Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller nær Big Ben

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller nær Big Ben

Test P&B in UK
0.088 km fra Big Ben
Hent priser
Test P&B in UK
Test P&B in UK
0.2 km fra Big Ben
Hent priser
Test P&B in UK
Park Plaza Westminster Bridge London
4 out of 5
0.3 km fra Big Ben
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.150 pr. nat
4.3/5Excellent! (5,113 anmeldelser)
Lækkert hotel med god beliggenhed.

"Super skønt hotel, men god beliggenhed. Lækker mad og meget fin betjening."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

Park Plaza Westminster Bridge London
Sonder - The Arts Council
4 out of 5
0.4 km fra Big Ben
Prisen er DKK 3.661 pr. nat
4.7/5Exceptional! (23 anmeldelser)

"Fin lejlighed midt i London. Rigtig god inretning og nem check in med kode sendt per e-mail og sms."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Sonder - The Arts Council
The Sanctuary House Hotel
3.5 out of 5
0.3 km fra Big Ben
Prisen er DKK 1.645 pr. nat
4.4/5Excellent! (879 anmeldelser)
Great hotel

"Great stay at a great hotel. Everything was good but it is also paid for. Value for money as expected."…"

Anmeldelse fra 24. maj 2019

The Sanctuary House Hotel
London Marriott Hotel County Hall
5 out of 5
0.2 km fra Big Ben
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 2.000 pr. nat
4.4/5Excellent! (989 anmeldelser)
Unik beliggenhed ved Themsen og London Eye

"Dejligt hotel med højt serviceniveau - placeret lige i "orkanens øje". Lækkert værelse, hvor man hele natten kunne ligge og kigge på Big Ben. Bygningens historie som Londons gamle Town Hall ses stadig i de flotte renoverede faciliteter. Dejligt ophold - men med ømme ben efter mange tilbagelagte ..."…"

Anmeldelse fra 7. jan. 2019

London Marriott Hotel County Hall
Park Plaza County Hall London
4 out of 5
0.3 km fra Big Ben
Prisen er DKK 1.118 pr. nat
4.3/5Excellent! (2,764 anmeldelser)

"Lækre værelser Virkelig god beliggenhed God service"…"

Anmeldelse fra 3. mar. 2020

Park Plaza County Hall London
The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton
5 out of 5
0.7 km fra Big Ben
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.852 pr. nat
4.7/5Exceptional! (686 anmeldelser)
Godt og flot

"Dejligt tæt på alt og flot."…"

Anmeldelse fra 28. mar. 2020

The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton
The Grand at Trafalgar Square
4 out of 5
0.7 km fra Big Ben
Prisen er DKK 786 pr. nat
4.3/5Excellent! (1,154 anmeldelser)
Perfect location

"Nice spacious and clean room, good breakfast and really great location! And not to forget friendly staff. Our 2 nights stay was every penny worth!"…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

The Grand at Trafalgar Square
Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
Prisen er DKK 2.319 pr. nat
4.8/5Exceptional! (10 anmeldelser)
Great staff and hidden treasure

"The first impression we got when visiting this hotel was how friendly and helpful the staff were. It really felt that they were truly proud of their new hotel and were very keen to show us round the facilities and explain the history behind everything. The secret whisky bar is a hidden treasure!. ..."…"

Anmeldelse fra 27. feb. 2020

Great Scotland Yard Hotel - the Unbound Collection by Hyatt
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Big Ben
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Big Ben:London har mange ikoniske attraktioner, og et af de mest kendte i den kategori er Big Ben, som tårnet på parlamentet er kommet til at hedde i folkemunde. Dermed er et hotel nær Big Ben en god løsning, hvis du gerne vil overnatte helt centralt i den britiske metropol.

