Rejser til Liverpool 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Besøg Liverpool

Søg efter de bedste steder og områder i Liverpool, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Liverpool

Mest populære hoteller i Liverpool

Britannia Adelphi Hotel
Britannia Adelphi Hotel
3 out of 5
Ranelagh Place, Liverpool, England, L3 5UL
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 363, kr pr. nat fra 29. nov. til 30. nov.
363, kr
pr. nat
29. nov. – 30. nov.
3/5 (1.287 anmeldelser)
Super beliggenhed, men mega beskidt!
"Super beliggenhed og meget plads. Men hold op, hvor er hotellet misligholdt og beskidt. Der bliver ikke gjort overhovedet var min klare fornemmelse."

Anmeldelse fra 4. okt. 2022

Britannia Adelphi Hotel
Titanic Hotel Liverpool
Titanic Hotel Liverpool
4 out of 5
Stanley Dock, Regent Road, Liverpool, England, L3 0AN
Prisen er 845, kr pr. nat fra 13. dec. til 14. dec.
845, kr
pr. nat
13. dec. – 14. dec.
4,6/5 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
Titanic hotel - One Night
"A world-class hotel, the staff was very polite and the breakfast was good as well"

Anmeldelse fra 23. nov. 2021

Titanic Hotel Liverpool
Hope Street Hotel
Hope Street Hotel
4 out of 5
40 Hope Street, Liverpool, England, L1 9DA
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 856, kr pr. nat fra 19. dec. til 20. dec.
856, kr
pr. nat
19. dec. – 20. dec.
4,5/5 Wonderful! (921 anmeldelser)
Slidt hotel
"Hotellet er lidt slidt, ihvertfald på 2. Sal hvor vi boede, gulve og senge knirkede, toilet lidt snusket. Vi var der i en weekend og der var forholdsvis meget larm fra naboer. Vi skiftede værelse fordi ventilation larmede. Gode restauranter på hotellet."

Anmeldelse fra 26. apr. 2022

Hope Street Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Liverpool?
Expedia gør det nemt at rejse ud i verden med pakkerejser til Liverpool, der begynder fra . Du kan selv bestemme, hvordan du vil sammensætte flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer efter behov. Hvis der skal ske lidt ekstra på ferien, kan du føje et par ture og oplevelser til rejseprogrammet.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Liverpool?
Hvis du går efter at opnå besparelser, kan du samle dine reservationer i en pakkerejse til Liverpool. Uandet om du er på jagt efter flyrejser, hoteller, udlejningsbiler eller oplevelser, så kan du finde og booke det hele på ét sted. Derudover er der rige valgmuligheder inden for rækkevidde. Expedia har 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder i hele verden at vælge blandt. Du kan flyve med lige dem, du foretrækker, booke et ophold, hvor det passer dig, og spare penge i samme ombæring – det er da en perfekt ferie!
Hvor skal jeg overnatte i Liverpool?
Liverpool City Centre er en del af Liverpool, som tilrejsende ikke bør gå glip af. Hvis det er en prioritet at se Liverpool ONE og Beatles Story, så kunne det være en god idé at booke et overnatningssted i denne bydel. En anden mulighed er St George’s Quarter. Herfra er det nemt at komme til St. George’s Hall og World Museum Liverpool.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Liverpool?
Hvis du regner med at overnatte i bydelen Liverpool City Centre, så er et par af valgmulighederne Jurys Inn Liverpool og ibis Styles Liverpool Centre Dale Street. RopeWalks er et andet favoritområde i Liverpool. Her finder du The Hanover Hotel og Aparthotel Adagio Liverpool City Centre, hvis du foretrækker denne del af byen.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Liverpool på?
Det afhænger helt af, hvad du vægter højest. Hvis du gerne vil finde et godt tilbud, så skal du aflægge vist i måned. Hotel- og flypriser er generelt mere overkommelige på dette tidspunkt, end de kan være i . Hvis du drømmer om at opleve stemningen i Liverpool under højsæsonen, så book din ferie i . I er der som regel mere fredeligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Liverpool?
Rejsende kan sædvanligvis søge efter flybilletter til internationale rejser på Expedia op til et år inden afrejsedatoen. Er du sent ude? Hvis du har heldet med dig, er der stadig en chance for at få fingrene i en billig billet et par uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Liverpool på Expedia?
Fra flyrejser og hoteller til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Liverpool, der passer perfekt til dig. Skal du afsted i et par uger? Så kan du overveje at booke en pakkerejse med hotel, billeje og fly. Hvis du bare skal på et forlænget weekendophold, passer et tilbud med flybilletter og hotel måske bedre til dig. Du kan også tilføjer oplevelser, når du har foretaget reservationen. Vores pakkerejser gør det til en leg at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Liverpool?
Vores priser er allerede lave. Men du kan nyde godt af endnu bedre besparelser, hvis du booker hoteller, flyrejser og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid gennemsigtige priser og et fantastisk udvalg.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Liverpool hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske nemt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan. Vores pakkerejser giver dig friheden til at vælge mellem hoteller, flyrejser og oplevelser, som det passer dig.
Kan jeg rejse til Liverpool i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om rejser til Liverpool kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her får du adgang til info om rejserestriktioner, krav til karantæne og meget mere.