Billige flybilletter til Nepal

Populære byer at besøge i Nepal

Rejse til Nepal

Expedia tilbyder flyrejser til Nepal, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Nepal eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Nepal på grund af COVID-19?
Vores kundeservice kan hurtigt give dig svar på de fleste rejserelaterede forespørgsler, herunder afbestillinger og ændringer af flyrejser grundet COVID-19. Vi anbefaler, at du gennemlæser flyselskabets vilkår og betingelser, før du booker dine flybilletter, for at få ro i sindet.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Nepal?
Søg efter billige flyrejser til Nepal, og klik derefter på “Intet ændringsgebyr” lige under “Fleksible ændringspolitikker”. Det kan ikke gøres lettere. Vi forstår, at planer kan ændre sig, og at fleksibilitet er væsentligt, så du kan roligt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Nepal under COVID-19?
COVID-19 har muligvis ændret den måde, vi rejser på, men pandemien har ikke bremset vores store rejselyst. Her er nogle råd til, hvordan du tackler de nye rejseudfordringer:

 • Tjek de regler, der gælder for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af lokale omstændigheder kan du muligvis ikke rejse, så glem ikke at tjekke, inden du booker.
 • Når du går gennem sikkerhedskontrollen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at kontrollere din identitet. Passagerer, som nægter at bære mundbind, kan blive nægtet adgang og pålagt bøder.
 • Undgå at give dit boardingkort direkte til lufthavnspersonalet. I stedet for bør du anbringe det foran scanneren og holde det op, så personalet kan se det.
 • Det er nu tilladt at medbringe en beholder med håndsprit i din håndbagage. Den må ikke indeholde mere end 350 ml, og du bliver nødt til at fjerne den fra din bagage, så den kan blive scannet.
 • Placer dine personlige ejendele (for eksempel nøgler, telefon og pung) i din håndbagage i stedet for en bakke for at mindske smittespredning i sikkerhedskontrollen.
 • Tag eventuelle madvarer op før røntgenkontrollen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at en lufthavnsmedarbejder skal røre og kontrollere dine ejendele.

Hvor finder jeg billige billetter til Nepal?
Du finder altid et godt tilbud med Expedia, men vores funktion til fleksible datoer gør det endnu mere enkelt. Indtast din foretrukne rejsedato, og klik på knappen “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne for at få vist de billigste priser for nærliggende dage. var den billigste pris for en flyrejse til Nepal i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Nepal?
Enkeltbilletter fra () kunne bookes for kun i løbet af de sidste syv dage. I samme periode lå prisen for en returflybillet til Nepal mellem og . Hvis du finder et godt tilbud, bør du slå til – sådanne priser forsvinder hurtigt.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Nepal?
Du har rigeligt med valgmuligheder i Nepal. Når du har valgt din endelige destination i området, er det nemt at vælge en af disse førende lufthavne:

 • Kathmandu (KTM-Tribhuvan Intl.) - 2727 fly per måned.
 • Pokhara (PKR) - 425 fly per måned.
 • Biratnagar (BIR) - 377 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Nepal?
I løbet af de sidste syv dage kostede billetter til Nepal et sted mellem og . Prisen afhænger af afrejsedato- og tidspunkt, kabineklasse, flyselskab, og hvor tidligt billetten købes.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Nepal?
For at nyde godt af billige billetter til Nepal kan du overveje at booke din ferie i , når priserne tager et dyk. Hvilken tid på året er dyrest? I Danmark er det i sommermånederne og under højtider.
Hvad er de bedste oplevelser i Nepal?

 • Begynd dit eventyr i Nepal i den populære by Kathmandu. Der er rigtig meget at se her, fra spændende seværdigheder som Pashupatinath-templet til fremragende mad, shopping, underholdning med mere.
 • Kathmandu er kendt for at have fugtigt subtropisk klima. Inden du rejser, kan du dog med fordel tjekke vejrforholdene under dit ophold. Uanset om det er tørt, regnfuldt, varmt eller koldt, er det altid klogt at være klar på alt.
 • Vælg Bharatpur som næste stop på turen. Denne by ligger 90 km vest for Kathmandu og rummer blandt andet Ghaila Ghari Community Forest, der er en af byens mest populære seværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Nepal på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Nepal.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Nepal med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Nepal. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Nepal!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Nepal under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Nepal tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Nepal, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.