Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hotel ved Gatwick-lufthavn, Gatwick

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Mest populære hoteller i nærheden af Gatwick lufthavn

Premier Inn London Gatwick Airport East
DoubleTree by Hilton London Kingston Upon Thames
4 out of 5
30 km fra Gatwick
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 682 pr. nat
4.5/5Wonderful! (407 anmeldelser)

"Super hotel, god morgenmad, service i top og rent og pænt."…"

Anmeldelse fra 10. jul. 2019

DoubleTree by Hilton London Kingston Upon Thames
Hilton London Gatwick Airport
4 out of 5
0.5 km fra Gatwick
Hent priser
3.8/5Good! (6,439 anmeldelser)

"Pris/kvalitet var helt i orden og beliggenheden er perfekt."…"

Anmeldelse fra 13. jan. 2020

Hilton London Gatwick Airport
Hampton by Hilton London Gatwick Airport
3.5 out of 5
1.1 km fra Gatwick
Hent priser
4.3/5Excellent! (3,046 anmeldelser)

"Pænt, rent og velholdt hotel - vel som de fleste lufthavnshoteller. Vores værelse var indrettet til også at kunne benyttes af fysisk handicappede; imponerende god indretning og mange gode detaljer - godt at opleve!"…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Hampton by Hilton London Gatwick Airport
Sofitel London Gatwick
4 out of 5
0.9 km fra Gatwick
Prisen er DKK 1.171 pr. nat
4.4/5Excellent! (3,371 anmeldelser)
luksus og dejligt ophold inden rejse

"Sofitel London Gatwick er dejligt, flot og hyggeligt på en gang, og så ligger det i gåafstand fra Gatwick lufthavn. Hotellet har fantastiske senge, som man bare sover godt i, og værelset vi boede i var dejligt stort og med et super badeværelse. Vi spiste snaks og kage m vin og kaffe/te om aftenen ..."…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2019

Sofitel London Gatwick
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Gatwick
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: hoteller i Gatwick

Der ligger mange hoteller i Gatwick tæt ved lufthavnen, så det er nemt og bekvemt at finde et sted at overnatte. Hvis du skal dertil i forretningsøjemed, kan du uden problemer finde et fint forretningshotel, mens der også ligger en række billige hoteller og familiehoteller lidt længere fra lufthavnsområdet.

Overnatning i Gatwick

Gatwick Lufthavn er Englands næstmest travleste med over 30 mio. passagerer årligt. Derfor er der også et stort udvalg af hoteller i nærheden til alle de rejsende. Hvad enten det er en overnatning inden turen går videre med enten fly eller bil eller et forretningsophold, så finder man nemt både et godt og billigt hotel her.

Billige hoteller i Gatwick

Der ligger mange hoteller tæt på lufthavnen, men hvis man leder efter billige hoteller i Gatwick, er det bedst at tage lidt væk fra lufthavnsområdet. Nord for Gatwick Lufthavn ligger der mange gæstehuse, og syd for ligger der mange hoteller, som er en del billigere end dem lige ved lufthavnen.

Forretningsrejse til Gatwick

Mange ankommer med fly til Gatwick for at mødes med forretningsforbindelser fra hele verden. Derfor er der mange forretningshoteller tæt ved lufthavnen, hvor man kan indlogere sig og mødes med sine kunder eller samarbejdspartnere. Hotellerne tilbyder transport til og fra lufthavnen og stiller møde- og konferencelokaler til rådighed for deres gæster. Nogle hoteller udlåner også audiovisuelt udstyr, og de fleste har en eller flere restauranter på stedet. På forretningsrejse er det klart oplagt at vælge et af de hoteller, som ligger tættest på lufthavnen.

På familietur til Gatwick

Hvis man er på rejse til Gatwick med hele familien, så ligger der en del familiehoteller syd for Gatwick, som er oplagte at vælge. Mange af de hoteller har specialpriser for børn, børnesenge, WIFI, swimmingpools og computerområder, så alle kan få et dejligt og sjovt hotelophold i England. I Gatwick ligger også Gatwick Aviation Museum, som klart er et besøg værd, hvis man interesserer sig for fly og måske rejser med børn, som gerne vil opleve noget nyt.

Man kan også finde kæledyrsvenlige hoteller, hvor man kan medbringe sin hund eller andre kæledyr, som er med på rejsen. Der ligger også hoteller med morgenmad i Gatwick, men de fleste steder skal dette bestilles separat. West Sussex, hvor Gatwick ligger, er et naturskønt område med grønne marker og bakket landskab. Der ligger også flere golfbaner, så hvis man skal på golfferie, kan man finde et golfhotel i Gatwick tæt ved en af banerne.

Videre fra Gatwick

Det kan være, at man efter at have landet i Gatwick og taget en overnatning skal videre mod London, som ligger ca. 40 km nordpå. Her kan man opleve alle de kendte steder: London Eye, Westminster Abbey, Tower of London, Big Ben, Hyde Park – ja listen er uendelig! Fra Gatwick Lufthavn kører Gatwick Express-toget til London Victoria hvert kvarter, og det tager ca. 30 min. Hvis man derimod skal til et andet sted i England, kan man benytte sig af biludlejning i Gatwick. Husk dog, at de i England kører i den modsatte side af vejen!

Hotelbooking: Gatwick

Søg efter dit perfekte hotel i Gatwick. Find et billigt hotel i Gatwick nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Gatwick, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Gatwick på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er området i nærheden af London (LGW-Gatwick)?
London (LGW-Gatwick) befinder sig i et imødekommende området af Gatwick, som er kendt for smukke haver samt sit udvalg af udsøgte spisesteder. Hvis du leder efter et praktisk sted at overnatte, kan du tage et kig på de 16 hoteller og andre overnatningssteder, der ligger i nærheden af lufthavnen.
Hvilket hotel er det bedste tæt på London (LGW-Gatwick)?
Hilton London Gatwick Airport dette hotel med 4 stjerner tilbyder 2 restauranter og 2 barer. Overnatningsstedet ligger blot 0,5 km fra London (LGW-Gatwick). Andre gode muligheder nær lufthavnen tæller Sofitel London Gatwick og Bloc Hotel London Gatwick Airport.
Hvad kan jeg se og opleve nær lufthavnen i Gatwick?
Lær om den lokale historie med et besøg til St. John the Baptist Church og Worth St. Nicholas’ Church (Worth Church). Skab minder for hele familien med et besøg til Tulley’s Farm og K2 Crawley Leisure Center. Seværdigheder som Hawth Theatre og Gatwick Aviation Museum fremhæver den lokale kultur.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Gatwick