Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Her er vores guide til din rejse til London

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.
Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!


Guide til at udforske London


Bedste hoteltilbud i London

Se alle 7.791 overnatningssteder i London
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 999
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.647 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  Leonardo Hotel London Heathrow Airport DKK 276
  Leonardo Hotel London Heathrow Airport

  Leonardo Hotel London Heathrow Airport

  Bath Road, West Drayton
    
   4,0
   ud af 5 (baseret på 3.643 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Hillingdon, kun 15 km fra Brunel University, Windsor Castle og Twickenham Stadium. Derudover ligger Griffin Park Stadium og Royal Botanic Gardens, Kew ca. 15 km derfra.

   The Strand Palace Hotel DKK 628
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, London
     
    4,0
    ud af 5 (baseret på 9.746 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

    Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel DKK 354
    Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel

    Park Inn by Radisson London Heathrow Airport Hotel

    Bath Road, West Drayton
      
     3,9
     ud af 5 (baseret på 3.582 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger tæt på lufthavnen tæt på Stockley Park. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Twickenham Stadium og Twickenham Stoop Stadium.

     Sofitel London Heathrow DKK 880
     Sofitel London Heathrow

     Sofitel London Heathrow

     Terminal 5, West Drayton
       
      4,6
      ud af 5 (baseret på 4.709 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

      Hyatt Place London Heathrow Airport DKK 349
      Hyatt Place London Heathrow Airport

      Hyatt Place London Heathrow Airport

      The Grove, West Drayton
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 6.879 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 4,4 km fra Stockley Park og ca. 10 km fra London Motor Museum og Brunel University. Derudover ligger Windsor Castle og Frogmore House ca. 15 km derfra.

       Club Quarters Hotel, St. Paul's DKK 733
       Club Quarters Hotel, St. Paul's

       Club Quarters Hotel, St. Paul's

       24 Ludgate Hill, London
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 3.949 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Beliggende ved det historiske Stationers Hall er dette klublignende hotel inden for gåafstand til Tate Modern¨, Museum of London og Millennium Bridge.

        Park Plaza County Hall London DKK 887
        Park Plaza County Hall London

        Park Plaza County Hall London

        1 Addington Street, London
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 4.311 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger The Vaults og Jubilee Gardens 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Lambeth North Metrostation og Waterloo Metrostation.

         De bedste tilbud på fly + hotel