Warrington

Rejseguide
Warrington som omfatter historiske bygningsværker
Skønne kunstgallerier, museer, sportsbegivenheder, shopping og spektakulære haver – en storbyferie i Warrington har masser at byde på.

Der har været mennesker i Warrington siden år 100f.Kr., da romerne bosatte sig på den strategiske beliggenhed ved floden Mersey. I dag vidner de arkitektoniske perler og museer i Warrington om byens rødder og rolle i vigtige historiske perioder som den engelske borgerkrig og den industrielle revolution, der har været med til at forme landets historie. En rejse til Warrington byder dog også på kunst, shopping og et stort udvalg af restauranter.

Du finder blandt andet en række populære attraktioner, barer og restauranter i bydelen Cultural Quarter, som omfatter gaderne omkring Palmyra Square. Warrington Museum & Art Gallery rummer omkring 200.000 udstillingsgenstande, blandt andet dinosaurfossiler og levn fra den romerske bosættelse Wilderspool. Du kan købe billetter til en koncert, en musical eller et comedyshow i Parr Hall eller Pyramid Arts Centre. Museum of Policing in Cheshire er indrettet i fængselsceller fra Victoriatiden og fortæller om byens politihistorie.

Arkitekturinteresserede vil nyde at studere de detaljerede gyldne porte og det palladianske ydre på Warrington Town Hall, der blev designet af James Gibbs i 1750. Besøg også St Elphin's Church, hvor Oliver Cromwells tropper sendte kanonkugler afsted mod murene under den engelske borgerkrig. Statsmanden Cromwell overnattede i en nærliggende hytte, der i dag er indrettet som indisk restaurant.

Du har også rig mulighed for at shoppe, når du rejser til Warrington. Sæt for eksempel kursen mod Golden Square Shopping Centre, der rummer boghandler, mærkevarebutikker og varehuse. På Warrington Retail Market kan du til gengæld købe alt fra ost, bagværk og friske råvarer til kosmetik og musikinstrumenter. Stockton Heath ligger i forstadsområdet og er kendt for sine smarte modebutikker og spændende restauranter.

Hvis du har familien med på et weekendophold i Warrington, kan I planlægge en tur til forlystelsesparken Gulliver's World eller Apple Jacks Adventure Farm. I Grappenhall Heys Walled Garden kan du få en smagsprøve på Cheshires berømte haver. Oplev også den særlige stemning under en rugbykamp på Halliwell Jones Stadium, der er hjemmebane for rugbyholdet Warrington Wolves.

Det er let at komme til Warrington fra både Liverpool og Manchester, og en rejse hertil er et godt udgangspunkt for at udforske hele den nordvestlige del af England. Udenfor byen finder du vandreruter i nationalparken Peak District og langs med Trans Pennine Trail, som giver dig mulighed for at opleve det engelske landskabs maleriske dale, bakker og heder.

Hvor kan jeg overnatte i Warrington

Waterside
Waterside
3 out of 5
1430 Centre Park, Park Boulevard, Warrington, England, WA1 1QA
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 375, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Warrington, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
3,8/5 Good! (223 anmeldelser)
Nice stay over
"It was a comfy stay. Booked it for 1 night after going to Gulliverd theme park.Ut was a nice big room very near to restaurants. The lady on reception was lovely and friendly. O would stay here again if ever in Warrington. A nice family stay."

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

The Park Royal Hotel & Spa
The Park Royal Hotel & Spa
4 out of 5
Stretton Road, Stretton, Warrington, England, WA4 4NS
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 638, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
Overnat på dette hotel med spa i Warrington, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og spa med fuld service. Vores gæster fremhæver især ...
4,3/5 Excellent! (978 anmeldelser)
Fin opholdssted
"God service på et stort hotel. God spa faciliteter. Stort værelse og fin seng."

Anmeldelse fra 28. jul. 2019

Village Hotel Warrington
Village Hotel Warrington
4 out of 5
Centre Park, Warrington, England, WA1 1QA
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 593, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Warrington, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver ...
4/5 Very Good! (995 anmeldelser)
"Fantastisk sted kommer gerne igen"

Anmeldelse fra 22. jul. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Staycity Aparthotel Manchester Piccadilly
Staycity Aparthotel Manchester Piccadilly
4 out of 5
8B Gateway House, Piccadilly Station Approach, Manchester, England, M1 2GH
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i Manchester. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især ...
4,6/5 Wonderful! (1.582 anmeldelser)
Hotel Manchester
"Rigtig fint til prisen. Venligt personale"

Anmeldelse fra 30. dec. 2021

Stone Pit Apartments
Stone Pit Apartments
3 out of 5
38-40 Heath Street, Golborne, Warrington, England, WA3 3DL
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Warrington. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 1 soveværelse. De populære seværdigheder Haydock Park Racecourse ...
CitySuites Aparthotel
CitySuites Aparthotel
5 out of 5
16 Chapel Street, Manchester, England, M3 7NH
Overnat på dette lejlighedshotel med luksusfaciliteter i Manchester, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent motionscenter. Vores ...
4,6/5 Wonderful! (709 anmeldelser)
Great place
"Great place"

Anmeldelse fra 2. apr. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Warrington