Hotel ved Gatwick-lufthavn, Gatwick

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Mest populære hoteller i nærheden af Gatwick lufthavn

Yotel Air London Gatwick
3.5 out of 5
0.1 km fra Gatwick
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 639
per night
Jan 27 - Jan 28
4.1/5Very Good! (419 anmeldelser)
Convenient and value for money

"Perfect and convenient for an early flight. The pod was clean and has been well maintained. Staff was friendly and helpful. Will come back."…"

Anmeldelse fra 30. jan. 2019

Yotel Air London Gatwick
Bloc Hotel London Gatwick Airport
3 out of 5
0.2 km fra Gatwick
DKK 570
per night
Feb 4 - Feb 5
4.2/5Excellent! (7,469 anmeldelser)
Perfect location and quiet rooms

"Quick smooth check in and check out. Very helpful and friendly staff. The rooms are quiet and the bed comfortable. Perfect location for a stop over or early flight. Have booked another stay."…"

Anmeldelse fra 23. okt. 2019

Bloc Hotel London Gatwick Airport
Hilton London Gatwick Airport
4 out of 5
0.5 km fra Gatwick
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 651
per night
Jan 23 - Jan 24
3.8/5Good! (5,987 anmeldelser)
Fint transfer hotel

"Fint hotel til en overnatning ved gennemrejse i Gatwick."…"

Anmeldelse fra 4. sep. 2019

Hilton London Gatwick Airport
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
4 out of 5
0.9 km fra Gatwick
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 525
per night
Jan 25 - Jan 26
3.8/5Good! (2,478 anmeldelser)
Som forventet

"Fin placering i gåafstand fra terminal South"…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2019

Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
Sofitel London Gatwick
4 out of 5
0.9 km fra Gatwick
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 928
per night
Feb 17 - Feb 18
4.4/5Excellent! (3,137 anmeldelser)
luksus og dejligt ophold inden rejse

"Sofitel London Gatwick er dejligt, flot og hyggeligt på en gang, og så ligger det i gåafstand fra Gatwick lufthavn. Hotellet har fantastiske senge, som man bare sover godt i, og værelset vi boede i var dejligt stort og med et super badeværelse. Vi spiste snaks og kage m vin og kaffe/te om aftenen ..."…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2019

Sofitel London Gatwick
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: hoteller i Gatwick

Der ligger mange hoteller i Gatwick tæt ved lufthavnen, så det er nemt og bekvemt at finde et sted at overnatte. Hvis du skal dertil i forretningsøjemed, kan du uden problemer finde et fint forretningshotel, mens der også ligger en række billige hoteller og familiehoteller lidt længere fra lufthavnsområdet.

Overnatning i Gatwick

Gatwick Lufthavn er Englands næstmest travleste med over 30 mio. passagerer årligt. Derfor er der også et stort udvalg af hoteller i nærheden til alle de rejsende. Hvad enten det er en overnatning inden turen går videre med enten fly eller bil eller et forretningsophold, så finder man nemt både et godt og billigt hotel her.

Billige hoteller i Gatwick

Der ligger mange hoteller tæt på lufthavnen, men hvis man leder efter billige hoteller i Gatwick, er det bedst at tage lidt væk fra lufthavnsområdet. Nord for Gatwick Lufthavn ligger der mange gæstehuse, og syd for ligger der mange hoteller, som er en del billigere end dem lige ved lufthavnen.

Forretningsrejse til Gatwick

Mange ankommer med fly til Gatwick for at mødes med forretningsforbindelser fra hele verden. Derfor er der mange forretningshoteller tæt ved lufthavnen, hvor man kan indlogere sig og mødes med sine kunder eller samarbejdspartnere. Hotellerne tilbyder transport til og fra lufthavnen og stiller møde- og konferencelokaler til rådighed for deres gæster. Nogle hoteller udlåner også audiovisuelt udstyr, og de fleste har en eller flere restauranter på stedet. På forretningsrejse er det klart oplagt at vælge et af de hoteller, som ligger tættest på lufthavnen.

På familietur til Gatwick

Hvis man er på rejse til Gatwick med hele familien, så ligger der en del familiehoteller syd for Gatwick, som er oplagte at vælge. Mange af de hoteller har specialpriser for børn, børnesenge, WIFI, swimmingpools og computerområder, så alle kan få et dejligt og sjovt hotelophold i England. I Gatwick ligger også Gatwick Aviation Museum, som klart er et besøg værd, hvis man interesserer sig for fly og måske rejser med børn, som gerne vil opleve noget nyt.

Man kan også finde kæledyrsvenlige hoteller, hvor man kan medbringe sin hund eller andre kæledyr, som er med på rejsen. Der ligger også hoteller med morgenmad i Gatwick, men de fleste steder skal dette bestilles separat. West Sussex, hvor Gatwick ligger, er et naturskønt område med grønne marker og bakket landskab. Der ligger også flere golfbaner, så hvis man skal på golfferie, kan man finde et golfhotel i Gatwick tæt ved en af banerne.

Videre fra Gatwick

Det kan være, at man efter at have landet i Gatwick og taget en overnatning skal videre mod London, som ligger ca. 40 km nordpå. Her kan man opleve alle de kendte steder: London Eye, Westminster Abbey, Tower of London, Big Ben, Hyde Park – ja listen er uendelig! Fra Gatwick Lufthavn kører Gatwick Express-toget til London Victoria hvert kvarter, og det tager ca. 30 min. Hvis man derimod skal til et andet sted i England, kan man benytte sig af biludlejning i Gatwick. Husk dog, at de i England kører i den modsatte side af vejen!

Hotelbooking: Gatwick

Søg efter dit perfekte hotel i Gatwick. Find et billigt hotel i Gatwick nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Gatwick, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Gatwick på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Gatwick