Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Her er vores guide til din rejse til London

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.
Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!


Guide til at udforske London


Bedste hoteltilbud

Se alle 3.035 hoteller i London
659 DKK
Tune Hotel Kings Cross, London

Tune Hotel Kings Cross, London

324 Gray's Inn Road, London
3,7
ud af 5 (baseret på 1.390 anmeldelser)
2.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i London City Centre, kun 2 km fra KoKo London, British Library og University of London. Derudover ligger Russell Square og The British Museum ca. 2 km derfra.

1,194 DKK
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
ud af 5 (baseret på 2.908 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i London, kun 5 minutters gang fra Sea Life London Aquarium, London Eye og London Dungeon. Derudover ligger Big Ben og Southbank Centre 10 minutter derfra.

303 DKK
ibis London Heathrow Airport

ibis London Heathrow Airport

112 Bath Road, Hayes
3,7
ud af 5 (baseret på 976 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Twickenham Stadium, Griffin Park Stadium og Syon Park. Derudover ligger Twickenham Stoop Stadium og Hampton Court Palace ca. 15 km derfra.

584 DKK
Hilton London Gatwick Airport

Hilton London Gatwick Airport

South Terminal Gatwick Airport, Gatwick
3,7
ud af 5 (baseret på 1.169 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger nær lufthavnen i Gatwick og er også tæt på Crawley Rådhus. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. St. John the Baptist Church og Hawth Theatre.

574 DKK
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
4,1
ud af 5 (baseret på 827 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra Archway Theatre og 2,6 km fra Lets Race. Derudover ligger Crawley Town Hall og County Mall Shopping Centre ca. 10 km derfra.

ibis budget London Barking

ibis budget London Barking

Highbridge Road, Barking
3,7
ud af 5 (baseret på 49 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2,7 km fra Boleyn Ground Stadium og ca. 10 km fra Excel Exhibition Centre og Victoria Road Stadium. Derudover ligger O2 Arena og Olympic Stadium ca. 15 km derfra.

570 DKK
Heathrow Hotel Bath Road

Heathrow Hotel Bath Road

The Grove, West Drayton
4,3
ud af 5 (baseret på 1.911 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 4,2 km fra Imagine Spa og 4,6 km fra Stockley Park. Derudover ligger London Motor Museum og Brunel University ca. 10 km derfra.

954 DKK
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
ud af 5 (baseret på 1.576 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.