Billige flybilletter til Nepal

Billigste flyrejser til Nepal

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 3.569 kr. for en enkeltbillet og 6.502 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair
Finnair
LOT-Polish Airlines
Turkish Airlines
Finnair
Turkish Airlines
Turkish Airlines
LOT-Polish Airlines
Finnair
Finnair

Rejse til Nepal

Expedia tilbyder flyrejser til Nepal, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Nepal eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Nepal?
Søg efter billige flyrejser til Nepal, og klik derefter på “Intet ændringsgebyr” lige under “Fleksible ændringspolitikker”. Det kan ikke gøres lettere. Vi forstår, at planer kan ændre sig, og at fleksibilitet er væsentligt, så du kan roligt booke hos Expedia.
Hvor finder jeg billige billetter til Nepal?
Du finder altid et godt tilbud med Expedia, men vores funktion til fleksible datoer gør det endnu mere enkelt. Indtast din foretrukne rejsedato, og klik på knappen “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne for at få vist de billigste priser for nærliggende dage. 6.502 kr. var den billigste pris for en flyrejse til Nepal i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Nepal?
Enkeltbilletter fra Billund (BLL) kunne bookes for kun 3.569 kr. i løbet af de sidste syv dage. I samme periode lå prisen for en returflybillet til Nepal mellem 6.502 kr. og 7.281 kr.. Hvis du finder et godt tilbud, bør du slå til – sådanne priser forsvinder hurtigt.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Nepal?
Du har rigeligt med valgmuligheder i Nepal. Når du har valgt din endelige destination i området, er det nemt at vælge en af disse førende lufthavne:

  • Kathmandu (KTM-Tribhuvan Intl.) - 2727 fly per måned.
  • Pokhara (PKR) - 425 fly per måned.
  • Biratnagar (BIR) - 377 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Nepal?
I løbet af de sidste syv dage kostede billetter til Nepal et sted mellem 6.502 kr. og 7.281 kr.. Prisen afhænger af afrejsedato- og tidspunkt, kabineklasse, flyselskab, og hvor tidligt billetten købes.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Nepal?
For at nyde godt af billige billetter til Nepal kan du overveje at booke din ferie i November, når priserne tager et dyk. Hvilken tid på året er dyrest? I Danmark er det i sommermånederne og under højtider.
Hvad er de bedste oplevelser i Nepal?

  • Begynd dit eventyr i Nepal i den populære by Kathmandu. Der er rigtig meget at se her, fra spændende seværdigheder som Pashupatinath-templet til fremragende mad, shopping, underholdning med mere.
  • Kathmandu er kendt for at have fugtigt subtropisk klima. Inden du rejser, kan du dog med fordel tjekke vejrforholdene under dit ophold. Uanset om det er tørt, regnfuldt, varmt eller koldt, er det altid klogt at være klar på alt.
  • Vælg Bharatpur som næste stop på turen. Denne by ligger 90 km vest for Kathmandu og rummer blandt andet Ghaila Ghari Community Forest, der er en af byens mest populære seværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Nepal på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Nepal.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Nepal med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Nepal. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Nepal!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Nepal under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Nepal tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Nepal, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Nepal

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair