Lymm

Rejseguide
Lymm som omfatter en flod eller et vandløb, bådsejlads og en lille by eller en landsby
Oplev butikker, hyggelige pubber og charmerende vandrestier i landsbyen Lymm, der ligger ved bredden af den historiske Bridgewater Canal i det nordvestlige England.

Lymm er en typisk engelsk landsby, der ligger i Cheshire omgivet af et naturskønt landskab med kanaler, vandløb og grønne marker. Her kan du spadsere rundt i byens rolige gader, besøge de traditionelle pubber og tage på vandretur i naturen. Lymm er af keltisk oprindelse, og navnet betyder "et sted med rindende vand". Trans-Pennine Trail og Bridgewater Canal, der fungerede som vitale transportforbindelser under den industrielle revolution, går begge gennem landsbyen.

På en rejse til Lymm kan du også opleve Lymm Cross, der er et sandstensmonument, som stammer tilbage fra 1600-tallet og står midt i landsbyen. Bemærk gabestokkene ved siden af, hvor lovbrydere i tidligere tider blev afstraffet med offentlig ydmygelse. Langs gaderne i landsbyen finder du kunstgallerier og uafhængige erhvervsdrivende såsom slagtere og blomsterhandlere. Du kan også besøge Lymm Heritage Centre for at se billeder og historiske udstillinger med forbindelse til området.

Gå en tur på stien langs Bridgewater Canal, som fører under broer og forbi hyggelige små huse. Her kan du møde både lystfiskere, cyklister og andre gående og se det farverige fugleliv. På kanalen sejler smalle kanalbåde den dag i dag, som de gjorde det under kanaltransportens storhedstid fra 1760 til 1830. Det er muligt at komme på en sejltur på kanalen fra den nærliggende by Worsley.

En anden populær seværdighed er søen Lymm Dam, som kan nås til fods fra centrum af landsbyen via en sti, der kaldes The Dingle. Alt efter årstiden kan du iagttage træernes løv i skiftende farver. Når du rejser til Lymm, kan du også kigge på finurlige klippeformationer, besøge 1800-talskirken St. Mary's Church og spotte isfugle og egern. Hvis du vil se flere fugle, er Spud Wood et godt sted. Herfra er der udsigt helt til bjergkæden Penninerne.

Slå dig ned på en café, en fish and chips-restaurant eller en asiatisk restaurant, og få fyldt brændstof på efter en lang dag med sightseeing. På et weekendophold i Lymm kan du også kaste dig ud i den typisk britiske puboplevelse, hvor de lokale mødes om en øl og et traditionelt måltid mad.

Fra Danmark kan du tage flyveturen til Manchester Lufthavn, hvorfra der går tog til den nærliggende by Warrington, som har busforbindelse til Lymm. Et godt rejsetidspunkt er fra forår til efterår, hvor temperaturerne er milde, så du har mulighed for at få mest ud af de udendørs aktiviteter. Til påske afholdes der et kapløb med badeænder ved navn Lymm Duck Race, mens det lille landsbysamfund til jul afholder Lymm Dickensian Christmas Festival.

Clayton Hotel, Manchester Airport
Clayton Hotel, Manchester Airport
4 out of 5
Outwood Lane, Manchester Airport, Manchester, England, M90 4HL
Prisen er 1.123, kr pr. nat fra 5. jan. til 6. jan.
1.123, kr
pr. nat
5. jan. – 6. jan.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Manchester, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og gratis lufthavnstransport. Vores ...
4,2/5 Excellent! (1.533 anmeldelser)
Glimrende hotel.
"Vi brugte hotellet under en fodboldtur. Til det formål var opholdet glimrende."

Anmeldelse fra 27. jan. 2022

Clayton Hotel, Manchester Airport
Britannia Hotel Manchester
Britannia Hotel Manchester
3 out of 5
35 Portland Street, Manchester, England, M1 3LA
Prisen er 266, kr pr. nat fra 5. jan. til 6. jan.
266, kr
pr. nat
5. jan. – 6. jan.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Manchester, som har 3 stjerner. Nyd godt af 2 restauranter, 2 barer/lounger og en natklub. Vores gæster ...
2,8/5 (1.573 anmeldelser)
"Jeg manglede noget så banalt som en Remote til mit TV, og jeg kan love for, der blev ledt af personalet, så jeg kunne få en med op. Rigtig god service. Service ved morgenmaden er som altid på Brittania i top."

Anmeldelse fra 12. apr. 2022

Britannia Hotel Manchester
Britannia Sachas Hotel
Britannia Sachas Hotel
3 out of 5
Tib Street, Back Piccadilly, Manchester, England, M4 ISH
Prisen er 302, kr pr. nat fra 25. dec. til 26. dec.
302, kr
pr. nat
25. dec. – 26. dec.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Manchester. Nyd godt af 2 restauranter, 2 barer/lounger og morgenmad. Vores gæster fremhæver især den samlede værdi i ...
2,9/5 (1.010 anmeldelser)
"The hotel looked good back in the day of the Britannia hotel wave. It looks like the renovation will never be finished! Bathroom was full of stickers with warning signs, shower not allowed with the door open, beds on wheels and windows that dont open, doors that dont fit. But one can sleep there ..."

Anmeldelse fra 27. jun. 2022

Britannia Sachas Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Native Manchester
Native Manchester
4.5 out of 5
51 Ducie Street, Manchester, England, M1 2TP
Overnat på dette lejlighedshotel med luksusfaciliteter i Manchester, som har 4,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, selvstændig parkering og en døgnåben reception. ...
4,6/5 Exceptional! (251 anmeldelser)
"A funky building with lots going on in the restaurant/bar areas downstairs. An atmospheric walk to the rooms with a view of the bar below. Well furnished and decorated rooms, lots of space and amenities - posh soaps, individual wifi, good coffee/tea in the kitchenette. Nothing to complain about!"

Anmeldelse fra 5. dec. 2022

Native Manchester
Broomedge Farm Cottages
Broomedge Farm Cottages
4 out of 5
Burford Lane, Lymm, England, WA13 0SE
Overnat i denne hytte med 4 stjerner i Lymm. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 1 soveværelse. De populære seværdigheder Bridgewater Canal og Lymm ...
5/5 Exceptional! (11 anmeldelser)
"We found the cottage nice and roomy for 2 adults and 2 children, clean, goodbamenities, thank you."

Anmeldelse fra 29. okt. 2022

Broomedge Farm Cottages
CitySuites Aparthotel
CitySuites Aparthotel
5 out of 5
16 Chapel Street, Manchester, England, M3 7NH
Overnat på dette lejlighedshotel med luksusfaciliteter i Manchester, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et døgnåbent motionscenter. Vores ...
4,6/5 Wonderful! (750 anmeldelser)
Great place
"Great place"

Anmeldelse fra 2. apr. 2022

CitySuites Aparthotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Lymm