Billige flybilletter til Rusland

Populære byer at besøge i Rusland

Rejse til Rusland

Expedia tilbyder flyrejser til Rusland, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Rusland eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Rusland på grund af COVID-19?
Tjek vilkårene og betingelserne for dit foretrukne flyselskab, hvis du ikke har booket endnu. Gå til vores kundeservice, hvis du allerede har købt din flybillet til Rusland. Her vil du finde oplysninger, der kan gøre dig klogere på, hvilke COVID-19-politikker der gælder for din reservation, og guide dig gennem de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Rusland?
Fleksibilitet er alfa og omega, når du rejser i disse dage. Derfor har vi tilføjet filteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at opspore fleksible og prisbillige flyrejser til Rusland. Det er til venstre på din skærm nedenfor “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Rusland under COVID-19?
COVID-19-udbruddet har ændret på, hvordan verden fungerer, på uendeligt mange måder, herunder hvordan vi rejser med ro i sindet. Disse tips vil hjælpe dig med at tackle alle de nye udfordringer og gøre dig klar til din tur til Rusland:

 • Tjek, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker din flyrejse. Tjek også, om der er nogen krav, du skal følge ved ankomst, såsom en COVID-19-test.
 • Hav dit mundbind på under helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Sikkerhedspersonalet vil bede dig om at justere dit mundbind for at bekræfte din identitet.
 • For at minimere risikoen for potentiel smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran læseren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit dokument direkte til en medarbejder.
 • Passagerer må medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den vil dog blive fjernet fra din taske eller kuffert for at blive undersøgt.
 • For at mindske smittespredning i sikkerhedskontrollen skal du lægge personlige ejendele såsom nøgler, pung, telefon og bælte i din håndbagage i stedet for i en bakke.
 • Opbevar dine madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og læg dem i en bakke. Når du tager madvarer ud af din håndbagage, er det mindre sandsynligt, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre ved din kuffert eller taske for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til Rusland?
Book i god tid, flyv med lavprisselskaber, og styr uden om højsæsonen – der er mange måder! En anden er at drage fordel af Expedias funktion til fleksible datoer. Søg efter billetter til Rusland, og se priserne for lignende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til Rusland kun .
Hvor meget koster en flyrejse til Rusland?
I løbet af de sidste syv dage kostede en returflybillet til Rusland så lidt som , mens den højeste pris lå på . Enkeltbilletter fra () i den samme periode kunne bookes for kun .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Rusland?
Hvilken lufthavn, du ankommer til i Rusland, afhænger af afrejsestedet og dit bestemmelsessted. Her er en liste over nogle af de mest populære lufthavne i området:

 • Moskva (SVO-Sheremetyevo) - 10741 fly per måned.
 • Moskva (DME-Domodedovo International) - 7898 fly per måned.
 • Skt. Petersborg (LED-Pulkovo) - 7072 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Rusland?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Rusland et sted mellem og . Priserne afhænger generelt af flere ting, herunder afrejsetidspunkt, flyselskab, kabineklasse, og hvor tidligt rejsen bookes.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Rusland?
Det billigste tidspunkt at købe billetter til Rusland på er , mens priserne stiger en del i juli, august og december. Gå uden om disse perioder, hvis du har et stramt budget.
Hvor lang er en flyrejse til Rusland?
Din afrejselufthavn bestemmer, hvor lang din flyrejse bliver. Nedenfor finder du et par af de mest populære indenrigsruter til Rusland og deres gennemsnitlige varighed.

 • Skt. Petersborg (LED-Pulkovo) til Moskva (SVO-Sheremetyevo) - 1 time og 26 minutter
 • Sochi (AER-Sochi International) til Moskva (SVO-Sheremetyevo) - 2 timer og 31 minutter
 • Jekaterinburg (SVX-Koltsovo) til Moskva (SVO-Sheremetyevo) - 2 timer og 35 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Rusland?

 • Skt. Petersborg er en stor by i Rusland, så der er en god chance for, at du vil tage hul på din tur her. Hvis det er tilfældet, får du travlt! Fra berømte seværdigheder som Statens Eremitagemuseum og Vinterpaladset til restauranter, museer og mere er der et væld af ting til at holde dig beskæftiget.
 • Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal have med udover pas og penge, så tjek den lokale vejrudsigt. Dette vil hjælpe dig med at vælge det rigtige tøj, der passer til vejret i Skt. Petersborg, som har fugtigt kontinentalt klima.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Rusland på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Rusland.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Rusland med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Rusland. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Rusland!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Rusland under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Rusland tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Rusland, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.