Billige flybilletter til England

Populære byer at besøge i England

Billigste flyrejser til England

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 241, kr for en enkeltbillet og 524, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Norwegian Air International Ltd
easyJet
SAS
Eurowings
easyJet
easyJet
Iberia
Norwegian Air International Ltd
British Airways
SAS
Norwegian Air Shuttle
easyJet
Lufthansa
SAS
British Airways
Brussels Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines

Flyrejser til England

pragtfulde naturscenerier med billige flybilletter til England. Du skal ikke rejse langt uden for hovedstaden London, før du støder på grønne, frodige og kuperede landskaber. Du rejser med fly til England via en af de internationale lufthavne – i London alene ligger der seks, så du kan flyve til den lufthavn, der ligger tættest på dit hotel i England. Du kan flyve direkte fra alle de danske lufthavne til flere af lufthavnene i London. Hvis du flyver fra Billund, Aalborg eller Aarhus, kan du flyve direkte til Stansted eller Gatwick, og hvis du flyver fra Københavns Lufthavn, kan du flyve direkte til Stansted, Heathrow eller Gatwick. Fra København og Billund er der også direkte fly til Manchester og Birmingham. Til andre destinationer i England skal du dog påregne en mellemlanding.

Flybilletter til England – det rå Nordengland

England er meget mere end London, og med flybilletter til Manchester er der mange muligheder for storbystemning, imponerende seværdigheder og fantastiske naturoplevelser. Manchester har i de seneste år været under en rygende forvandling fra traditionel nordengelsk industriby til en spændende storby med masser af liv og nye initiativer. Hvis du er til fodbold, kan du på en flyrejse til England også få en fodboldkamp med, hvis du er i byen, når den kendte klub Manchester United spiller en af sine hjemmebanekampe. Der er direkte fly fra Billund og København til Manchester og du kan være fremme på omkring to timer. Du kan også flyve til Liverpool og gå en tur ned ad Penny Lane og Strawberry Fields i Beatles’ fodspor. Med flybilletter til livlige Newcastle-upon-Tyne i det nordøstlige England er der gode shoppingmuligheder, historiske seværdigheder og et rigt kunstmiljø. Flyver du fra Danmark til disse to byer, er du nødt til at inkludere en mellemlanding.

Billige flyrejser til England – det idylliske Sydengland

Med en udlejningsbil i England kan du opleve det ægte charmerende, frodige og historiske Sydengland. Præcist så idyllisk, som i de engelske tv-serier. Den engelske riviera og Bath er bestemt et besøg værd. Byen er som den eneste i England udnævnt til verdensarvsområde. Hvis din rejse til England falder sammen med vinter- eller sommersolhverv, bør du se gådefulde Stonehenge. På disse tidspunkter af året flugter stenene med den opgående sol. Rejser du med fly til England for at opleve dette område, kan du finde flybilletter fra Danmark til Southampton. Du skal inkludere en eller flere mellemlandinger og en rejsetid på omkring fire til fem timer.

Billige fly til England – Swinging London

Uanset om du er på storbyferie i London eller blot et forlænget ophold i byen, inden du skal videre med fly til andre spændende steder, kan du altid få tiden til at gå i Englands multikulturelle hovedstad. Tag en sejltur ned ad Themsen, hvorfra du kan se alle Londons højdepunkter. Med shopping, kunst og kultur er der noget for enhver smag og pengepung, og så tager det kun omkring to timer med fly fra lufthavne i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til England på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til England.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til England med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til England. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til England!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til England under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i England tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til England, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.