Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Big Ben

I aften 15. feb. - 16. feb.
Denne weekend 15. feb. - 17. feb.
Næste weekend 22. feb. - 24. feb.

Mest populære hoteller nær Big Ben

Se alle 8.250 overnatningssteder i Big Ben
Westminster Chambers
Westminster Chambers
4.0 ud af 5.00,5 km fra Big Ben
3,5/5 (4 anmeldelser)
DKK 4.932/ nat for 2 gæster

Gorgeous home well designed and very comfort. Met by a lady named Linda eho checked us in. Flat was spotless and good value too. Slept my family of 12 very comfortably and the kids lpve the london bus bunk bed!

Anmeldelse fra 29. nov. 2018
The Royal Horseguards
The Royal Horseguards
5.0 ud af 5.00,6 km fra Big Ben
Gratis afbestilling
4,5/5 (1.548 anmeldelser)
DKK 1.429/ nat for 2 gæster

Fantastisk hotel og den allerbedste beliggenhed i London

Anmeldelse fra 16. aug. 2018
St. James' Court, A Taj Hotel, London
St. James' Court, A Taj Hotel, London
4.0 ud af 5.00,5 km fra Big Ben
Gratis afbestilling
4,4/5 (2.444 anmeldelser)
DKK 1.164/ nat for 2 gæster

Jeg kunne ikke li, at vi bookede et værelse til 3 personer og efterfølgende skulle betale 34£ pr nat ekstra. Fejlen er 100% Expedias. Hotellet er meget smukt og totalt i orden.

Anmeldelse fra 12. feb. 2019
Thistle Trafalgar Square Hotel
Thistle Trafalgar Square Hotel
4.0 ud af 5.00,9 km fra Big Ben
Gratis afbestilling
4,2/5 (1.218 anmeldelser)
DKK 921/ nat for 2 gæster

Meget god placering af hotellet centralt i London. Små men OK værelser. Kold air-con ved den ellers finemorgenmad.

Anmeldelse fra 11. aug. 2018
Assembly Hotel London
Assembly Hotel London
3.5 ud af 5.01,1 km fra Big Ben
Gratis afbestilling
4,4/5 (603 anmeldelser)
DKK 704/ nat for 2 gæster

Utrolig lækkert hotel med det sødeste personale og den bedste placering. Derudover blev der gjort rent hver eneste dag til perfektion. Super super godt hotel. Vil helt sikkert vælge det næste gang jeg skal til London :)

Anmeldelse fra 22. jan. 2019
Central 1 Bedroom Apartment in Southbank
Central 1 Bedroom Apartment in Southbank
3.5 ud af 5.00,3 km fra Big Ben
Hent priser/ nat for 2 gæster
The Sanctuary House Hotel
The Sanctuary House Hotel
3.5 ud af 5.00,3 km fra Big Ben
Gratis afbestilling
4,3/5 (607 anmeldelser)
DKK 915/ nat for 2 gæster

Fint hotel tæt på seværdighederne ved Westminster

Anmeldelse fra 14. maj 2018
Marlin Waterloo
Marlin Waterloo
4.0 ud af 5.00,5 km fra Big Ben
Gratis afbestilling
4,4/5 (1.095 anmeldelser)
DKK 832/ nat for 2 gæster

God og central beliggenhed. Pænt og rent. Godt værelse med køkken

Anmeldelse fra 18. dec. 2018
Amba Hotel Charing Cross
Amba Hotel Charing Cross
4.0 ud af 5.00,9 km fra Big Ben
Gratis afbestilling
4,6/5 (1.516 anmeldelser)
DKK 1.158/ nat for 2 gæster

My second stay at this hotel for a Conference, which has the perfect location in the same building as Charing Cross Station, at the beginning of The Strand just across Trafalgar Square, and short walk to Leicester Square and Covent Garden. Rooms are great and not must noise from traffic. Great breakfast. ...

Anmeldelse fra 3. nov. 2018

Hotel nær Big Ben:London har mange ikoniske attraktioner, og et af de mest kendte i den kategori er Big Ben, som tårnet på parlamentet er kommet til at hedde i folkemunde. Dermed er et hotel nær Big Ben en god løsning, hvis du gerne vil overnatte helt centralt i den britiske metropol.

Find et centralt hotel nær Big Ben i London

Overnatning nær Big Ben er der mange muligheder for, takket være den gode placering midt i byen, og også hoteltyperne tiltaler enhver smag og ethvert budget. Derfor kan du både finde værelser på billige hoteller nær Big Ben, der passer et beskedent budget, og værelser samt forskellige suiter, hvor der virkelig er skruet op for selvforkælelsen. Nogle hoteller tilbyder udsigt til det karakteristiske klokketårn, mens andre hoteller kan tilbyde fitnessområde, pool, bar eller mødefaciliteter. Hvilket hotel nær Big Ben, som det giver mening at vælge, afhænger af dit ophold. Hvis du rejser med børn, er det sandsynligvis andre faciliteter, der er brug for, end hvis du rejser med kæresten. Forretningsrejsen stiller også sine krav til omgivelserne, og her er det vigtigste måske, at du kan føle dig godt tilpas og lade op, inden en ny arbejdsdag står for døren.

Oplevelser i nærheden af dit hotel

Alle hoteller nær Big Ben har deres egne kendetegn og særlige tilbud, mens de alle deles om den fantastiske beliggenhed. Dermed er der kort afstand til alle attraktioner og seværdigheder nær Big Ben. Pariserhjulet London Eye ligger lige på den anden side af Themsen, og tager du en tur med rundt i en af de lukkede kabiner, får du et af de bedste udsyn over byen, som det er muligt at få – måske du endda kan spotte dit hotel, hvis det er et af dem med udsigt. At London er en by i en anseelig størrelse, får du også fornemmelsen af heroppefra, men der er heldigvis meget at se i gåafstand. Buckingham Palace og de grønne områder, der omgiver slottet, ligger eksempelvis få minutters gang fra Big Ben.

Hoteller nær Big Ben tæt på nattelivet

Du kan let komme frem til dit hotel nær Big Ben med blandt andet undergrundsbanen eller en af de mange taxaer, der kører omkring i London. Hvis du gerne vil have den fulde frihed til at komme let omkring på din storbyferie, kan du overveje at leje en bil. Biludlejning nær Big Ben er der nok af, så du skal bare finde det sted, der passer dig. Med en bil kan du for eksempel køre til Englands sydkyst på under to timer, hvor Brighton, Portsmouth eller Southampton måske frister med et besøg. Det er nu ikke fordi, det er svært at få tiden til at gå i London. Når du har hvilet dig på dit hotel efter en lang dag ude i byen, venter der dig både spændende kulinariske oplevelser, koncerter, musicals eller måske velsmagende cocktails på en lækker natklub, inden de rolige rammer på dit hotel kan give dig energi til en ny og dejlig dag i storbyen.