Liverpool

Rejseguide
Museum of Liverpool som omfatter moderne arkitektur
Takket være nogle af Storbritanniens bedste bands, spændende museer og en indholdsrig historie er denne nordengelske by et af landets fineste kulturelle mål.

Liverpool var i sin tid hjem for en af verdens travleste havne, og nu er den nordengelske by blevet omdannet til en kulturel enklave. Rejser til Liverpool giver dig mulighed for at studere den fascinerende victorianske historie og nogle af Storbritanniens kendteste musikeres fødeby. En stor del af Liverpools historiske havneområde blev optaget på UNESCOS Verdensarvsliste i 2004, og byen blev udnævnt til europæisk kulturhovedstad i 2008.

En rejse til Liverpool fører dig uden tvivl forbi Albert Dock, der er byens kulturelle hjerte. I sin tid lå nogle af verdens største skibe til kajs her, og i dag er området en samling af restauranter, barer og kulturelle institutioner. På en af restauranterne ud til vandet kan du smage en portion scouse, som er en typisk nordengelsk gryderet. Få mere at vide om byens søfartshistorie på Merseyside Maritime Museum. En af byens mest ikoniske bygninger Royal Liver Building ligger også i havneområdet.

Beatles er uden tvivl det kendeste band, som byen har opfostret, og de er en del af den omfattende musiske historie, der flyder gennem Liverpools gader. På museet The Beatles Story kan du høre, hvordan verdens berømteste band startede deres karriere i byen, eller du kan gå til koncert på et af deres gamle tilholdssteder: Liverpool Empire Theatre.

Indbyggerne i Liverpool er fanatiske omkring sport, og hvis du besøger byen i de kolde vintermåneder, kan du være sikker på at se, hvordan hele byen stolt vifter med halstørklæderne. På et weekendophold kan du også se Liverpool Football Club spille mod deres rivaler på det historiske Anfield Road Stadium eller se de lokale amatører i Sefton Park. Her kan du slappe af, mens du går en tur i parken, som blot er et af de mange grønne områder i denne pittoreske by.

Liverpool er en by, der tiltrækker et bredt udvalg af rejsende, og turen kan tilpasses alle budgetter. Uanset om din passion er sport, musik eller historie vil denne hyggelige nordlige by have en side, der tiltrækker dig. Du kan komme til Liverpool med fly, bus eller tog fra mange af de største byer i Europa, eller du kan ankomme med båd til Albert Dock, ligesom i gamle dage.

Video af Liverpool

Hvor kan jeg overnatte i Liverpool

Tune Hotel Liverpool
Tune Hotel Liverpool
3 out of 5
3-19 Queen Buildings, Castle Street, Liverpool, England
Prisen er 301 kr. pr. nat fra 12. okt. til 13. okt.
301 kr.
pr. nat
12. okt. – 13. okt.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Liverpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en døgnåben reception og daglig rengøring. De populære seværdigheder Albert Dock ...
7,6/10 Good! (1.004 anmeldelser)
"Ikke særligt venligt personale. For et ophold af mere end en nat, mangler der knager og et skab"

Anmeldelse fra 25. jan. 2023

Tune Hotel Liverpool
Britannia Adelphi Hotel
Britannia Adelphi Hotel
3 out of 5
Ranelagh Place, Liverpool, England
Prisen er 404 kr. pr. nat fra 15. okt. til 16. okt.
404 kr.
pr. nat
15. okt. – 16. okt.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Liverpool. Nyd godt af 2 restauranter, morgenmad og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
6,2/10 (1.676 anmeldelser)
Ok Hotel
"Ok gammelt engelsk Hotel - dog kunne det trænge til lidt opdatering , men ellers ok"

Anmeldelse fra 21. mar. 2023

Britannia Adelphi Hotel
Mercure Liverpool Atlantic Tower Hotel
Mercure Liverpool Atlantic Tower Hotel
4 out of 5
Chapel Street, Liverpool, England
Prisen er 551 kr. pr. nat fra 2. nov. til 3. nov.
551 kr.
pr. nat
2. nov. – 3. nov.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 barer/lounger og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
7,8/10 Good! (1.005 anmeldelser)
September 2023
"Rengøringen er ikke særlig god og vinduerne kan ikke åbnes. Det trækker ned på min bedømmelse. Vi skulle flere gange bede om en ekstra dyne og rykke for det. Hotellet er desuden meget lydt. Men ellers var opholdet helt fint."

Anmeldelse fra 3. sep. 2023

Mercure Liverpool Atlantic Tower Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Pembroke Studios
Pembroke Studios
3 out of 5
2 Lower Gill Street, Liverpool, England
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Liverpool. Nyd godt af daglig rengøring, et LCD-tv og digital-tv. De populære seværdigheder Albert Dock og O2 Academy ...
9,6/10 Exceptional! (223 anmeldelser)
Bedste overnatningsted
"Man følte sig velkommen både før og under opholdet. Meget meget venligt personale, bedste overnatningsted vi har oplevet. Der var vand, Pepsi, the, kaffe, kakao,sukker,mælk,småkager og en pose Haribo. der var så rent , ikke noget snavs at finde nogle steder. Vi fik skiftet håndklæder/sengetøj hele ..."

Anmeldelse fra 23. aug. 2023

Pembroke Studios
Quest Liverpool City Centre
Quest Liverpool City Centre
4 out of 5
72 Church St., Liverpool, England
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i Liverpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især de generelle ...
9,2/10 Wonderful! (513 anmeldelser)
Perfect stay
"Absolutely comfortable hotel right in the middle of city center! But still nice and quiet with very good service!"

Anmeldelse fra 27. apr. 2022

Quest Liverpool City Centre
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
3.5 out of 5
25 Drury Lane, Corn Exchange, Liverpool, England
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Liverpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. De populære seværdigheder Albert Dock ...
8,8/10 Excellent! (1.074 anmeldelser)
Great stay
"Great location fantastic staff. Everybody very friendly and helpful."

Anmeldelse fra 14. dec. 2022

Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Liverpool – anmeldelser

4.4
Populær destination
5 - Fremragende
4
" "5 - Fremragende 44.44444444444444%
4 - God
5
" "4 - God 55.55555555555556%
3 - Okay
0
" "3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
" "2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
" "1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende
18. okt. 2019

Cavern Club er det bedste med Beatles musik oplevelser, vi var der næsten alle dage.

Byer i nærheden af Liverpool