Rejser til London 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til London samlet, og spar penge

De bedste tilbud på fly + hotel i London

London Continental Hotel
Easyhotel South Kensington
Verv Islington
Best Western Plus Delmere Hotel
54 Queens Gate Hotel

Besøg London

Søg efter de bedste steder og områder i London, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om London

Mest populære hoteller i London

The President Hotel
The President Hotel
3.5 out of 5
56-60 Guildford Street, London, England, WC1N 1DB
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.133, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4/5 Very Good! (1.682 anmeldelser)
"Morgenmaden var kedelig og smagsløs. Men fyldestgørende."

Anmeldelse fra 12. sep. 2022

Zedwell Piccadilly Circus
Zedwell Piccadilly Circus
3 out of 5
Great Windmill Street, London, England, W1D 7DH
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 937, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
3,9/5 Good! (1.466 anmeldelser)
Småt men godt
"Meget små værelser med ikke meget privatliv, da man kan høre alt hvad der sker på badeværelset. Men lokaliteten er det hele værd, så central og fine omgivelser. Meget rent og skønt personale. Kan virkelig anbefales"

Anmeldelse fra 21. sep. 2022

The Royal National Hotel
The Royal National Hotel
4 out of 5
38-51 Bedford Way, London, England, WC1H 0DG
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.174, kr pr. nat fra 24. okt. til 25. okt.
3,8/5 Good! (3.406 anmeldelser)
Ok oplevelse
"Dejlig og nem check-in der kunne foretages via mobilen. Selve hotellet ser slidt ud, især gangene. Værelset vi havde var dog nyrenoveret og meget rent. Sengene var hårde og der kunne godt have været varmere dyner. Alt i alt en ok oplevelse!"

Anmeldelse fra 2. okt. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til London?
Gør dig endelig klar til at booke, for en ferie til London starter fra kun 2,455. kr. Når du samler flyrejse, hotel og udlejningsbil i en pakkerejse, kan du opnå de bedste priser.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til London?
Tænk bare på alle de ting, du kunne foretage dig i London med nogle ekstra penge. Hvis du samler dine forskellige reservationer i en pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Der er en masse muligheder, når du booker via Expedia. Du kan vælge mellem 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder på verdensplan. Uanset om du skal på ferie med hele familien eller på helt egen hånd, så kan det være bedre at planlægge det som en pakkerejse til London.
Hvor skal jeg overnatte i London?
London City Centre er et område i London, som rejsende ikke bør gå glip af. Hvis det er en prioritet at se Buckingham Palace og Tower of London, så kan det være en idé at finde et overnatningssted i denne bydel. En anden mulighed er City of Westminster. Herfra har du nem adgang til Marble Arch og London Zoo.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i London?
Mange rejsende, der besøger London, overnatter ofte i London City Centre. Central Park Hotel og The Rembrandt er blandt de populære muligheder i denne bydel. Men der er også andre spændende steder her i byen. City of Westminster er også et godt område, hvor du finder Central Park Hotel og Queens Park Hotel.
Hvilken årstid er den bedste at besøge London på?
Der er travlt i London i . Hvis du ikke er så meget til store folkemængder og foretrækker et roligere tempo, så er det måske bedre at booke turen til . Drømmer du om at have lidt luft i budgettet? Få mest muligt ud af mulighederne for at finde et tilbud i måned. I måned er almindeligvis det tidspunkt, hvor priserne bliver dyrere, og hotelpriserne ligger på deres højeste.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i London?
Nyd godt af det bredeste udvalg og de billigste priser, når du booker dit eventyr til London i god tid. Flyselskaber sælger generelt deres flyrejser omkring et år inden afrejse, så få fat på dit sæde så hurtigt som muligt. Når det er sagt, forpligter Expedia sig til at finde de allerbedste tilbud, så der er aldrig et dårligt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til London på Expedia?
Hoteller, flyrejser og billeje – du finder det hele her. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til London, præcis som du vil. Du skal bare bestemme, hvad du behøver. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre ting som oplevelser og aktiviteter. Jo mere du køber, jo mere kan du spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til London?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til London, kan du arrangere din ferie helt uden problemer. Og ikke nok med det – du sparer en pæn skilling, hvis du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en udflugt.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til London hos Expedia?
Med en pakkerejse er det dig, der bestemmer. Uanset om du går efter at flyve til London på økonomi- eller første klasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber fra hele verden.
Kan jeg rejse til London i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at finde de nyeste oplysninger vedrørende karantænekrav og rejserestriktioner for London.