Billige flybilletter til England

Populære byer at besøge i England

Flyrejser til England

pragtfulde naturscenerier med billige flybilletter til England. Du skal ikke rejse langt uden for hovedstaden London, før du støder på grønne, frodige og kuperede landskaber. Du rejser med fly til England via en af de internationale lufthavne – i London alene ligger der seks, så du kan flyve til den lufthavn, der ligger tættest på dit hotel i England. Du kan flyve direkte fra alle de danske lufthavne til flere af lufthavnene i London. Hvis du flyver fra Billund, Aalborg eller Aarhus, kan du flyve direkte til Stansted eller Gatwick, og hvis du flyver fra Københavns Lufthavn, kan du flyve direkte til Stansted, Heathrow eller Gatwick. Fra København og Billund er der også direkte fly til Manchester og Birmingham. Til andre destinationer i England skal du dog påregne en mellemlanding.

Flybilletter til England – det rå Nordengland

England er meget mere end London, og med flybilletter til Manchester er der mange muligheder for storbystemning, imponerende seværdigheder og fantastiske naturoplevelser. Manchester har i de seneste år været under en rygende forvandling fra traditionel nordengelsk industriby til en spændende storby med masser af liv og nye initiativer. Hvis du er til fodbold, kan du på en flyrejse til England også få en fodboldkamp med, hvis du er i byen, når den kendte klub Manchester United spiller en af sine hjemmebanekampe. Der er direkte fly fra Billund og København til Manchester og du kan være fremme på omkring to timer. Du kan også flyve til Liverpool og gå en tur ned ad Penny Lane og Strawberry Fields i Beatles’ fodspor. Med flybilletter til livlige Newcastle-upon-Tyne i det nordøstlige England er der gode shoppingmuligheder, historiske seværdigheder og et rigt kunstmiljø. Flyver du fra Danmark til disse to byer, er du nødt til at inkludere en mellemlanding.

Billige flyrejser til England – det idylliske Sydengland

Med en udlejningsbil i England kan du opleve det ægte charmerende, frodige og historiske Sydengland. Præcist så idyllisk, som i de engelske tv-serier. Den engelske riviera og Bath er bestemt et besøg værd. Byen er som den eneste i England udnævnt til verdensarvsområde. Hvis din rejse til England falder sammen med vinter- eller sommersolhverv, bør du se gådefulde Stonehenge. På disse tidspunkter af året flugter stenene med den opgående sol. Rejser du med fly til England for at opleve dette område, kan du finde flybilletter fra Danmark til Southampton. Du skal inkludere en eller flere mellemlandinger og en rejsetid på omkring fire til fem timer.

Billige fly til England – Swinging London

Uanset om du er på storbyferie i London eller blot et forlænget ophold i byen, inden du skal videre med fly til andre spændende steder, kan du altid få tiden til at gå i Englands multikulturelle hovedstad. Tag en sejltur ned ad Themsen, hvorfra du kan se alle Londons højdepunkter. Med shopping, kunst og kultur er der noget for enhver smag og pengepung, og så tager det kun omkring to timer med fly fra lufthavne i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til England på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu øget fleksibilitet. Vores nyttige kundeservice kan give dig svar på de fleste forespørgsler om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til England. Det er også værd at tjekke din flybillets vilkår og betingelser – og gerne inden du booker!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til England?
Søg efter budgetvenlige flyrejser til England, og marker feltet “Intet ændringsgebyr” under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Det kan ikke gøres lettere. Vi forstår, at omstændigheder kan ændre sig, og at fleksibilitet er vigtigt, så du kan roligt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til England under COVID-19?
COVID-19 har muligvis ændret måden, vi rejser på, men pandemien har ikke sat en stopper for vores eventyrlyst. Her er nogle råd til, hvordan du tackler de nyeste rejseudfordringer:

  • Undersøg, om der gælder nogen rejserestriktioner for dit afrejsested og din destination, før du booker din flyrejse. Tjek også, om der er nogen regler, du bør følge ved ankomst, såsom en COVID-19-test.
  • Når du går gennem sikkerhedskontrollen, skal du beholde dit mundbind på. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at bekræfte din identitet. Enhver, der ikke bærer mundbind, kan blive pålagt bøder og nægtet adgang.
  • For at mindske risikoen for smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran læseren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit dokument direkte til en medarbejder.
  • Passagerer må nu medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den bliver dog fjernet fra din taske eller kuffert for at blive undersøgt.
  • For at reducere smittespredning i sikkerhedskontrollen skal du placere ejendele såsom nøgler, pung, telefon og bælte i din håndbagage i stedet for i bakkerne.
  • Hvis du skal have mad med gennem sikkerhedskontrollen, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette mindsker sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre ved din håndbagage eller fødevarebeholder for kontrol.

Hvor finder jeg billige billetter til England?
En af de bedste måder at hitte billige billetter til England på er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Søg efter din flyrejse, og klik på knappen “Fleksible datoer” i toppen af søgeresultaterne. Her kan du sammenligne de bedste priser for dagene før og efter. Den bedste pris for en flyrejse til England i løbet af de sidste syv dage var . Hvis du sørger for at være ude i god tid, kan du som regel finde et endnu bedre tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til England?
Du kunne have fået fingrene i en flybillet tur-retur til England for mellem og i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet med afgang fra () var den laveste pris i samme periode bare .
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i England?
Tag flyet til East Midlands (EMA), og udforsk noget af alt det, som England kan tilbyde. Det er områdets hovedlufthavn, hvor cirka 1040 fly ankommer om måneden.
Hvor meget koster en flybillet til England?
Prisen for en flyrejse lå et sted mellem og i løbet af de sidste syv dage. Når du er klar til at booke, hjælper vi dig med at finde et godt tilbud til England.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til England?
Book din flybillet i for at nyde godt af prisvenlige flyrejser til England. Sommeren og højtider som jul og påske er typisk de dyreste tidspunkter at købe billetter på.
Hvad er de bedste oplevelser i England?

  • Tag hul på din rejse i London, så får du masser at tage dig til. Imponerende seværdigheder som Buckingham Palace er bare begyndelsen. Uanset om du sætter pris på kunst, shopping, gastronomi eller noget helt andet, er der utallige muligheder i denne livlige by i England.
  • Det er selvfølgelig en god idé at kende til den lokale vejrudsigt, inden du pakker til din ferie. London har kystklima, men tjek vejrudsigten på forhånd, så du har en fornemmelse af, hvad du kan forvente. Tænk også på, hvor lang tid du skal være på farten, og hvilke aktiviteter du har planer om.

Hvad er det bedste tidspunkt at rejse til England på?
Et godt tidspunkt at tage til London på er efter den 20. Juni, når sommersæsonen begynder. I denne storby i England ligger den gennemsnitlige temperatur mellem 57Fº (14Cº) og 71Fº (22Cº) på denne årstid – oplagt vejr til lidt sightseeing! er de mest populære måneder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til England på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til England.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til England med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til England. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til England!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til England under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i England tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til England, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.