Billige flybilletter til Birmingham

Populære flyrejser til Birmingham

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 529, kr for en enkeltbillet og 1.089, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings
Lufthansa

Om Birmingham

Expedia-flyrejser til Birmingham

Hvis du er på udkig efter fly til Birmingham, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Birmingham og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Birmingham med et hotelophold.

Afbudsrejser til Birmingham giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Birmingham - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Birmingham, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Birmingham hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Birmingham?
Der er én lufthavn i Birmingham, nemlig Birmingham (BHX).
Hvor langt er der til BHX fra Birmingham?
Hvis du har planer om at overnatte i centrum af Birmingham, kan det anbefales at undersøge på forhånd, hvilke muligheder du har for at komme ind til byen. Midtbyen befinder sig 11 km fra Birmingham (BHX).
Kan jeg flyve til Birmingham i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Birmingham er enkel og ukompliceret ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig ajour med eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Birmingham?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Birmingham, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Birmingham med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Birmingham, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Birmingham?
Når du rejser til Birmingham, ankommer du i Birmingham (BHX). Stå af flyet, find dine tasker, og tag ind mod centrum, som ligger cirka 11 km derfra.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Birmingham?
I alt findes der 24 flyselskaber, der har flyforbindelser til Birmingham fra 108 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Birmingham?
Ryanair og Aer Lingus er blot nogle af de mest benyttede luftfartsselskaber, der flyver til Birmingham. Rejsende flyver ofte fra South Dublin med Ryanair.
Hvor mange direkte fly er der til Birmingham?
Det er meget nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke skal mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Birmingham, vil det glæde dig, at der findes 860 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Birmingham fra?
Fly til Birmingham med afgang fra Dublin, South Dublin og Kilmainham er altid populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Birmingham Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Dublin til Birmingham er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 5 minutter. Fra South Dublin er det typisk 1 time og 5 minutter, og fra Kilmainham tager det 1 time og 5 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Birmingham?
Enhver erfaren rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil ofte være højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. En anden nem måde, du kan finde det bedste tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, skal du sørge for også at tjekke, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste godt råd: En anden nem måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du finder en uimodståelig pris. Hvis du udsætter det, risikerer du at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Birmingham?
Uanset hvor rejsen begynder, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du er velorganiseret. Kig nærmere på disse praktiske råd, som sikrer, at din rejse til Birmingham kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en afslappet rejseoplevelse er at være godt forberedt. Begynd med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, betalingskort og medicin, hvis du har behov for det. Derudover kan du medbringe noget, som kan få tiden til at gå om bord, såsom diverse elektronisk udstyr eller en spændende bog. Det kan også være godt at sørge for at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par hovedtelefoner. Selvfølgelig skal du også huske at lægge lidt toiletartikler som tandbørste, læbepomade og lidt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med hårgelé og hårspray i den indskrevne bagage. Alle former for væsker i håndbagagen på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Spidse eller skarpe genstande, som din kære lommekniv, samt andre farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom spraydåser, barberblade og toksiske stoffer, er også udelukket.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan ofte være dit tøjvalg. Forbered dig på skift i temperaturen ved at tage flere lag på. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver køligt om bord på flyet. Sandaler og højhælede sko er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være glade for.
  • Du er muligvis bekendt med DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis masser at gøre for at mindske risikoen. Ifør dig et par flystrømper, sørg for at få nok vand at drikke, og hold fødder og ben i gang. Gå en tur rundt i kabinen, når det er muligt, eller stræk lidt ud i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Birmingham?
Det hele handler om forberedelse. Vi har udformet nogle tips til at komme nemt gennem sikkerhedskontrollen. Birmingham kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Personalet i lufthavnskontrollen tjekker, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingkort, inden du kan fortsætte. Hav dem derfor lige ved hånden.
  • Derefter skal både du og din håndbagage igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at bippe. Ejendele som bælte, frakke og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære den digitale verden nogle minutter. Din tablet, telefon og anden elektronik skal også en tur gennem scanneren.
  • Husk at fjerne væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest sendes igennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være i en beholder på under 100 ml, og alt skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Sko uden snørebånd er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Store støvler og andre kraftige sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Skarpe genstande er ikke tilladt i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så sørg for at pakke eventuelle spidse genstande forsvarligt ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Birmingham
Destinationslufthavn
Birmingham
Destinationslufthavnens IATA-kode
BHX
Destinationsby
Birmingham
Pris for flyrejse tur-retur
6.737, kr

Populære flyrejser til Birmingham

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 529, kr for en enkeltbillet og 1.089, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Eurowings
Lufthansa