Billigste flyrejser til Manchester

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 220 for en enkeltbillet og DKK 466 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Sep 8, 2018

Måske I kan overvejer at har internet ombord

Om Manchester

Fly til Manchester

Expedia gør, at du på en overskuelig måde kan skabe dig et overblik over flybilletter til Manchester. Du kan sortere i din søgning, således at du enten får de billigste resultater eller resultaterne med den korteste rejsetid først. I samme vending kan du også bestille hotel i Manchester.

Oplev Manchester, Englands 7. største by. Manchester er normalt kendt som centrum for to af Englands største fodboldklubber: Manchester United og Manchester City. De er svære at komme udenom ved et besøg i Manchester, og begge klubbers stadioner er åbne for offentligheden. Men byen har også meget andet at byde på.

Det meste finder du koncentreret i byens centrum. Du kan gå på opdagelse i Manchesters industrielle historie på et af de industrimuseer, fx Museum of Science and Industri. Eller du kan besøge nogle af de mange andre gratis museer i byen. Manchester Museum rummer en samling, der spænder fra egyptisk kunst til et Tyrannosaurus Rex-fossil. John Rylands Library, der kan fremvise verdens ældste eksemplar af det Nye Testamente, og hvis arkitektur minder mere om et slot end et bibliotek, er heller ikke til at komme udenom.

I Manchester, der uofficielt har titel af Nordenglands hovedstad, er der naturligvis også mange muligheder for shopping.

Flybilletter til Manchester fra Danmark

Manchester nås direkte fra Kastrup og med blot en enkelt mellemlanding fra Billund, Aarhus og Aalborg. Der findes også afbudsrejser til Manchester, hvis det er noget, der frister.

Ankomst til Manchester Airport

Din ferie tager allerede fart, før du ankommer til selve byen. Lufthavnen har nemlig en historisk karakter. Den blev brugt af det britiske flyvevåben Royal Air Force under 2. Verdenskrig. Men bare rolig, lufthavnen er tilpasset det 21. århundrede, så du skal nok få din bagage til tiden. Der er også styr på den videre transport til Manchester centrum, der ligger 14 km fra lufthavnen. Du kan komme med bus og taxi fra lufthavnen, men hvis du skal leje bil i Manchester, hvorfor så ikke gøre det allerede her?

Manchester byder også på god musik, og mange kendte grupper kommer herfra. Bee Gees, Oasis, Take That og The Stone Roses for blot at nævne nogle stykker. Sulten kan stilles på en af byens mange restauranter eller pubs. Der findes mad fra hele verden til alle priser, men naturligvis også det traditionelle engelske køkken. Øl på de engelske pubs er helt specielle. Det er en noget fladere og varmere variant end den danske, men skal selvfølgelig prøves!

Har du tid, er små vandreture i Manchesters opland noget, du ikke må gå glip af. De karakteristiske frodige engelske landskaber, der strækker sig smukt i udkanten af Manchester, kan opleves på en endagstur og nås let med offentlig transport.

Vidste du at…

Manchesters historie strækker sig helt tilbage til romertiden, og den første jernbane kom til byen i 1830. Den forbandt Manchester og Liverpool, og det er stadig muligt at tage denne tur på en af verdens ældste togstrækninger.

Flere af byens store industrielle bygninger er omdannet til kulturelle formål. Fx er Cotton Exchange nu et stort teater.

Populære flyrejser til Manchester

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 220 for en enkeltbillet og DKK 466 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.