Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Her er vores guide til din rejse til London

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.
Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!


Guide til at udforske London


Bedste hoteltilbud i London

Se alle 6.388 overnatningssteder i London
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 1.408
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.160 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Grosvenor Hotel DKK 1.024
  The Grosvenor Hotel

  The Grosvenor Hotel

  101 Buckingham Palace Road, London
    
   4,2
   ud af 5 (baseret på 1.870 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i London City Centre, kun 5 minutters gang fra Victoria Palace Theatre, Buckingham Palace og St. James Park. Derudover ligger Big Ben og Sloane Square ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Victoria Togstation, mens Victoria Metrostation ligger inden for 2 minutters gang.

   Leonardo Hotel London Heathrow Airport DKK 406
   Leonardo Hotel London Heathrow Airport

   Leonardo Hotel London Heathrow Airport

   Bath Road, West Drayton
     
    4,0
    ud af 5 (baseret på 3.335 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med spa ligger i Hillingdon, kun 15 km fra Brunel University, Windsor Castle og Twickenham Stadium. Derudover ligger Griffin Park Stadium og Royal Botanic Gardens, Kew ca. 15 km derfra.

    Sofitel London Heathrow DKK 883
    Sofitel London Heathrow

    Sofitel London Heathrow

    Terminal 5, West Drayton
      
     4,6
     ud af 5 (baseret på 4.409 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

     The Strand Palace Hotel DKK 1.109
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, London
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 9.411 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Covent Garden Market og Piccadilly Circus. Derudover ligger London Dungeon og Big Ben ca. 2 km derfra. Du kan gå til Charing Cross Undergrundsstation på 5 minutter og Covent Garden Metrostation på 6 minutter.

      ibis London Heathrow Airport DKK 340
      ibis London Heathrow Airport

      ibis London Heathrow Airport

      112 Bath Road, Hayes
        
       3,8
       ud af 5 (baseret på 4.166 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Hillingdon, kun 10 km fra Twickenham Stadium, Griffin Park Stadium og Syon Park. Derudover ligger Twickenham Stoop og Hampton Court Palace ca. 15 km derfra.

       Mondrian London DKK 1.285
       Mondrian London

       Mondrian London

       20 Upper Ground, London
         
        4,7
        ud af 5 (baseret på 1.376 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Royal National Theatre, Tate Modern og Southbank Centre. Derudover ligger London Dungeon og St. Paul's Cathedral 15 minutter derfra. Du kan gå til Southwark Metrostation på 8 minutter og Blackfriars Metrostation på 9 minutter.

        The Tower Hotel DKK 679
        The Tower Hotel

        The Tower Hotel

        St Katharine's Way, London
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 2.700 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Tower Bridge og Tower of London. HMS Belfast ligger 0,8 km derfra. Du kan gå til Tower Gateway Sporvognsstation på 7 minutter og Tower Hill Station på 9 minutter.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.