Billige flybilletter til Manchester

Om Manchester

Fly til Manchester

Expedia gør, at du på en overskuelig måde kan skabe dig et overblik over flybilletter til Manchester. Du kan sortere i din søgning, således at du enten får de billigste resultater eller resultaterne med den korteste rejsetid først. I samme vending kan du også bestille hotel i Manchester.

Oplev Manchester, Englands 7. største by. Manchester er normalt kendt som centrum for to af Englands største fodboldklubber: Manchester United og Manchester City. De er svære at komme udenom ved et besøg i Manchester, og begge klubbers stadioner er åbne for offentligheden. Men byen har også meget andet at byde på.

Det meste finder du koncentreret i byens centrum. Du kan gå på opdagelse i Manchesters industrielle historie på et af de industrimuseer, fx Museum of Science and Industri. Eller du kan besøge nogle af de mange andre gratis museer i byen. Manchester Museum rummer en samling, der spænder fra egyptisk kunst til et Tyrannosaurus Rex-fossil. John Rylands Library, der kan fremvise verdens ældste eksemplar af det Nye Testamente, og hvis arkitektur minder mere om et slot end et bibliotek, er heller ikke til at komme udenom.

I Manchester, der uofficielt har titel af Nordenglands hovedstad, er der naturligvis også mange muligheder for shopping.

Flybilletter til Manchester fra Danmark

Manchester nås direkte fra Kastrup og med blot en enkelt mellemlanding fra Billund, Aarhus og Aalborg. Der findes også afbudsrejser til Manchester, hvis det er noget, der frister.

Ankomst til Manchester Airport

Din ferie tager allerede fart, før du ankommer til selve byen. Lufthavnen har nemlig en historisk karakter. Den blev brugt af det britiske flyvevåben Royal Air Force under 2. Verdenskrig. Men bare rolig, lufthavnen er tilpasset det 21. århundrede, så du skal nok få din bagage til tiden. Der er også styr på den videre transport til Manchester centrum, der ligger 14 km fra lufthavnen. Du kan komme med bus og taxi fra lufthavnen, men hvis du skal leje bil i Manchester, hvorfor så ikke gøre det allerede her?

Manchester byder også på god musik, og mange kendte grupper kommer herfra. Bee Gees, Oasis, Take That og The Stone Roses for blot at nævne nogle stykker. Sulten kan stilles på en af byens mange restauranter eller pubs. Der findes mad fra hele verden til alle priser, men naturligvis også det traditionelle engelske køkken. Øl på de engelske pubs er helt specielle. Det er en noget fladere og varmere variant end den danske, men skal selvfølgelig prøves!

Har du tid, er små vandreture i Manchesters opland noget, du ikke må gå glip af. De karakteristiske frodige engelske landskaber, der strækker sig smukt i udkanten af Manchester, kan opleves på en endagstur og nås let med offentlig transport.

Vidste du at…

Manchesters historie strækker sig helt tilbage til romertiden, og den første jernbane kom til byen i 1830. Den forbandt Manchester og Liverpool, og det er stadig muligt at tage denne tur på en af verdens ældste togstrækninger.

Flere af byens store industrielle bygninger er omdannet til kulturelle formål. Fx er Cotton Exchange nu et stort teater.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Manchester?
Der er kun én lufthavn i Manchester, nemlig Manchester (MAN).
Hvor langt ligger MAN fra Manchester?
Der er 13 km fra Manchester (MAN) ind til Manchester midtby. Gør tingene nemmere for dig selv ved at finde den enkleste måde at komme fra lufthavnen og ind til centrum på, før du ankommer.
Kan jeg flyve til Manchester i øjeblikket?
Se nærmere på vores COVID-19-rejserådgiver for at få alt at vide om de gældende rejserestriktioner for Manchester, inden du ankommer. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Manchester?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Manchester, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Manchester med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Manchester, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Manchester?
Besøgende fra alle verdenshjørner flyver til Manchester (MAN) dagligt. Stig af flyet, find din bagage, og bevæg dig ind mod Manchester centrum, som ikke ligger mere end 13 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Manchester?
47 flyselskaber flyver til Manchester fra 176 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Manchester?
Størstedelen af fly til Manchester er med Ryanair, Aer Lingus og Ryanair UK. Blandt dem er Ryanair det foretrukne valg, og South Dublin er den by, flest passagerer flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Manchester?
Er du ved at planlægge en spændende ferie til Manchester? Med omkring 1.864 direkte fly ugentligt er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Manchester fra?
Fly til Manchester med afgang fra Ashford, Dublin og Sutton er populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Manchester Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Ashford til Manchester er flyvetiden i gennemsnit på 1 time og 3 minutter. Fra Dublin går der som regel 1 time og 1 minut, og fra Sutton er der 1 time og 2 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Manchester?
Enhver erfaren rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne er tit højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Men der er mere, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Flypriser kan godt variere alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser fra forskellige flyselskaber. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du finder et godt tilbud. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Manchester?
Uanset hvor rejsen begynder, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du sørger for at forberede dig. Kig på disse praktiske råd, så din tur til Manchester kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyrejse kan sagtens være en behagelig oplevelse, hvis du sørger for at medbringe de rette ting. Først og fremmest kan det være godt at have toiletartikler, såsom tandpasta, tandbørste og deodorant, skiftetøj og nogle blade. Dernæst skal der næsten være plads i tasken til dit elektroniske udstyr, oplader, eventuelle lægemidler og muligvis ligeledes en rejsepude. Sidst, men absolut ikke mindst, må du ikke glemme at medbringe dit pas, rejsedokumenter og betalingskort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en skarp genstand, der gemmer sig i et sted i din håndbagage. Andre forbudte genstande omfatter eksplosive og brændbare stoffer som blegemiddel og brændstof samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Det afgørende for en behagelig flyrejse kan være noget så enkelt som det tøj, du iklæder dig. Forbered dig på forskellige temperaturer ved at tage flere lag på. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Stilletter, klipklappere og snørestøvler er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom gummisko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Lidelsen kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på langdistanceflyrejser. Det er det samme som en tilstopning af blodårerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En god måde at forhindre dette på er at lave regelmæssige øvelser for ben og fødder, mens du sidder ned. At iføre sig et par gode flystrømper kan også være med til at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Manchester?
Det hele handler om forberedelse. Vi har sammensat nogle nyttige tips til at komme ubesværet gennem lufthavnskontrollen. Manchester kan godt gøre sig klar:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal i første omgang sikre sig, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingkort, inden du kan komme videre. Sørg derfor for at have dem klar.
  • Derefter skal du og din håndbagage scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at gå. Ejendele såsom frakke, bælte og hovedtelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien i få minutter. Din bærbare computer, telefon og anden elektronik skal også igennem scanneren.
  • Vil du gerne medbringe eau de cologne? Så længe den er i en beholder på under 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, er det tilladt at have den med om bord.
  • Sko uden snørebånd er et fornuftigt valg, hvad angår fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Støvler og andre kraftigere sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes sikkert ned i den indskrevne bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Manchester
DestinationslufthavnManchester
Destinationslufthavnens IATA-kodeMAN