Billige flybilletter til London

Billigste flyrejser til London

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 180 kr. for en enkeltbillet og 610 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Vueling Airlines
Wizz Air UK
Wizz Air UK
easyJet
Wizz Air UK

Om London

Expedia-flyrejser til London

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til London fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

London er utrolig populær på grund af kulturen, de mange seværdigheder og shoppingmuligheder. Her finder du toneangivende mode og musik, historiske seværdigheder og fantastiske spisesteder. Når du først er ankommet i byen, har du fri adgang til lige præcis den seværdighed, du altid har drømt om at se. Gå f.eks. forbi Big Ben eller Buckingham Palace, tag på shopping i Camden Town, eller dans hele natten i Soho. Der er mange grønne områder i London, så hvis du trænger til en pause fra storbyens puls, kan du finde en rolig plet i en af de mange parker.

Flyrejser til London fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte fra alle de danske lufthavne til flere af lufthavnene i London. Hvis du flyver fra Billund, Aalborg eller Aarhus, kan du flyve direkte til Stansted eller Gatwick, og hvis du flyver fra Københavns Lufthavn, kan du flyve direkte til Stansted, Heathrow eller Gatwick. Der er tilmed ofte billige flybilletter. Der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, kan du vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til. Det tager ca. 2 timer at flyve direkte til London, afhængigt af afrejselufthavn. Transporttiden med mellemlandinger varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til London Heathrow Airport

Lufthavnen ligger ca. 22 km fra London og er en af verdens travleste lufthavne målt på international passagertrafik. Du kommer nemt fra lufthavnen til centrum af London med eksprestoget, der kører direkte til Paddington med afgange hvert. 15. minut. Der kører også et tog med stop på alle stationer. Du kan også vælge at tage en ekspresbus eller en bybus. Der er også mulighed for at tage en taxi, eller du kan leje en bil og selv køre til byen og dit hotel.

Flyrejser til London Stansted Airport

Lufthavnen ligger ca. 56 km fra London og er den fjerde travleste i hele Storbritannien. Der er flere gode transportmuligheder fra lufthavnen til London. Du kan tage en bybus eller en ekspresbus, som kører hvert 15.-20. minut. Du kan også tage en lufthavnstaxi, som du enten kan forudbetale eller betale ved ankomst. Prisen ligger fast og aftales på forhånd. Toget kører direkte fra lufthavnen til London, og stationen ligger lige under terminalbygningenl.

Rejsetips til London

Du kan med fordel booke billetter hjemmefra til de seværdigheder, du vil se. På den måde kan du springe køen over, når du ankommer ved seværdigheden.

Hvis du booker billige flybilletter til London og samtidig lejer en bil eller booker et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Englands fantastiske og spændende hovedstad. Book din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i London?
London har indtil flere lufthavne, men de fleste vælger at flyve til London (LHR-Heathrow).
Hvor langt ligger Heathrow Lufthavn (LHR) fra London?
London (LHR-Heathrow) befinder sig 25 km fra hjertet af London, så gør dig klar til at skulle ud på en lille køretur ind til centrum af byen.
Kan jeg flyve til London i øjeblikket?
Tjek vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om de gældende rejserestriktioner for London, inden du ankommer. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til London?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til London, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til London med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til London, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til London?
Der findes samlet set 110 flyselskaber, der har flyforbindelser til London fra intet mindre end 361 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til London?
KLM, British Airways og Flybe er nogle af de flyselskaber, der oftest flyver til London. Langt de fleste fly ankommer fra Oud-Zuid, eftersom KLM har mange afgange herfra.
Hvor mange direkte fly er der til London?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig rejse til London? Med 10.498 direkte fly hver uge er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til London fra?
Passagerer flyver oftest fra Dublin, Den gamle bydel og Den gamle by, når de skal til London.
Hvor lang tid tager det at flyve til London Lufthavn?
Hvis du skal flyve til London fra Dublin, kan du se frem til en rejsetid på 1 time og 21 minutter. Hvis rejsen går fra Den gamle bydel, kan du forvente at skulle sidde i flyveren i 2 timer og 50 minutter. Fra Den gamle by tager det 3 timer og 2 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til London?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, rutinerede rejsende har i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Flypriser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser fra forskellige flyselskaber. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe billetterne. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du ser en god pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til London?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen til en hyggelig oplevelse. Følg vores råd, så du kan stryge igennem lufthavnskontrollen og nydt godt af London, nærmest før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en nem rejseoplevelse er at være velorganiseret. Start med det mest nødvendige: pas, rejsedokumenter, kreditkort og eventuelle medikamenter. Derudover kan du tage nogle ting med, som du kan beskæftige dig med undervejs, såsom diverse elektronisk udstyr eller et par blade. Det kan også være smart at sørge for at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par høretelefoner. Selvfølgelig skal du ikke glemme at lægge lidt toiletsager som tandbørste, læbepomade og lidt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men en generel tommelfingerregel er at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, barberblade, brændstof og fyrværkeri. Sportsudstyr som skøjter og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom skydevåben og sværd, må heller ikke komme med om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyet er ikke det mest oplagte sted til et modeshow. Ifør dig behageligt lag på lag-tøj, og glem ikke at pakke en trøje, da det kan blive køligt i kabinen på lange flyture. Lukkede, flade sko er også et godt valg.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved langdistancefly muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå dette bør du udnytte muligheden for at gå lidt rundt for at strække benene. Støttestrømper er også en nem måde at formindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til London?
Det er enkelt nok, ved at forberede dig i forvejen. Vi har sammensat nogle tips til at komme let gennem lufthavnskontrollen. London kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sørg for at have boardingkort og pas let tilgængelige. Det er nemlig det første, du vil blive bedt om i sikkerhedskontrollen.
  • Derefter skal både håndbagagen og dig scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du tage eventuelle genstande af, der kan få alarmen til at reagere. Personlige ejendele som jakke, bælte og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Alle slags elektronisk udstyr, herunder telefon og tablet, skal derudover scannes hver for sig.
  • Fjern væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Det er også muligt, at du bliver bedt om at tage dine sko af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være en smart idé at iføre dig lette gummisko.
  • Knive og andre skarpe genstande er ikke tilladt i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til London
Destinationslufthavn
Gatwick
Destinationslufthavnens IATA-kode
LGW
Destinationsby
London
Pris for flyrejse tur-retur
493 kr.

Populære flyrejser til London

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 180 kr. for en enkeltbillet og 610 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd