Billige flybilletter til Storbritannien

Populære byer at besøge i Storbritannien

Billigste flyrejser til Storbritannien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 241, kr for en enkeltbillet og 529, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Norwegian Air International Ltd
easyJet
British Airways
easyJet
SAS
easyJet
easyJet
easyJet
SAS
Eurowings
British Airways
British Airways
Lufthansa
British Airways
easyJet
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines

Rejse til Storbritannien

Expedia tilbyder flyrejser til Storbritannien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Storbritannien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Storbritannien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Storbritannien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Storbritannien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Storbritannien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Storbritannien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Storbritannien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Storbritannien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Storbritannien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.