Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Gatwick

I aften 24. maj - 25. maj
Denne weekend 24. maj - 26. maj
Næste weekend 31. maj - 2. jun.

Mest populære hoteller i nærheden af Gatwick, Gatwick

Se alle 206 overnatningssteder i Gatwick

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

Yotel Air London Gatwick
Yotel Air London Gatwick
3.5 ud af 5.0
4,2/5 (212 anmeldelser)
DKK 1.006/ nat for 2 gæster

Perfect and convenient for an early flight. The pod was clean and has been well maintained. Staff was friendly and helpful. Will come back.

Anmeldelse fra 30. jan. 2019
BLOC Hotel Gatwick
BLOC Hotel Gatwick
3.0 ud af 5.0
4,2/5 (6.068 anmeldelser)
DKK 679/ nat for 2 gæster

Bloc hotels Gatwick South Terminal er en basis service der er meget effektivt og værelserne er funktionelle og rene. En perfekt service for prisen!

Anmeldelse fra 29. apr. 2019
Hilton London Gatwick Airport
Hilton London Gatwick Airport
4.0 ud af 5.0
Gratis afbestilling
3,8/5 (4.702 anmeldelser)
DKK 1.088/ nat for 2 gæster

Dejligt hotel med alle tænkelige faciliteter.

Anmeldelse fra 14. aug. 2018
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
4.0 ud af 5.0
Gratis afbestilling
3,9/5 (2.245 anmeldelser)
DKK 677/ nat for 2 gæster

fine

Anmeldelse fra 2. sep. 2018
Sofitel London Gatwick
Sofitel London Gatwick
4.0 ud af 5.0
Gratis afbestilling
4,4/5 (2.410 anmeldelser)
DKK 1.395/ nat for 2 gæster

Perfekt når overlay er lidt for lang til at hænge ud på gaten. Direkte adgang til terminal nord, 5 min fra hotel til check-in.

Anmeldelse fra 28. okt. 2018
Hampton by Hilton London Gatwick Airport
Hampton by Hilton London Gatwick Airport
3.5 ud af 5.0
Gratis afbestilling
4,4/5 (4.284 anmeldelser)
DKK 855/ nat for 2 gæster

ligger perfekt inde i lufthavnen - nemt og få meter fra check ind og afgangs afd.

Anmeldelse fra 18. mar. 2019
Travelodge Gatwick Airport Central
Travelodge Gatwick Airport Central
3.0 ud af 5.0
3,6/5 (104 anmeldelser)

Fint overnatningssted. Roligt selv om lufthavnen er i nærheden. Dejlige senge, men som på mange andre hoteller: store hovedpuder!

Anmeldelse fra 4. nov. 2017
Villa Verde Gatwick
Villa Verde Gatwick
3.5 ud af 5.0 34 Massetts Road, Horley, England
Gratis afbestilling
4,7/5 (297 anmeldelser)
DKK 507/ nat for 2 gæster

Villa Verde er et sted, hvor man umiddelbart føler sig velkommen af et sødt og meget engageret værtspar. Hotellet vandt førsteprisen for de bedste senge på vores 14 dages tur rundt i Sydengland. Villa Verde ligger placeret i kort afstand fra Gatwick Airport. Værtsparret er behjælpelige med at kontakte ...

Anmeldelse fra 19. sep. 2018
Springwood Luxury B&B
Springwood Luxury B&B
4.0 ud af 5.0 58 Massetts Road, Gatwick, Horley, England
Gratis afbestilling
4,0/5 (119 anmeldelser)
DKK 799/ nat for 2 gæster

We just spent a quick night on a stopover. The area was lovely with many food options within walking distance. The accommodations were pleasant and clean.

Anmeldelse fra 23. apr. 2019
Kort

Lommeguide: hoteller i Gatwick

Der ligger mange hoteller i Gatwick tæt ved lufthavnen, så det er nemt og bekvemt at finde et sted at overnatte. Hvis du skal dertil i forretningsøjemed, kan du uden problemer finde et fint forretningshotel, mens der også ligger en række billige hoteller og familiehoteller lidt længere fra lufthavnsområdet.

Overnatning i Gatwick

Gatwick Lufthavn er Englands næstmest travleste med over 30 mio. passagerer årligt. Derfor er der også et stort udvalg af hoteller i nærheden til alle de rejsende. Hvad enten det er en overnatning inden turen går videre med enten fly eller bil eller et forretningsophold, så finder man nemt både et godt og billigt hotel her.

Billige hoteller i Gatwick

Der ligger mange hoteller tæt på lufthavnen, men hvis man leder efter billige hoteller i Gatwick, er det bedst at tage lidt væk fra lufthavnsområdet. Nord for Gatwick Lufthavn ligger der mange gæstehuse, og syd for ligger der mange hoteller, som er en del billigere end dem lige ved lufthavnen.

Forretningsrejse til Gatwick

Mange ankommer med fly til Gatwick for at mødes med forretningsforbindelser fra hele verden. Derfor er der mange forretningshoteller tæt ved lufthavnen, hvor man kan indlogere sig og mødes med sine kunder eller samarbejdspartnere. Hotellerne tilbyder transport til og fra lufthavnen og stiller møde- og konferencelokaler til rådighed for deres gæster. Nogle hoteller udlåner også audiovisuelt udstyr, og de fleste har en eller flere restauranter på stedet. På forretningsrejse er det klart oplagt at vælge et af de hoteller, som ligger tættest på lufthavnen.

På familietur til Gatwick

Hvis man er på rejse til Gatwick med hele familien, så ligger der en del familiehoteller syd for Gatwick, som er oplagte at vælge. Mange af de hoteller har specialpriser for børn, børnesenge, WIFI, swimmingpools og computerområder, så alle kan få et dejligt og sjovt hotelophold i England. I Gatwick ligger også Gatwick Aviation Museum, som klart er et besøg værd, hvis man interesserer sig for fly og måske rejser med børn, som gerne vil opleve noget nyt.

Man kan også finde kæledyrsvenlige hoteller, hvor man kan medbringe sin hund eller andre kæledyr, som er med på rejsen. Der ligger også hoteller med morgenmad i Gatwick, men de fleste steder skal dette bestilles separat. West Sussex, hvor Gatwick ligger, er et naturskønt område med grønne marker og bakket landskab. Der ligger også flere golfbaner, så hvis man skal på golfferie, kan man finde et golfhotel i Gatwick tæt ved en af banerne.

Videre fra Gatwick

Det kan være, at man efter at have landet i Gatwick og taget en overnatning skal videre mod London, som ligger ca. 40 km nordpå. Her kan man opleve alle de kendte steder: London Eye, Westminster Abbey, Tower of London, Big Ben, Hyde Park – ja listen er uendelig! Fra Gatwick Lufthavn kører Gatwick Express-toget til London Victoria hvert kvarter, og det tager ca. 30 min. Hvis man derimod skal til et andet sted i England, kan man benytte sig af biludlejning i Gatwick. Husk dog, at de i England kører i den modsatte side af vejen!

Hotelbooking: Gatwick

Søg efter dit perfekte hotel i Gatwick. Find et billigt hotel i Gatwick nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Gatwick, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Gatwick på dine foretrukne datoer.