Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Her er vores guide til din rejse til London

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.
Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Overnatningssteder i London

Eftersom det er nationens hovedstad, er det at finde et lækkert hotel i London forholdsvist problemfrit. Du finder i øjeblikket 1554 hoteller, som du kan booke online på Expedia.

Gå ikke glip af den fantastiske service på Bulgari Hotel, London, som ligger på 171 Knightsbridge, samt Mandarin Oriental Hyde Park, London, på 66 Knightsbridge. Hvis du havde noget andet i tankerne, er det værd at kigge nærmere på Sloane Square Hotel, som du finder på 7–12 Sloane Square, samt Montana Hotel London, på 67/69 Gloucester Road, hvilket er to lidt mere budgetvenlige alternativer i byen.

Ingen ferie til London ville være komplet uden et stop ved Tower of London. Hvis du foretrækker at overnatte tæt på denne hovedattraktion er Olive Níké Apartments og Andaz London Liverpool Street i nærheden.


Guide til at udforske London


Bedste hoteltilbud i London

Se alle 5.568 overnatningssteder i London
Park International Hotel DKK 700
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, London
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 2.113 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

  Park Plaza Westminster Bridge London DKK 1,182
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, London
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 9.554 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med spa ligger i Waterloo, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra.

   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras DKK 478
   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

   324 Gray's Inn Road, London
     
    3,8
    ud af 5 (baseret på 5.529 anmeldelser)
    2.5 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Camden, kun 2 km fra City, University of London, University of London og University College London. Derudover ligger British Library og Russell Square ca. 2 km derfra.

    The Strand Palace Hotel DKK 779
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, London
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 9.049 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i City of Westminster, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra.

     Sofitel London Heathrow
     Sofitel London Heathrow

     Sofitel London Heathrow

     Terminal 5, West Drayton
       
      4,6
      ud af 5 (baseret på 4.080 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

      Hyatt Place London Heathrow Airport
      Hyatt Place London Heathrow Airport

      Hyatt Place London Heathrow Airport

      The Grove, West Drayton
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 6.083 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 4,4 km fra Stockley Park og ca. 10 km fra London Motor Museum og Brunel University. Derudover ligger Windsor Castle og Frogmore House ca. 15 km derfra.

       Grange St. Paul's DKK 1,073
       Grange St. Paul's

       Grange St. Paul's

       10 Godliman Street, London
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 1.529 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i The City of London, kun 5 minutters gang fra St. Paul's Cathedral og London Stock Exchange. Derudover ligger Old Bailey og Globe Theatre 10 minutter derfra.

        BLOC Hotel Gatwick DKK 415
        BLOC Hotel Gatwick

        BLOC Hotel Gatwick

        South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
          
         4,2
         ud af 5 (baseret på 4.241 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Gatwick, kun 2,2 km fra Manor Royal Business Park og ca. 10 km fra Crawley Town Hall og County Mall Shopping Centre. Derudover ligger Gatwick Aviation Museum og Hawth Theatre ca. 10 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.