. Hotellet er måske ikke helt "up to date" hvad angår interiør og menu i restauranten, men vores værelse var dejlig stort med en kæmpe seng, køleskab og balkon. Morgenmadsbuffeten var ok og inkl. i prisen. Super lækker poolområde ..."

Anmeldelse fra 18. jun. 2019

Anara Airport Hotel
Anara Airport Hotel
3.5 out of 5
Jl.Terminal 3 International Mezzanine Fl, Tangerang, Banten, 15126
Prisen er 555, kr pr. nat fra 28. sep. til 29. sep.
4,4/5 Wonderful! (121 anmeldelser)
"Clean, quiet, comfortable and convenient."

Anmeldelse fra 17. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Indonesien?
Den billigste pakkerejse til Indonesien kan fås til 14,173. kr, så din drømmerejse kan blive til virkelighed, uden at det koster det vide ud af øjnene. Du kan kombinere flyrejse, hotel, biludlejning med mere for at sammensætte pakkerejsen, så den passer dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Indonesien?
Find en flyrejse, der passer ind i dit program, føj et overnatningssted til din reservation, og bliv klar over, hvor stor en besparelse, du kan opnå. Det er ganske nemt. Med en pakkerejse til Indonesien kan du spare en hel del på den næste ferie. Lige fra flyrejser og hoteller til oplevelser og biludlejning gør Expedia det utrolig let at rejse billigt. Og med 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder at vælge imellem på verdensplan kommer du ikke til at mangle valgmuligheder.
Hvor skal jeg overnatte i Indonesien?
Jakarta er en god destination at inkludere i rejseplanen. Her kan du finde kendte seværdigheder, som blandt andre Nationalmonument og Taman, indonesisk miniaturepark. Kuta drager også mange globetrottere, der ønsker at udforske nogle af de mest interessante seværdigheder i Indonesien. Nogle af dem er Kuta Strand og Tuban Strand.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Indonesien?
Hvis vi snakker overnatningssteder i Seminyak med behagelige senge og god service, kan du kigge nærmere på Four Points by Sheraton Bali Seminyak og Golden Tulip Devins Seminyak. Hvis du også regner med at besøge Jakarta, kan du se frem til en skøn nats søvn hos Swift Inn Aeropolis Airport eller Ascott Kuningan Jakarta.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Indonesien på?
Månederne er kendt for at være ferietid i Indonesien, mens normalt er mere stille. Hvis du leder efter det bedste tilbud på din rejse til Indonesien, så overvej at kigge i måned. Det er også værd at huske, at som regel er det allerdyreste tidspunkt på året at besøge dette sted på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Indonesien?
Når du booker din flybillet tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. Mange luftfartsselskaber har priser op til 12 måneder inden afrejse. Dette er som regel det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan billige tilbud på rejser til Indonesien også blive tilgængelige et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Indonesien på Expedia?
Det kommer an på dig. Du kan vælge imellem et udvalg af pakkerejser til Indonesien med f.eks. Hotel, fly og udlejningsbil. Du kan også booke et hotel og en flyrejse eller en flyrejse med en udlejningsbil. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som aktiviteter og oplevelser. Uanset hvilken rejse til Indonesien du har i tankerne, kan du opnå besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Indonesien?
En pakkerejse med Expedia kan skræddersys til dine behov og er en nem måde at få pengene til at række længere på. Hvor meget du inkluderer er helt op til dig. Billeje, hoteller og flyrejser – find lige præcis den kombination, der passer til dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Indonesien hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du helt selv bestemme. Uanset om du foretrækker at flyve til Indonesien på første klasse eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber i hele verden.
Kan jeg rejse til Indonesien i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at finde opdaterede oplysninger vedrørende rejserestriktioner og karantænekrav for Indonesien.

Populære steder at besøge