Biludlejning Liverpool

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Liverpool

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Liverpool

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Liverpool
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Liverpool?
Lejebiler i Liverpool kan lejes til en pris helt ned til i denne uge. Med sådan et prisniveau kan du suse rundt i Liverpool i en smart dyt i løbet af 0,5.
Kan jeg leje en bil i Manchester (MAN)?
Ja, det kan du sagtens, og der er masser af valgmuligheder. Når du er landet og har hentet bagagen, skal du sætte kurs mod biludlejningsfirmaerne i biludlejningsområdet. Her kan du vælge mellem pålidelige firmaer som Sixt, Europcar og Budget. Hvis du vil kigge på flere tilbud, kan du også undersøge National Car Rental og Alamo.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Liverpool?
Vi har alle oplevet situationer, hvor selv de bedst lagte planer har ændret sig uventet. Derfor giver vi alle pengene tilbage for de fleste reservationer, hvis du kontakter os minimum seks timer forud for afhentning. Sørg for at tjekke lejepolitikken – i nogle tilfælde er det ikke muligt. Kan du ikke finde oplysningerne? Vores kundeservice står altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Liverpool?
Præcis den type bil, du ønsker! Vi har et bredt udvalg af udlejningskategorier, lige fra biler af typen standard og økonomi til SUV’er og premiumbiler. De smarte, små og økonomisk overkommelige minibiler er den mest bookede type bil i Liverpool. Minibilen er et ideelt valg til korte ture gennem byen. Spar penge på brændstof, mens du kører omkring i de travle gader i byen. Og der er ingen grund til bekymring over at finde en p-plads til køretøjet – i en minibil er det nemt at manøvrere ind på smalle parkeringsområder.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Liverpool?
Der er en masse at lave i Liverpool, men hvis du drager lidt længere væk, finder du endnu flere spændende seværdigheder. Hent en bil, så du kan trille rundt i det omkringliggende område i dit helt eget tempo. Her er nogle spændende steder til listen over oplevelser:

  • Du kan finde Old Trafford og mange andre fascinerende seværdigheder i Manchester. Fra Liverpool er der omkring 50 km.
  • Omkring 130 km væk ligger Birmingham, der også er en favorit blandt rejsende. Vær sikker på, at du kommer til at opleve Bullring Shopping Centre, mens du er i byen. Det er én af årsagerne til, at mange er vilde med denne spændende by.
  • Læg vejen forbi Cheddar Gorge, hvis du drømmer om en dag i naturen. Medbring en madkurv, eller slå dig ned et sted. Fra Liverpool er der rundt regnet 240 km dertil.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Liverpool hos Expedia?
Med alt fra vores eksklusive tilbud til vores medlemspriser og loyalitetsprogrammer kan du opnå gode besparelser, når du lejer din bil hos Expedia. Og med biludlejningsfirmaer i Liverpool at vælge blandt har du et stort udvalg, når det kommer til at finde dit ideelle køretøj. Vi har dog ikke kun enestående priser på billeje. Flyrejser, hoteller og udflugter kan føjes til din rejseplan for at sammensætte den ultimative pakkerejse til Liverpool. Jo mere du samler, jo mere sparer du!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Liverpool hos Expedia?
Få et fantastisk tilbud hos Expedia. Du skal blot vælge din foretrukne bil, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne tilbud fra alle de bedste varemærker. Opnå endnu flere besparelser, når du samler din reservation af billeje i Liverpool med et hotel eller en flyrejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Liverpool?
Reglerne i Liverpool kræver, at førere skal være mindst 21 år for at booke en udlejningsbil. Unge førere kan dog forvente et tillægsgebyr og visse restriktioner. De fleste selskaber opkræver et gebyr for unge førere i tillæg til den almindelige lejepris. Det skyldes, at der er en højere ulykkesrisiko. Selvom mange biltyper (såsom kompakte biler og mellemstore biler) udlejes til unge bilister, omfatter udvalget normalt ikke premium- og luksusbiler.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Liverpool?
Inden du kan sætte dig bag rattet i Liverpool, skal du bruge et kørekort og dit kreditkort. Hvis du takker nej til udbyderens billejeforsikring, kan du også skulle fremvise dokumentation for en anden forsikring. Reglerne kan variere, så sørg for, at du forstår aftalens vilkår og betingelser, inden du gennemfører reservationen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Liverpool?
Baseret på priserne fra de sidste syv dage kunne du have sat dig til rette i din egen udlejningsbil for kun per dag. Den næstlaveste dagspris, som kunne findes i Liverpool, var .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Liverpool?
Ja. Expedia samarbejder med fremragende leverandører, der tilbyder langtidsleje af mange bilklasser. Book et af vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hver en centimeter af Liverpool og det omkringliggende område.
Hvor finder jeg billeje i Liverpool, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikkerne varierer alt efter udbyderen, så du er nødt til at undersøge reglerne grundigt. Har du fundet en leverandør i Liverpool, som lejer ud til personer under 25 år? Perfekt! Så skal du bare være opmærksom på, at der ofte er ekstra omkostninger for førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du overvejer at booke, omfatter alle de oplysninger, du behøver.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Liverpool?
Vælg først din bilkategori, og læs selskabets vilkår og betingelser for billejeforsikring grundigt igennem for at få alle de nødvendige oplysninger.