Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Her er vores guide til din rejse til London

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.
Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!


Guide til at udforske London


Bedste hoteltilbud i London

Se alle 3.280 hoteller i London
940 DKK
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
ud af 5 (baseret på 8.512 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i London, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra.

468 DKK
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
4,3
ud af 5 (baseret på 5.115 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Stockley Park, London Motor Museum og Brunel University. Derudover ligger Windsor Castle og Twickenham Stadium ca. 15 km derfra.

451 DKK
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
4,2
ud af 5 (baseret på 3.312 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2 km fra Archway Theatre og ca. 10 km fra Crawley Town Hall og County Mall Shopping Centre. Derudover ligger Gatwick Aviation Museum og Hawth Theatre ca. 10 km derfra.

769 DKK
Park Plaza London Riverbank

Park Plaza London Riverbank

18 Albert Embankment, London
4,2
ud af 5 (baseret på 3.244 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Kennington, kun 15 minutters gang fra Tate Britain, The Oval og Houses of Parliament. Derudover ligger Big Ben og London Dungeon ca. 2 km derfra.

Kings Cross Guesthouse

Kings Cross Guesthouse

36E Outram Place, London
1,6
ud af 5 (baseret på 44 anmeldelser)
2.0 ud af 5.0

Dette gæstehus ligger i Islington, kun 2 km fra KoKo London og British Library. Derudover ligger University of London og Russell Square ca. 3 km derfra.

945 DKK
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
ud af 5 (baseret på 3.661 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel i London Heathrow Airport er forbundet via en overdækket gangsti til Terminal 5. Det tager 20 minutter med toget at komme fra hotellet til det centrale London. Windsor Castle, Uxbridge, Legoland, Stockley Park og Thorpe Park ligger i nærheden.

842 DKK
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, London
4,0
ud af 5 (baseret på 8.311 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i City of Westminster, kun 5 minutters gang fra Covent Garden Market og King's College London. Derudover ligger Royal Opera House og London Coliseum 10 minutter derfra.

Lord Kensington Hotel

Lord Kensington Hotel

38 Trebovir Road, London
3,1
ud af 5 (baseret på 113 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Earl's Court, kun 3 km fra Natural History Museum, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Derudover ligger Stamford Bridge Stadium og Imperial College London ca. 3 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.