Liverpool

Rejseguide
Royal Liver Building og byder på historiske bygningsværker og en by
Takket være nogle af Storbritanniens bedste bands, spændende museer og en indholdsrig historie er denne nordengelske by et af landets fineste kulturelle mål.

Liverpool var i sin tid hjem for en af verdens travleste havne, og nu er den nordengelske by blevet omdannet til en kulturel enklave. Rejser til Liverpool giver dig mulighed for at studere den fascinerende victorianske historie og nogle af Storbritanniens kendteste musikeres fødeby. En stor del af Liverpools historiske havneområde blev optaget på UNESCOS Verdensarvsliste i 2004, og byen blev udnævnt til europæisk kulturhovedstad i 2008.

En rejse til Liverpool fører dig uden tvivl forbi Albert Dock, der er byens kulturelle hjerte. I sin tid lå nogle af verdens største skibe til kajs her, og i dag er området en samling af restauranter, barer og kulturelle institutioner. På en af restauranterne ud til vandet kan du smage en portion scouse, som er en typisk nordengelsk gryderet. Få mere at vide om byens søfartshistorie på Merseyside Maritime Museum. En af byens mest ikoniske bygninger Royal Liver Building ligger også i havneområdet.

Beatles er uden tvivl det kendeste band, som byen har opfostret, og de er en del af den omfattende musiske historie, der flyder gennem Liverpools gader. På museet The Beatles Story kan du høre, hvordan verdens berømteste band startede deres karriere i byen, eller du kan gå til koncert på et af deres gamle tilholdssteder: Liverpool Empire Theatre.

Indbyggerne i Liverpool er fanatiske omkring sport, og hvis du besøger byen i de kolde vintermåneder, kan du være sikker på at se, hvordan hele byen stolt vifter med halstørklæderne. På et weekendophold kan du også se Liverpool Football Club spille mod deres rivaler på det historiske Anfield Road Stadium eller se de lokale amatører i Sefton Park. Her kan du slappe af, mens du går en tur i parken, som blot er et af de mange grønne områder i denne pittoreske by.

Liverpool er en by, der tiltrækker et bredt udvalg af rejsende, og turen kan tilpasses alle budgetter. Uanset om din passion er sport, musik eller historie vil denne hyggelige nordlige by have en side, der tiltrækker dig. Du kan komme til Liverpool med fly, bus eller tog fra mange af de største byer i Europa, eller du kan ankomme med båd til Albert Dock, ligesom i gamle dage.

Video af Liverpool

Hvor kan jeg overnatte i Liverpool

Britannia Adelphi Hotel
Britannia Adelphi Hotel
3 out of 5
Ranelagh Place, Liverpool, England, L3 5UL
Prisen er 326, kr pr. nat fra 14. aug. til 15. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 restauranter og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
2,9/5 (1.132 anmeldelser)
Liverpool tur - fodboldtur
"Centralt beliggende charmerende hotel - som er lidt "træt" - ved at være godt slidt - trænger til modernisering - især badeværelse. Men ryddelig og rent - knap så gode senge - men ok til 2 dages fodboldtur. Nem med tæt på banegård, bymidten - og kort afstand til Anfield"

Anmeldelse fra 22. nov. 2021

Britannia Adelphi Hotel
Jurys Inn Liverpool
Jurys Inn Liverpool
4 out of 5
No. 31 Keel Wharf, Liverpool, England, L3 4FN
Prisen er 573, kr pr. nat fra 14. aug. til 15. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (1.057 anmeldelser)
"Konge belligenhed. God og yders flink personale."

Anmeldelse fra 16. jan. 2022

Jurys Inn Liverpool
Scarisbrick Hotel
Scarisbrick Hotel
3 out of 5
239 Lord Street, Southport, England, PR8 1NZ
Prisen er 344, kr pr. nat fra 14. aug. til 15. aug.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Southport, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
2,8/5 (1.002 anmeldelser)
Totalt olympisk
"Vi boede der desværre kun en nat men skal man til southport er det hotellet det har alt hvad hjertet begær."

Anmeldelse fra 24. aug. 2021

Scarisbrick Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
3.5 out of 5
25 Drury Lane, Corn Exchange, Liverpool, England, L2 0PH
Prisen er 580, kr pr. nat fra 22. aug. til 23. aug.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores ...
4,5/5 Wonderful! (946 anmeldelser)
"Fint hotel med god beliggenhed. Lidt irriterende det var et handicap værelse."

Anmeldelse fra 29. nov. 2021

Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Cove Paradise Street
Cove Paradise Street
4 out of 5
39 Paradise St, Liverpool, England, L1 3ED
Prisen er 768, kr pr. nat fra 8. aug. til 9. aug.
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Liverpool. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en døgnåben reception. De populære seværdigheder Cavern ...
4,8/5 Exceptional! (160 anmeldelser)
"Super centralt, pænt og rent."

Anmeldelse fra 9. jul. 2022

Cove Paradise Street
Quest Liverpool City Centre
Quest Liverpool City Centre
4 out of 5
72 Church St., Liverpool, England, L1 3AY
Prisen er 636, kr pr. nat fra 4. sep. til 5. sep.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Liverpool, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores ...
4,6/5 Exceptional! (341 anmeldelser)
Perfect stay
"Absolutely comfortable hotel right in the middle of city center! But still nice and quiet with very good service!"

Anmeldelse fra 27. apr. 2022

Quest Liverpool City Centre
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Liverpool – anmeldelser

4.4

Populær destination

5 - Fremragende
4
5 - Fremragende 44.44444444444444%
4 - God
5
4 - God 55.55555555555556%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

18. okt. 2019

Cavern Club er det bedste med Beatles musik oplevelser, vi var der næsten alle dage.

Byer i nærheden af Liverpool