Liverpool

Rejseguide
Museum of Liverpool som omfatter moderne arkitektur
Takket være nogle af Storbritanniens bedste bands, spændende museer og en indholdsrig historie er denne nordengelske by et af landets fineste kulturelle mål.

Liverpool var i sin tid hjem for en af verdens travleste havne, og nu er den nordengelske by blevet omdannet til en kulturel enklave. Rejser til Liverpool giver dig mulighed for at studere den fascinerende victorianske historie og nogle af Storbritanniens kendteste musikeres fødeby. En stor del af Liverpools historiske havneområde blev optaget på UNESCOS Verdensarvsliste i 2004, og byen blev udnævnt til europæisk kulturhovedstad i 2008.

En rejse til Liverpool fører dig uden tvivl forbi Albert Dock, der er byens kulturelle hjerte. I sin tid lå nogle af verdens største skibe til kajs her, og i dag er området en samling af restauranter, barer og kulturelle institutioner. På en af restauranterne ud til vandet kan du smage en portion scouse, som er en typisk nordengelsk gryderet. Få mere at vide om byens søfartshistorie på Merseyside Maritime Museum. En af byens mest ikoniske bygninger Royal Liver Building ligger også i havneområdet.

Beatles er uden tvivl det kendeste band, som byen har opfostret, og de er en del af den omfattende musiske historie, der flyder gennem Liverpools gader. På museet The Beatles Story kan du høre, hvordan verdens berømteste band startede deres karriere i byen, eller du kan gå til koncert på et af deres gamle tilholdssteder: Liverpool Empire Theatre.

Indbyggerne i Liverpool er fanatiske omkring sport, og hvis du besøger byen i de kolde vintermåneder, kan du være sikker på at se, hvordan hele byen stolt vifter med halstørklæderne. På et weekendophold kan du også se Liverpool Football Club spille mod deres rivaler på det historiske Anfield Road Stadium eller se de lokale amatører i Sefton Park. Her kan du slappe af, mens du går en tur i parken, som blot er et af de mange grønne områder i denne pittoreske by.

Liverpool er en by, der tiltrækker et bredt udvalg af rejsende, og turen kan tilpasses alle budgetter. Uanset om din passion er sport, musik eller historie vil denne hyggelige nordlige by have en side, der tiltrækker dig. Du kan komme til Liverpool med fly, bus eller tog fra mange af de største byer i Europa, eller du kan ankomme med båd til Albert Dock, ligesom i gamle dage.

Video af Liverpool

Hvor kan jeg overnatte i Liverpool

The Shankly Hotel Suites
The Shankly Hotel Suites
3.5 out of 5
60 Victoria street, Liverpool, England, L1 6JD
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 570, kr pr. nat fra 28. mar. til 29. mar.
570, kr
pr. nat
28. mar. – 29. mar.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
8/10 Very Good! (430 anmeldelser)
Nice hotel for groups
"Lovely room, we got a free upgrade at check in, would definitely return"

Anmeldelse fra 20. mar. 2023

The Shankly Hotel Suites
The Shankly Hotel
The Shankly Hotel
4 out of 5
Millenium House, 60 Victoria Street, Liverpool, England, L1 6JD
Prisen er 790, kr pr. nat fra 27. mar. til 28. mar.
790, kr
pr. nat
27. mar. – 28. mar.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en tagterrasse og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
8,2/10 Very Good! (1.003 anmeldelser)
Ikonisk hotel der trænger til ledelse
"Møgbeskidt værelse ... gl brugte pigetrusser lå I skuffen , toilet var kun indrettet som handicap toilet Med dertil hørende udstyr.... støv etc ....fuger i bad var ogps møgbeskidte ... det er jo ikke fordi det er gratis at bo der Turde simpelthen ikke bruge deres restaurant , i frygt for at det var ..."

Anmeldelse fra 28. okt. 2019

The Shankly Hotel
Titanic Hotel Liverpool
Titanic Hotel Liverpool
4 out of 5
Stanley Dock, Regent Road, Liverpool, England, L3 0AN
Prisen er 784, kr pr. nat fra 17. apr. til 18. apr.
784, kr
pr. nat
17. apr. – 18. apr.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores ...
9,2/10 Wonderful! (1.006 anmeldelser)
Titanic hotel - One Night
"A world-class hotel, the staff was very polite and the breakfast was good as well"

Anmeldelse fra 23. nov. 2021

Titanic Hotel Liverpool
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
3.5 out of 5
25 Drury Lane, Corn Exchange, Liverpool, England, L2 0PH
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Liverpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
8,8/10 Excellent! (998 anmeldelser)
Great stay
"Great location fantastic staff. Everybody very friendly and helpful."

Anmeldelse fra 14. dec. 2022

Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Quest Liverpool City Centre
Quest Liverpool City Centre
4 out of 5
72 Church St., Liverpool, England, L1 3AY
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores ...
9,2/10 Wonderful! (434 anmeldelser)
Perfect stay
"Absolutely comfortable hotel right in the middle of city center! But still nice and quiet with very good service!"

Anmeldelse fra 27. apr. 2022

Quest Liverpool City Centre
PREMIER SUITES Liverpool
PREMIER SUITES Liverpool
4 out of 5
7 Hatton Garden, Liverpool, England, L3 2FE
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Liverpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og vaskeri. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
8,6/10 Excellent! (382 anmeldelser)
God beliggenhed, fantastisk udsigt
"Rigtig god beliggenhed og smuk udsigt over byen. Men servicen kunne blive bedre. Vi ankom 4 venner (mænd) og konstaterede, at der var redt op med to dobbeltdyner i de to soveværelser. Vi bad om ekstra dyner eller lagener, men det tog næsten to dage, før personalet kom med det. Penthousen er flot ..."

Anmeldelse fra 8. okt. 2019

PREMIER SUITES Liverpool
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Liverpool