Warrington

Rejseguide
Warrington og byder på en flod eller et vandløb
Skønne kunstgallerier, museer, sportsbegivenheder, shopping og spektakulære haver – en storbyferie i Warrington har masser at byde på.

Der har været mennesker i Warrington siden år 100f.Kr., da romerne bosatte sig på den strategiske beliggenhed ved floden Mersey. I dag vidner de arkitektoniske perler og museer i Warrington om byens rødder og rolle i vigtige historiske perioder som den engelske borgerkrig og den industrielle revolution, der har været med til at forme landets historie. En rejse til Warrington byder dog også på kunst, shopping og et stort udvalg af restauranter.

Du finder blandt andet en række populære attraktioner, barer og restauranter i bydelen Cultural Quarter, som omfatter gaderne omkring Palmyra Square. Warrington Museum & Art Gallery rummer omkring 200.000 udstillingsgenstande, blandt andet dinosaurfossiler og levn fra den romerske bosættelse Wilderspool. Du kan købe billetter til en koncert, en musical eller et comedyshow i Parr Hall eller Pyramid Arts Centre. Museum of Policing in Cheshire er indrettet i fængselsceller fra Victoriatiden og fortæller om byens politihistorie.

Arkitekturinteresserede vil nyde at studere de detaljerede gyldne porte og det palladianske ydre på Warrington Town Hall, der blev designet af James Gibbs i 1750. Besøg også St Elphin's Church, hvor Oliver Cromwells tropper sendte kanonkugler afsted mod murene under den engelske borgerkrig. Statsmanden Cromwell overnattede i en nærliggende hytte, der i dag er indrettet som indisk restaurant.

Du har også rig mulighed for at shoppe, når du rejser til Warrington. Sæt for eksempel kursen mod Golden Square Shopping Centre, der rummer boghandler, mærkevarebutikker og varehuse. På Warrington Retail Market kan du til gengæld købe alt fra ost, bagværk og friske råvarer til kosmetik og musikinstrumenter. Stockton Heath ligger i forstadsområdet og er kendt for sine smarte modebutikker og spændende restauranter.

Hvis du har familien med på et weekendophold i Warrington, kan I planlægge en tur til forlystelsesparken Gulliver's World eller Apple Jacks Adventure Farm. I Grappenhall Heys Walled Garden kan du få en smagsprøve på Cheshires berømte haver. Oplev også den særlige stemning under en rugbykamp på Halliwell Jones Stadium, der er hjemmebane for rugbyholdet Warrington Wolves.

Det er let at komme til Warrington fra både Liverpool og Manchester, og en rejse hertil er et godt udgangspunkt for at udforske hele den nordvestlige del af England. Udenfor byen finder du vandreruter i nationalparken Peak District og langs med Trans Pennine Trail, som giver dig mulighed for at opleve det engelske landskabs maleriske dale, bakker og heder.

Hvor kan jeg overnatte i Warrington

Clayton Hotel, Manchester Airport
Clayton Hotel, Manchester Airport
4 out of 5
Outwood Lane, Manchester Airport, Manchester, England
Prisen er 1.044 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
1.044 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i Manchester, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og gratis lufthavnstransport. Vores gæster ...
8,4/10 Very Good! (1.740 anmeldelser)
Good standard - room scent a bit dodgy.
"The hotel is a decent standard nice hotel, with great location close to the airport. The room smelled pretty dodgy - but my 8 year old son and I came in late, and I couldn't bother changing rooms. Breakfast was decent, with good choices."

Anmeldelse fra 1. maj 2023

Clayton Hotel, Manchester Airport
Hotel Brooklyn Manchester
Hotel Brooklyn Manchester
4 out of 5
59 Portland St, Manchester, England
Prisen er 735 kr. pr. nat fra 24. sep. til 25. sep.
735 kr.
pr. nat
24. sep. – 25. sep.
Overnat på dette hotel med 4 stjerner i Manchester. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. Vores gæster fremhæver især baren og de rummelige værelser ...
9,4/10 Exceptional! (1.603 anmeldelser)
"Great room. Sweet staff and a good central location"

Anmeldelse fra 28. aug. 2023

Hotel Brooklyn Manchester
Manchester Piccadilly Hotel
Manchester Piccadilly Hotel
4 out of 5
London Road, Manchester, England
Prisen er 722 kr. pr. nat fra 15. okt. til 16. okt.
722 kr.
pr. nat
15. okt. – 16. okt.
Overnat på dette hotel med spa i Manchester, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, spa med fuld service og morgenmad. Vores gæster fremhæver især badeværelserne ...
7,6/10 Good! (1.000 anmeldelser)
I definitely recommend this hotel.
"Nice and clean hotel with a delicious breakfast and very good service. Mohammed and Vanessa were extremely kind and helpful during our stay and checkout. We had an amazing time and will definitely be returning."

Anmeldelse fra 8. jan. 2023

Manchester Piccadilly Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
The Old Post Office by Deuce Hotels
The Old Post Office by Deuce Hotels
4 out of 5
6 Springfield St, Warrington, England
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i Warrington. Nyd godt af gratis Wi-Fi, daglig rengøring og et smart-tv. De populære seværdigheder Pyramid and ...
9/10 Wonderful! (35 anmeldelser)
Great stay will be back
"Great stay will be back! The location was prime for our visit and there are enough bars/restaurant to choose from in the area. The refurb to the property was to a good standard and the entry system is coded – so no loosing keys! The room was great, I thought as we were on the square it could be loud, ..."

Anmeldelse fra 4. sep. 2023

The Old Post Office by Deuce Hotels
Native Manchester
Native Manchester
4.5 out of 5
51 Ducie Street, Manchester, England
Overnat på dette lejlighedshotel med luksusfaciliteter i Manchester, som har 4,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en døgnåben reception. ...
9,2/10 Wonderful! (445 anmeldelser)
Dejligt sted
"Skøn sted centralt tæt på station og busterminal og shopping"

Anmeldelse fra 31. jul. 2023

Native Manchester
Whitworth Locke
Whitworth Locke
4 out of 5
74 Princess St., Manchester, England
Overnat på dette lejlighedshotel med 4 stjerner i Manchester. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et fitnesscenter og en døgnåben reception. Vores gæster fremhæver især ...
9,4/10 Exceptional! (731 anmeldelser)
"Vi havde et fantastisk ophold i Manchester. Hotellet var over al forventning. Der var masser af plads, rent og pænt. V havde alt hvad vi havde brug for. Personalet var søde og hjælpsomme. Støj fra gaden og pubben overfor, men det var forventeligt. Vi var meget tilfredse og kommer gerne igen."

Anmeldelse fra 17. feb. 2023

Whitworth Locke
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Oplevelser

Byer i nærheden af Warrington