Starten af hovedsektionen

Billigste flyrejser til London

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Dec 22, 2019

Nej

Aug 3, 2019

Forsinkelse på 30 min

Aug 2, 2019

OK til prisen!

Jun 11, 2019

Gratis kaffe

Jun 5, 2019

Alt i alt en meget fin tur. Alt klappede

May 31, 2019

ALT koster ekstra. Det er lidt plat.

Apr 17, 2019

Alt gik let og smertefrit dejligt med indtjek hjemmefra 😉

Apr 13, 2019

Der var lidt udfordringer for personalet med passagerlisterne der forsinkede is en time inden vi overhovedet lettede fra Billund :-(

Apr 6, 2019

Wifi bør være gratis for ALLE passagerer, eller fjern skiltene på sæderne i Sas Go, for det der med at tingene står med småt på et skilt i lommen det er så åndssvagt og lige lovligt lummert

Feb 2, 2019

Kaffe/te burde være gratis ombord som SAS

Om London

Expedia-flyrejser til London

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til London fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

London er utrolig populær på grund af kulturen, de mange seværdigheder og shoppingmuligheder. Her finder du toneangivende mode og musik, historiske seværdigheder og fantastiske spisesteder. Når du først er ankommet i byen, har du fri adgang til lige præcis den seværdighed, du altid har drømt om at se. Gå f.eks. forbi Big Ben eller Buckingham Palace, tag på shopping i Camden Town, eller dans hele natten i Soho. Der er mange grønne områder i London, så hvis du trænger til en pause fra storbyens puls, kan du finde en rolig plet i en af de mange parker.

Flyrejser til London fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte fra alle de danske lufthavne til flere af lufthavnene i London. Hvis du flyver fra Billund, Aalborg eller Aarhus, kan du flyve direkte til Stansted eller Gatwick, og hvis du flyver fra Københavns Lufthavn, kan du flyve direkte til Stansted, Heathrow eller Gatwick. Der er tilmed ofte billige flybilletter. Der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Hvis du bestiller en afgang med mellemlandinger, kan du vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til. Det tager ca. 2 timer at flyve direkte til London, afhængigt af afrejselufthavn. Transporttiden med mellemlandinger varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til London Heathrow Airport

Lufthavnen ligger ca. 22 km fra London og er en af verdens travleste lufthavne målt på international passagertrafik. Du kommer nemt fra lufthavnen til centrum af London med eksprestoget, der kører direkte til Paddington med afgange hvert. 15. minut. Der kører også et tog med stop på alle stationer. Du kan også vælge at tage en ekspresbus eller en bybus. Der er også mulighed for at tage en taxi, eller du kan leje en bil og selv køre til byen og dit hotel.

Flyrejser til London Stansted Airport

Lufthavnen ligger ca. 56 km fra London og er den fjerde travleste i hele Storbritannien. Der er flere gode transportmuligheder fra lufthavnen til London. Du kan tage en bybus eller en ekspresbus, som kører hvert 15.-20. minut. Du kan også tage en lufthavnstaxi, som du enten kan forudbetale eller betale ved ankomst. Prisen ligger fast og aftales på forhånd. Toget kører direkte fra lufthavnen til London, og stationen ligger lige under terminalbygningenl.

Rejsetips til London

Du kan med fordel booke billetter hjemmefra til de seværdigheder, du vil se. På den måde kan du springe køen over, når du ankommer ved seværdigheden.

Hvis du booker billige flybilletter til London og samtidig lejer en bil eller booker et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Englands fantastiske og spændende hovedstad. Book din flyrejse allerede i dag!

Oplysninger om flyrejsen til London

Destinationslufthavn London
IATA-kode til destinationslufthavn LON

Populære flyrejser til London

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.