Billige flybilletter til Sri Lanka

Populære byer at besøge i Sri Lanka

Billigste flyrejser til Sri Lanka

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.852, kr for en enkeltbillet og 5.386, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Oman Air
Qatar Airways
Air India
Turkish Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Air India
Etihad Airways
Lufthansa
Air France
British Airways

Rejse til Sri Lanka

Expedia tilbyder flyrejser til Sri Lanka, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Sri Lanka eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Sri Lanka på grund af COVID-19?
Gennemlæs vilkårene og betingelserne for det flyselskab, du overvejer, hvis du ikke har booket endnu. Benyt vores kundeservice, hvis du allerede har sikret dig en flybillet til Sri Lanka. Her vil du finde information, der kan gøre dig klogere på, hvilke COVID-19-politikker der er relevante for din reservation, og vejlede dig om de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Sri Lanka?
Søg efter budgetvenlige flybilletter til Sri Lanka, og marker feltet “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Så bliver det ikke nemmere! Vi forstår, at planer kan ændre sig, og at fleksibilitet er væsentligt, så du kan roligt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Sri Lanka under COVID-19?
COVID-19 har muligvis ændret den måde, vi rejser på, men pandemien har ikke sat en stopper for vores eventyrlyst. Her er nogle råd til, hvordan du klarer de nyeste rejseudfordringer:

  • Før du booker en flybillet, bør du finde ud af, om der gælder nogen rejseforbud eller -restriktioner – både for dit afrejsested og din destination. Få de nyeste oplysninger ved at tjekke de officielle rejsevejledninger.
  • Ifølge kravene skal du bære mundbind under din rejse, herunder i sikkerhedskontrollen. Vær klar til at trække dit mundbind ned, når personalet beder dig om det, så din identitet kan blive kontrolleret.
  • Giv ikke dit boardingkort (elektronisk eller papir) direkte til lufthavnspersonalet. I stedet for skal du anbringe det foran læseren og holde det op, så medarbejderen kan se det.
  • Det er tilladt at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den op til røntgenkontrol.
  • Læg dine personlige ejendele (såsom din telefon og pung) i din håndbagage i stedet for en bakke for at reducere smittespredning i sikkerhedskontrollen.
  • Hvis du skal have mad med ombord på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette mindsker sandsynligheden for, at en medarbejder bliver nødt til at røre ved din håndbagage eller fødevarebeholder for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Sri Lanka?
Book din rejse i god tid for at få et godt tilbud til Sri Lanka. Du kan også benytte Expedias funktion “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her vil du få vist de billigste priser for lignende datoer. I løbet af de sidste syv dage var 5.386, kr den bedste pris for en flyrejse til Sri Lanka.
Hvor meget koster en flyrejse til Sri Lanka?
Prisen for en returbillet til Sri Lanka i løbet af de sidste syv dage svingede mellem 5.386, kr og 6.218, kr. Hvis du skulle have haft en enkeltbillet fra København (CPH), kunne du have fået fingrene i en billig billet fra blot 2.852, kr.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Sri Lanka?
Som hovedlufthavnen i Sri Lanka er der cirka 1189, der lander på landingsbanen i Colombo (CMB-Bandaranaike Intl.) hver måned. Søg efter det helt rigtige tilbud, reserver sædet i flyet, og gør klar til at nyde godt af dette populære område.
Hvor meget koster en flybillet til Sri Lanka?
I løbet af de sidste syv dage lå prisen for en flybillet til Sri Lanka mellem 5.386, kr og 6.218, kr. Priserne stiger typisk, efterhånden som rejsedatoen nærmer sig, så hold udkig efter et prisvenligt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Sri Lanka?
For at få fingrene i billige billetter til Sri Lanka kan du booke din ferie i Oktober, når priserne på flybilletter tager et dyk. Hvilken årstid er dyrest? I Danmark er det juli, august og december.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Sri Lanka på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Sri Lanka.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Sri Lanka med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Sri Lanka. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Sri Lanka!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Sri Lanka under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Sri Lanka tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Sri Lanka, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.