Biludlejning i England

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i England

Billeje i England

England byder på lidt af hvert, lige fra smukke og rå naturlandskaber til spændende historiske storbyer med fascinerende stenslotte og dejlige parker, og sætter derved rammerne for en unik ferieoplevelse. Med biludlejning i England kan I både få kulturelle og kulinariske oplevelser i London, besøge hyggelige, traditionelle pubber i de små idylliske landsbyer og se det enestående klippelandskab ved kysten på én og samme ferie.

Biludlejning i England giver jer derved alle muligheder for at få mest muligt ud af jeres rejse og frihed til selv at være herre over planlægningen ned til mindste detalje, uanset om I planlægger en rejse for to, en familieferie eller skal på forretningsrejse i en af de engelske storbyer.

Biludlejning i England – nemt og enkelt

Uanset hvilke behov I har for jeres udlejningsbil, er der en bil, der matcher jeres kriterier og budget, og I finder alle typer af modeller såsom en økonomibil, en rummelig stationcar eller en luksusbil med diverse ekstratilbehør. Vær dog opmærksom på, at der er venstrekørsel i England.

Alle udlejningsbilerne findes til en god pris og uden skjulte omkostninger, og der findes nemt budget-biludlejning i England hos en af de mange biludlejningsudbydere. Desuden tilbydes også en god brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I får en fuld tank benzin ved afhentning af jeres udlejningsbil og efterfølgende skal aflevere bilen med en fuld tank igen.

Få mest muligt ud af jeres ferie – lej en bil i lufthavnen

I kan finde flybilletter til England til et væld af lufthavne som f.eks. Heathrow, Gatwick og Stansted, der alle betjener London, eller Manchester og Birmingham, som begge ligger nord for hovedstaden. Alle lufthavnene har et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, og så slipper I for at besvære jer med offentlig transport på ferien. Det er en god idé at leje bilen på forhånd inden afrejse. På denne måde står jeres udlejningsbil klar ved ankomst, og så har I den til rådighed på resten af jeres ferie i England.

Når I har hentet jeres lejebil, kan I køre direkte til jeres hotel i storbyen eller ud til det engelske landskab. I kan f.eks. besøge nogle af de hyggelige landsbyer, der er meget karakteristiske for England – som f.eks. i området Cotswolds, der ligger ca. 140 kilometer nordvest for centrum af London og byder på charmerende stenhuse, blomsterhaver og grønne bakkedrag.

Oplev alle England seværdigheder med en udlejningsbil

Med jeres hotel i England som base kan I køre ud og opleve alle de fantastiske afkroge i den smukke og barske natur samt de forskellige smukke og historiske byer som f.eks. universitetsbyerne Cambridge og Oxford. I England kan I også opleve mange forskellige historiske seværdigheder såsom Stonehenge, Hampton Court Palace eller Warwick Castle, for at nævne nogle få, samt grønne parker, gode golfarealer, hyggelige barer og restauranter, samt gode shoppingsmuligheder. Hvis I er på storbyferie i f.eks. Manchester, Birmingham eller London, kan I også nøjes med at leje en bil i en enkelt dag eller to, hvis I trænger til et pust med frisk luft og grønne omgivelser.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i England?
Du bør undersøge bilens afbestillingspolitik for at være sikker, men næsten alle forudbetalte reservationer har mulighed for refusion af hele beløbet, hvis du afbestiller mindst seks timer forud for afhentning. Der er dog nogle undtagelser. Din bekræftelse indeholder flere detaljer. Du kan også besøge vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i England?
Sæt dig på førersædet i et kompakt køretøj i England, for så er du i godt selskab. Denne type lejebil er den oftest bookede, fordi bilerne er økonomisk overkommelige, kører langt på literen og er nemme at parkere. I et kompakt køretøj kan du ubesværet manøvrere rundt i de travle gader i byen. Alternativt kan du også få noget større. Kig nærmere på vores udvalg af større lejekategorier, såsom biltyperne mellemstor, standard og stor. Uanset hvad du er til, har vi den ideelle bil til dig.
Hvorfor skal jeg leje en bil i England hos Expedia?
Der er besparelser at hente hos Expedia. Uanset om du søger efter noget, der passer til hele familien eller bare dig selv, kan du sammenligne tilbud fra de biludlejningsfirmaer i England. Vores eksklusive medlemstilbud, rabatter og loyalitetsprogrammer kan hjælpe dig med at få den lavest mulige pris. Kombiner din udlejningsbil med flyrejser og hotel for at opnå endnu større besparelser. Kigger du efter oplevelser i England? Så kan du føje nogle aktiviteter til din pakkerejse!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i England hos Expedia?
Det er nemt at få det bedste tilbud hos Expedia. Du skal blot vælge dit foretrukne køretøj, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne tilbud fra alle de pålidelige varemærker inden for billeje. Spar endnu mere, når du samler din reservation af billeje i England med overnatning eller flyrejser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i England?
Normalt skal du være 21 år i England. Bemærk, at de fleste selskaber opkræver et gebyr for unge førere. Tjek det med småt, inden du booker, da det kan være forskelligt fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma. Husk på, at hvis du vil leje en luksusbil eller en større bil såsom en SUV, skal du muligvis være over 21.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i England?
Først og fremmest dit kørekort og et kreditkort i samme navn. Mange biludlejningsfirmaer tilbyder en valgfri forsikring, men du kan blive bedt om at fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du ikke ønsker at købe deres. Sørg for at undersøge vilkår og betingelser for lejeaftalen for at undgå misforståelser.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i England?
Det kan du. Vi samarbejder med anerkendte leverandører, der tilbyder langtidsleje af mange forskellige biltyper. Kig nærmere på vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hele England og omgivelserne.
Hvor finder jeg billeje i England, hvis jeg er under 25 år?
Det afhænger af de selskaber, der ligger i England. De har ofte forskellige aldersgrænser. Hvis du har fundet en udbyder, der udlejer til førere under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis pålægger yderligere gebyrer. Tjek reglerne, inden du rejser.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til England?
Det kommer an på, hvilken biltype du har behov for, din alder samt forskellige andre ting. Gennemlæs selskabets forsikringsvilkår og -betingelser grundigt, inden du booker.

Oplev nye steder med Expedia