Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Her er vores guide til din rejse til London

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.
Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Overnatningssteder i London

Eftersom det er nationens hovedstad, er det at finde et lækkert hotel i London forholdsvist problemfrit. Du finder i øjeblikket 1554 hoteller, som du kan booke online på Expedia.

Gå ikke glip af den fantastiske service på Bulgari Hotel, London, som ligger på 171 Knightsbridge, samt Mandarin Oriental Hyde Park, London, på 66 Knightsbridge. Hvis du havde noget andet i tankerne, er det værd at kigge nærmere på Sloane Square Hotel, som du finder på 7–12 Sloane Square, samt Montana Hotel London, på 67/69 Gloucester Road, hvilket er to lidt mere budgetvenlige alternativer i byen.

Ingen ferie til London ville være komplet uden et stop ved Tower of London. Hvis du foretrækker at overnatte tæt på denne hovedattraktion er Olive Níké Apartments og Andaz London Liverpool Street i nærheden.


Guide til at udforske London


Bedste hoteltilbud i London

Se alle 4.375 hoteller i London
DKK 941
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
ud af 5 (baseret på 1.181 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Belgravia, kun 5 minutters gang fra Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Derudover ligger Big Ben og Sloane Square ca. 2 km derfra.

DKK 503
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
4,2
ud af 5 (baseret på 3.824 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Gatwick, kun 2 km fra Archway Theatre og ca. 10 km fra Manor Royal Business Park og Crawley Town Hall. Derudover ligger County Mall Shopping Centre og Gatwick Aviation Museum ca. 10 km derfra.

DKK 1,049
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
ud af 5 (baseret på 9.020 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i London, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra.

DKK 373
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
4,3
ud af 5 (baseret på 5.631 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 4,6 km fra Stockley Park og ca. 15 km fra Windsor Castle og Twickenham Stadium. Derudover ligger Eton College og Thorpe Park ca. 15 km derfra.

DKK 835
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
ud af 5 (baseret på 3.864 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

DKK 786
Marlin Waterloo

Marlin Waterloo

111 Westminster Bridge Road, London
4,4
ud af 5 (baseret på 378 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette lejlighedshotel ligger i London (Lambeth), tæt på Imperial War Museum, London Dungeon og Big Ben. Sea Life London Aquarium og Coca-Cola London Eye ligger også i nærheden.

DKK 716
Sofitel London Gatwick

Sofitel London Gatwick

North Terminal, Gatwick
4,4
ud af 5 (baseret på 2.017 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette moderne, forretningsorienterede hotel er forbundet med Gatwick Lufthavns North Terminal via en overdækket gangsti. Londons centrum ligger 45 km væk og kan nås på 30 minutter med toget.

DKK 724
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

66-71 Lancaster Gate, London
3,9
ud af 5 (baseret på 4.448 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel i London ligger i gåafstand fra Hyde Park og Paddington Station. Kensington Palace og the Royal Albert Hall ligger begge 1,5 km fra hotellet.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.