Biludlejning i England

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i England

Billeje i England

England byder på lidt af hvert, lige fra smukke og rå naturlandskaber til spændende historiske storbyer med fascinerende stenslotte og dejlige parker, og sætter derved rammerne for en unik ferieoplevelse. Med biludlejning i England kan I både få kulturelle og kulinariske oplevelser i London, besøge hyggelige, traditionelle pubber i de små idylliske landsbyer og se det enestående klippelandskab ved kysten på én og samme ferie.

Biludlejning i England giver jer derved alle muligheder for at få mest muligt ud af jeres rejse og frihed til selv at være herre over planlægningen ned til mindste detalje, uanset om I planlægger en rejse for to, en familieferie eller skal på forretningsrejse i en af de engelske storbyer.

Biludlejning i England – nemt og enkelt

Uanset hvilke behov I har for jeres udlejningsbil, er der en bil, der matcher jeres kriterier og budget, og I finder alle typer af modeller såsom en økonomibil, en rummelig stationcar eller en luksusbil med diverse ekstratilbehør. Vær dog opmærksom på, at der er venstrekørsel i England.

Alle udlejningsbilerne findes til en god pris og uden skjulte omkostninger, og der findes nemt budget-biludlejning i England hos en af de mange biludlejningsudbydere. Desuden tilbydes også en god brændstofpolitik uden skjulte omkostninger, hvor I får en fuld tank benzin ved afhentning af jeres udlejningsbil og efterfølgende skal aflevere bilen med en fuld tank igen.

Få mest muligt ud af jeres ferie – lej en bil i lufthavnen

I kan finde flybilletter til England til et væld af lufthavne som f.eks. Heathrow, Gatwick og Stansted, der alle betjener London, eller Manchester og Birmingham, som begge ligger nord for hovedstaden. Alle lufthavnene har et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, og så slipper I for at besvære jer med offentlig transport på ferien. Det er en god idé at leje bilen på forhånd inden afrejse. På denne måde står jeres udlejningsbil klar ved ankomst, og så har I den til rådighed på resten af jeres ferie i England.

Når I har hentet jeres lejebil, kan I køre direkte til jeres hotel i storbyen eller ud til det engelske landskab. I kan f.eks. besøge nogle af de hyggelige landsbyer, der er meget karakteristiske for England – som f.eks. i området Cotswolds, der ligger ca. 140 kilometer nordvest for centrum af London og byder på charmerende stenhuse, blomsterhaver og grønne bakkedrag.

Oplev alle England seværdigheder med en udlejningsbil

Med jeres hotel i England som base kan I køre ud og opleve alle de fantastiske afkroge i den smukke og barske natur samt de forskellige smukke og historiske byer som f.eks. universitetsbyerne Cambridge og Oxford. I England kan I også opleve mange forskellige historiske seværdigheder såsom Stonehenge, Hampton Court Palace eller Warwick Castle, for at nævne nogle få, samt grønne parker, gode golfarealer, hyggelige barer og restauranter, samt gode shoppingsmuligheder. Hvis I er på storbyferie i f.eks. Manchester, Birmingham eller London, kan I også nøjes med at leje en bil i en enkelt dag eller to, hvis I trænger til et pust med frisk luft og grønne omgivelser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i England?
Intet problem! Hvis du afbestiller din reservation mindst seks timer inden afhentningstidspunktet, kan du være berettiget til at få dine penge tilbage. Du kan med fordel undersøge lejeaftalen, da der findes nogle undtagelser. Kontakt vores kundeservice, hvis du er i tvivl om noget.
Hvilke biltyper kan jeg leje i England?
Billig, nem at betjene og med god benzinøkonomi. Det er slet ikke overraskende, at kompakte køretøjer er den mest populære type udlejningsbil i England. Udforsk denne by i sådan én, så du kan parkere på selv snævre parkeringspladser og nemt komme rundt i trafikken. En kompakt bil er ideel til storbyferier eller hurtige roadtrips. Men der er også andre valgmuligheder. Du kan gå efter en mindre model i form af en økonomibil eller noget større som mellemstor, stor eller premiumbil – du kan helt selv vælge, hvilken type bil der passer dig.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i England hos Expedia?
At få fingrene i en god pris på billeje i England er intet problem med Expedia. Vælg din foretrukne bil, tilføj nogle detaljer, og sammenlign tilbud på tværs af alle de store biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje flyrejser og overnatning til din reservation? Du kan opnå ekstra besparelser, når du kombinerer dine reservationer i en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i England?
Minimumsalderen for at leje en bil i England er 21. Der pålægges typisk et ekstra gebyr for unge førere, så undersøg reglerne på forhånd, og medtag eventuelle omkostninger i dit rejsebudget. Der kan også gælde begrænsninger for, hvilke bilklasser der kan udlejes til unge førere. Nogle biludlejningsfirmaer udlejer måske kun små og mellemstore køretøjer til unge. Kravene varierer fra selskab til selskab, så glem ikke at læse det med småt.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i England?
Normalt skal du bare bruge dit kørekort og et kreditkort i samme navn, når du henter nøglerne. Du skal muligvis også kunne bevise, at du har en forsikring, hvis du fravælger biludlejningsfirmaets forsikring. Disse krav varierer ofte alt efter selskabet, så det er altid bedst at tjekke, inden du gennemfører reservationen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i England?
Det kan du. Vi samarbejder med fremragende selskaber, der tilbyder ugentlig og månedlig leje af alle typer biler. Tjek vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hele England og det omkringliggende område.
Hvor finder jeg billeje i England, hvis jeg er under 25 år?
Det afhænger af de biludlejningsfirmaer, der ligger i England. De har ofte forskellige aldersgrænser. Hvis du har fundet en udbyder, der udlejer til personer under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis pålægger ekstra tillægsgebyrer. Undersøg reglerne grundigt, inden du henter bilen.

Oplev nye steder med Expedia