Billige flybilletter til Storbritannien

Populære byer at besøge i Storbritannien

Billigste flyrejser til Storbritannien

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 216 kr. for en enkeltbillet og 523 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
British Airways
Lufthansa
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa

Rejse til Storbritannien

Expedia tilbyder flyrejser til Storbritannien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Storbritannien eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Storbritannien på grund af COVID-19?
Vores hjælpsomme kundeservice kan hurtigt give dig svar på de fleste rejserelaterede forespørgsler, herunder spørgsmål om flyafbestillinger og -ændringer grundet COVID-19. Vi anbefaler, at du læser dit valgte flyselskabs vilkår og betingelser, inden du booker dine billetter, for at få ro i sindet.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Storbritannien?
Vi ved, at omstændigheder kan ændre sig fra den ene dag til den anden, så det er altid fornuftigt at vælge en fleksibel flybillet med Expedia. Klik blot på “Intet ændringsgebyr” under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din billige og fleksible flybillet til Storbritannien er få klik væk!
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Storbritannien under COVID-19?
COVID-19 har udløst store ændringer i den måde, vi rejser på. Hvis du planlægger en ferie til Storbritannien, kan de følgende tips hjælpe dig med at håndtere de nye regler og udfordringer:

 • Bliv klogere på reglerne og restriktionerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så vær sikker på at tjekke, inden du booker.
 • Ifølge kravene skal du bære mundbind i lufthavnen, også i forbindelse med helbredsundersøgelser. Du skal være forberedt på at trække dit mundbind ned, når du bliver bedt om det, så det er muligt at kontrollere din identitet.
 • I stedet for at give dit boardingkort til lufthavnspersonalet skal du selv placere det foran scanneren. Derefter skal du holde det op til kontrol.
 • Det er tilladt for passagerer at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i deres håndbagage. Den bliver dog fjernet fra din taske eller kuffert for at blive undersøgt.
 • Læg dine personlige ejendele (såsom din telefon, din pung og dine nøgler) i din håndbagage i stedet for en bakke for at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Hvis du medbringer mad i lufthavnen, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en af bakkerne. Dette reducerer sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre din håndbagage eller fødevarebeholder for nærmere eftersyn.

Hvilke flyselskaber flyver til Storbritannien?
Book et sæde hos et af disse flyselskaber, og få nye eventyr i Storbritannien.

 • Ryanair - 238 flyrejser til eller i nærheden af Storbritannien hver måned, herunder 199 flyrejser til London (STN-Stansted) per måned.
 • SAS - 186 flyrejser til eller i nærheden af Storbritannien hver måned, herunder 138 flyrejser til London (LHR-Heathrow) per måned.
 • British Airways - 182 flyrejser til eller i nærheden af Storbritannien hver måned, herunder 182 flyrejser til London (LHR-Heathrow) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Storbritannien?
Begynd planlægningen så tidligt som muligt, flyv med lavprisselskaber, og undgå skolernes ferie – der er mange måder! En anden er at gøre brug af Expedias funktion til fleksible datoer. Søg efter en flyrejse til Storbritannien, og se de billigste priser for nærliggende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den bedste pris for en flyrejse til Storbritannien kun 523 kr..
Hvor meget koster en flyrejse til Storbritannien?
Der har været et væld af billige flybilletter i løbet af de sidste syv dage, hvor prisen for en flybillet tur-retur til Storbritannien lå mellem 523 kr. og 523 kr.. Heldige rejsende har fundet en enkeltbillet med afgang fra København (CPH) for bare 216 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Storbritannien?
Flyv til en af de større lufthavne, der ligger i Storbritannien, så du har det bedste udgangspunkt for at opleve dette skønne områdes tilbud:

 • London (LHR-Heathrow) - 12991 fly per måned.
 • Manchester (MAN) - 5564 fly per måned.
 • London (STN-Stansted) - 5376 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Storbritannien?
Flyrejser til Storbritannien kostede mellem 523 kr. og 523 kr. i løbet af de sidste syv dage. Generelt får du et bedre tilbud, jo hurtigere du booker.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Storbritannien?
Book din billet i Oktober for at drage fordel af billige tilbud på flyrejser til Storbritannien. Sommeren og højtider som jul og påske er som regel de dyreste tidspunkter at købe billetter på.
Hvad er de bedste oplevelser i Storbritannien?

 • Tag hul på din tur i London, så får du en rigtig god start. Spændende seværdigheder som Buckingham Palace er bare begyndelsen. Hvad enten du er til kultur, shopping, mad eller noget helt andet, er der utallige spændende muligheder i denne livlige by i Storbritannien.
 • Du skal sørge for at pakke til kystklima i London. Et par dage inden afrejse kan du tjekke vejrforholdene i forhold til temperaturen og risikoen for eksempelvis torden- eller stormvejr. Sol, regn eller vind – det er altid en god idé at være forberedt.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Storbritannien på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Storbritannien.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Storbritannien med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Storbritannien. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Storbritannien!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Storbritannien under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Storbritannien tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Storbritannien, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Storbritannien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet