Billige flybilletter til Gatwick

Billigste flyrejser til Gatwick

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 399, kr for en enkeltbillet og 870, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways
Scandinavian Airlines
KLM
KLM
KLM
British Airways
British Airways
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Swiss International Air Lines

Om Gatwick

Fly til Gatwick

Der er intet, der kan måle sig med London, når det handler om uforglemmelige oplevelser. Takket være Expedias udvalg af billige flyrejser til Gatwick kan du benytte dig af Storbritanniens mange tilbud uden at sprænge dit budget. Se London ovenfra i London Eye. Gå en tur gennem Piccadilly Circus. Se det verdensberømte Big Ben, og sæt derefter kursen mod Oxford Street for at shoppe løs i Marks & Spencer og Selfridges. Når du bestiller en af vores billige flybilletter til Gatwick, får du alt sammen lige ved hånden.

Forskellige muligheder for billige flybilletter til Gatwick

Det skal selvfølgelig også være sjovt at rejse derhen, og det flyselskab, du vælger, kan være med til at bestemme, hvordan din oplevelse bliver. Selvom nogle rejsende sætter lighedstegn mellem økonomiklasse og ubekvemt, er der masser af flyselskaber, der tilbyder budgetvenlige faciliteter, der er designet til at gøre din flyrejse til Gatwick så behagelige som muligt. Tilbuddene fås ikke bedre andre steder.

Første klasses flybilletter til Gatwick

Der er dog ikke noget, der kan måle sig med luksuskabiner, hvis du vil flyve med stil. Første klasse er det naturlige valg, hvis du vil have en royal behandling. Du kan få adgang til systemer med personlig underholdning, private suiter, gourmetmåltider og tilhørende cocktails, afhængigt af hvilket flyselskab du vælger. Business Class er derimod den perfekte middelvej mellem økonomiklasse og første klasse. Her får du ekstra benplads, prioriteret ombordstigning og upåklagelig service under flyrejsen. Du skal blot gennemse vores mange specialtilbud, før du slår til. Du ved aldrig, hvornår du støder på et tilbud, du bare ikke må gå glip af.

Oplysninger om booking, pris og reservation

Har du styr på det hele i forbindelse med din rejse? Lad Expedia guide dig gennem processen. Du skal blot fortælle os, hvornår du vil rejse, hvorefter du får en liste over tilbud på flyrejser til Gatwick, der passer til din rejseplan og til dit budget. Du kan også sortere dine valgmuligheder efter flyselskab, hvis du vil indsamle nogle bonuspoint på din rejse til England. Det er den bedste måde at se verden på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Gatwick?
London (LGW-Gatwick) er den eneste lufthavn ved Gatwick.
Hvor langt ligger London (LGW-Gatwick) fra Gatwick?
LGW er kun en kort køretur fra alle attraktionerne i Gatwick centrum. Du finder lufthavnen 0,7 km fra bykernen.
Kan jeg flyve til Gatwick i øjeblikket?
For at få de nyeste oplysninger om flyrejser til Gatwick kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om alle de aktuelle rejserestriktioner, og om du skal i karantæne, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Gatwick?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Gatwick, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Gatwick med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Gatwick, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Gatwick?
Med et fly til Gatwick lander du enten i LHR eller London (LGW-Gatwick). Den første ligger 40 km fra midtbyen, mens den anden ligger 0,7 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Gatwick?
101 luftfartsselskaber flyver til Gatwick fra 274 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Gatwick?
De fleste fly fra Aer Lingus og British Airways går til Gatwick. En af de mest populære måder at tage dertil på er med et fly fra Aer Lingus fra South Dublin.
Hvor mange direkte fly er der til Gatwick?
Er du ved at planlægge en spændende ferie til Gatwick? Med omkring 7.275 direkte fly hver uge er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Gatwick fra?
Passagerer flyver ofte fra Dublin, Den gamle bydel og Orange, når de skal til Gatwick.
Hvor lang tid tager det at flyve til Gatwick Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Dublin til Gatwick er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 25 minutter. Fra Den gamle bydel går der som regel 3 timer og 32 minutter, og fra Orange er der 5 timer og 57 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Gatwick?
Enhver rutineret rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil ofte være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. En anden nem måde, du kan finde en god pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har op til flere lufthavne, kan du også undersøge, hvad det vil koste at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste godt råd: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du finder et uimodståeligt tilbud. Hvis du venter, risikerer du at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Gatwick?
Uanset hvor du ankommer fra, kan en flyvetur være en hyggelig oplevelse, hvis du er velorganiseret. Kig på disse nyttige tips, så din tur til Gatwick kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • For det første skal du medbringe pas, vigtige papirer, betalingskort og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå med. En spændende roman og en bærbar computer spækket med dine yndlingsserier er nogle oplagte muligheder. Hvis du har planer om at få en god lur, kan en pude til nakken og nogle ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og renseservietter, så du kan føle dig frisk og klar, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke må medbringes hos flyselskaberne, men helt generelt gælder det om at undgå noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet knive, sakse, spraydåser og nytårsraketter. Sportsudstyr som hockeystave og genstande, der kan skade andre passagerer, såsom skydevåben og ammunition, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør altid være hovedprioritet, når du beslutter, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk også rigtig godt over dit valg af fodtøj, da det er meget almindeligt med hævede fødder og ankler. Lukkede, rummelige sko er altid et godt bud.
  • DVT eller dyb venetrombose er blodpropper i de dybe vener, der kan forekomme på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det kan forekomme på lange flyrejser. Men den gode nyhed er, at der findes dokumenterede måder at nedsætte risikoen for at få det. Sørg for at drikke masser af vand, gå en tur rundt i kabinen, så ofte som der er dig muligt, og tag støttestrømper på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Gatwick?
Svaret er enkelt – vær forberedt. Vi har udformet nogle gode råd til at komme nemt gennem sikkerhedskontrollen. Gatwick kan godt gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet skal i første omgang tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingpas, inden du kan gå videre. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og hvad du ellers har i lommen, såsom mønter, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden det bliver din tur.
  • Elektroniske enheder som telefoner og bærbare computere skal også på en bakke og scannes. Men bare rolig, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Væsker, såsom hårolie eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Det kan godt ske, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være smart at iføre dig nemme sko.
  • Flyselskaberne tillader ikke skarpe genstande eller lommeknive i håndbagagen. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal det ske i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Gatwick
DestinationslufthavnHeathrow
Destinationslufthavnens IATA-kodeLHR
DestinationLondon
Flyrejsens pris870, kr

Populære flyrejser til Gatwick

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 399, kr for en enkeltbillet og 870, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways
British Airways