Find et centralt hotel nær Big Ben i London

Overnatning nær Big Ben er der mange muligheder for, takket være den gode placering midt i byen, og også hoteltyperne tiltaler enhver smag og ethvert budget. Derfor kan du både finde værelser på billige hoteller nær Big Ben, der passer et beskedent budget, og værelser samt forskellige suiter, hvor der virkelig er skruet op for selvforkælelsen. Nogle hoteller tilbyder udsigt til det karakteristiske klokketårn, mens andre hoteller kan tilbyde fitnessområde, pool, bar eller mødefaciliteter. Hvilket hotel nær Big Ben, som det giver mening at vælge, afhænger af dit ophold. Hvis du rejser med børn, er det sandsynligvis andre faciliteter, der er brug for, end hvis du rejser med kæresten. Forretningsrejsen stiller også sine krav til omgivelserne, og her er det vigtigste måske, at du kan føle dig godt tilpas og lade op, inden en ny arbejdsdag står for døren.

Oplevelser i nærheden af dit hotel

Alle hoteller nær Big Ben har deres egne kendetegn og særlige tilbud, mens de alle deles om den fantastiske beliggenhed. Dermed er der kort afstand til alle attraktioner og seværdigheder nær Big Ben. Pariserhjulet London Eye ligger lige på den anden side af Themsen, og tager du en tur med rundt i en af de lukkede kabiner, får du et af de bedste udsyn over byen, som det er muligt at få – måske du endda kan spotte dit hotel, hvis det er et af dem med udsigt. At London er en by i en anseelig størrelse, får du også fornemmelsen af heroppefra, men der er heldigvis meget at se i gåafstand. Buckingham Palace og de grønne områder, der omgiver slottet, ligger eksempelvis få minutters gang fra Big Ben.

Hoteller nær Big Ben tæt på nattelivet

Du kan let komme frem til dit hotel nær Big Ben med blandt andet undergrundsbanen eller en af de mange taxaer, der kører omkring i London. Hvis du gerne vil have den fulde frihed til at komme let omkring på din storbyferie, kan du overveje at leje en bil. Biludlejning nær Big Ben er der nok af, så du skal bare finde det sted, der passer dig. Med en bil kan du for eksempel køre til Englands sydkyst på under to timer, hvor Brighton, Portsmouth eller Southampton måske frister med et besøg. Det er nu ikke fordi, det er svært at få tiden til at gå i London. Når du har hvilet dig på dit hotel efter en lang dag ude i byen, venter der dig både spændende kulinariske oplevelser, koncerter, musicals eller måske velsmagende cocktails på en lækker natklub, inden de rolige rammer på dit hotel kan give dig energi til en ny og dejlig dag i storbyen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området omkring Big Ben?
Big Ben ligger i et livligt område af London, som er kendt for flodbredder og sin imponerende arkitektur. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 1150 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden.
Hvilket hotel er det bedste tæt på Big Ben?
Park Plaza Westminster Bridge London er et af det mest populære valg til et ophold ifølge data fra vores rejsende, og dette hotel med 4 stjerner tilbyder en spa med fuld service og 2 restauranter. Dette overnatningssted ligger kun 0,5 km fra Big Ben. Andre gode muligheder i nærheden omfatter The Trafalgar St. James London, Curio Collection by Hilton og ME London.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Big Ben?
Ja. Størstedelen af hotelreservationerne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Big Ben.
Hvad kan jeg se og opleve i nærheden af Big Ben?
Nærstudér samlingerne på Westminster Abbey, Churchill War Rooms eller National Gallery. Tag et smut forbi Houses of Parliament, Westminster Bridge og London Eye for at lære området bedre at kende. Oplev de dygtige talenter i London Dungeon, Lyceum Theatre og Piccadilly Theatre.
Hvordan kommer jeg til Big Ben?
Med så mange transportmuligheder er det let at opleve alt i området Big Ben. Du kan med fordel benytte dig af metrostationerne St. James’s Park Metrostation, Westminster Metrostation og Hyde Park Corner Metrostation. Hvis du ønsker at udforske det omkringliggende området, så hop på toget fra Victoria Togstation.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Big Ben

Flere valgmuligheder